Neden düşük yapıyorum 2 kere düşük yaptım

reyhan41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
75
1
36
Kocaeli
Birincisi de ikinciside 2 aya gelmeden düştü.Çok üzülüyorum kızlarrr nasıl bir yol izlemeliyim tedavi konusunda????Tecrübeli olanar bu konudaa yardımcı olur musunz???

oncelikle cok gecmis olsun . cok zor bende yasadim benimkide genetik bozukluk dendi
simdi tekrar hamilelik suphem var ama cok tedirginim.
bazi testler varmis kan pihtilasma testleri adini bilmedigim testler
onlari ogrenip yaptirabilirsin

merhaba kızlar..ben 8 haftalıkken düşük yaptım.sizde de yaptılarmı bilmiyorum alınan parçaya patolojik test yaptılar bişey çıkmadı...çok araştırdım. normalde 3 düşükten sonra genetik test yapılıyor ama ben aynı şeyi bidaha yaşamak istemiyorum bu yüzden doktorumla konuştum peki yaptr bu testlerı dedi..yani neden 3 beklensinki anlamıyorum..kan verilecek sedece diye biliyorum.ayrıca yaşasığınız şehirde üniversite varsa orada ücret almadan yapıyorlarmış.bence 3 ü beklemeye gerek yok...bu testte pıhtılaşmayada bakıyorlar diye bakıyorum.doktorunuza ısrar edin olmadı direkt gidin genetiğe

kesinlikle kan pıhtılaşmasına baktır
bende 2 kez kimyasal gebelik oldum
179 çıktı beta sonra düştü değer
birindde de beta 20 çıktı DÜŞTÜ ADETLE döllenem oluyor ama tutunamıyor
aama düşük olduysa yakındr hamile kalırsın ALALHIN İZNİYLE şimdi hamileyim iğne kulanıyorum hergün

Birincisi de ikinciside 2 aya gelmeden düştü.Çok üzülüyorum kızlarrr nasıl bir yol izlemeliyim tedavi konusunda????Tecrübeli olanar bu konudaa yardımcı olur musunz???

kadın doğumcun bişey söylemedimi canım? eğer söylemediyse bu düşükler için git tekrar ve araştırılmasını iste benimde 2 düşüğüm vardı araştırıldı pıhtılaşma problemi yüzünden olduğunu öğrendik şimdi yine hamileyim (ALLAH tamamına erdirsin inşallah hepimizinkini) hem aspirin hem de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. yerinde olsam düşüklerin sebebi araştırılmadan hamile kalmazdım. ALLAH yardımcın olsun:))

Evet tedavi olmam gerekiyor tedaviye başlamadan önce tedavisi sonlanmış kişilerden bilgi almak istiyorumm ben...İlk önce kendim mi yada eşimin mi tedavi olması mantıklı olur???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…