S
serdi
Ziyaretçi
- Konu Sahibi serdi
merhaba kızlar ben eşimi çok seviyorum 1.5 senedir evliyiz aramızda hiz sorum yok taki kayınvaldemler bize gelesiye kadar onlarla aramızda 1000 klometre var geldiklerinde 1 ay kalıyorlar bayramda memlekete gittim eşim gelemedi kayınvaldemlerle aynı memleketim 20 gün eşimden ayrı kaldın evime dönerken peşime kayın valdem kayın pederim ve görümcem takıldı ne yalan söylüm rahatsız oldum çünki eşimi çok özlemiştim çocuk yok çoluk yok anlarsınızya evimde pek müsayit değil. herneyse iyi geldiler sefa geldiler bide bu ara işle ilgili problemlerim vardı ama anlayış nerde .... ben çalışıyorum eve yorgun geliyorum sofra kur bulaşık çay servisi yok meyve bi bakıyorum yatma vakti gelmiş hiç bişey anlamadan doğru dürüst dinlenmeden tekrar işe gidiyorum eşime durumdan bahsettim kimse beni düşünmüyo bi köşeye çekiliyo bu da yorgun diyen yok dedim ... oda bana kızdı kızlar ben eşime budurumu bilsin diye söyledim bana haklısın canım idare et dese sorun kalmıycak ama yooo kızıyo neden böyle kendimi değersiz hissettim annesine daha çok değer veriyo galiba çok canım sıkkın sizce ne yapmalıyım:çok üzgünüm: