Hah aynı aynı .. bişey olmamış gibi yapmaya bayılıyorlar .. tartışıyoruz gene senin ki 5 dk bekliyormuş bizimki ya uyur yada kumandayı alır bişey acar sonra aşkım şunun gerçek adı neydi bilmem şu neydi falan filanBenim esimde böyle, tartisiriz 5 dakika sonra ne yicez der.
Hah aynı aynı .. bişey olmamış gibi yapmaya bayılıyorlar .. tartışıyoruz gene senin ki 5 dk bekliyormuş bizimki ya uyur yada kumandayı alır bişey acar sonra aşkım şunun gerçek adı neydi bilmem şu neydi falan filan
aynen valla bisey olmamis gibi davranmayi seviyolar. 3 yillik evliyiz hala bi cözüm bulamadim bu duruma. En fazla konusmuyorum cevap vermiyorum siradan seyler sordugunda, ne zaman konumuzla ilgili konuscaksan o zaman konusurum diyorum. O uyuma isi bizdede var yastigi görür görmez daliyo bide uykuya. Hic firsat kalmiyo bisey demeye.
Bulduysan yorum yapma o zamanAbartılı buldum davranışlarınızı
Hiç işte niye yaptıysamBulduysan yorum yapma o zaman
Benim tek istediğim konuşmak .. sarılıp öptüğü zaman bende birşeyler duzelmiyo.. bunu aynen ona da söyledim . Hatta daha çok cinlerin tepe me çıkıyor .. . Yani kendini biraz yerime koy.. düşünsene sinirlisin bı açıklama yada ne bilim konuşup rahatlamak istiyon o gelip sadece sarılıyor ... Sarılp öpmek her halti halleder sanıyorum bizim adamİyimi kötümü bilemedim tartışmayı uzatmamasıda güzel degilmi aslında yani sarılıyomuş falan ya trip yapan koca olsaydı o daha kötü olurdu
Haklısın ama öküzlük erkeklerin genetiğinde var galiba benm erkek arkadaşımda öyle tartışıyoruz ay karşımda bi iştahla yemek yiyo sinir bozucu oluyo gerçekten bizim gibi olsunlar istiyoruz ama olmuyolar işte.avutayım dedim seni ama olmamışBenim tek istediğim konuşmak .. sarılıp öptüğü zaman bende birşeyler duzelmiyo.. bunu aynen ona da söyledim . Hatta daha çok cinlerin tepe me çıkıyor .. . Yani kendini biraz yerime koy.. düşünsene sinirlisin bı açıklama yada ne bilim konuşup rahatlamak istiyon o gelip sadece sarılıyor ... Sarılp öpmek her halti halleder sanıyorum bizim adam
Valla biz bu gidişle çabuk yaslanicaz onlarda yanımızda fıstık gibi kalacakHaklısın ama öküzlük erkeklerin genetiğinde var galiba benm erkek arkadaşımda öyle tartışıyoruz ay karşımda bi iştahla yemek yiyo sinir bozucu oluyo gerçekten bizim gibi olsunlar istiyoruz ama olmuyolar işte.avutayım dedim seni ama olmamış
Bence tartisma buyumesin diye tepkisiz kaliyor.İyi geceler kızlar ... ESİMLE AZ ONCE TARTİSTİK .. GENEL SORUNUMUZ DAN BAHSETMEK İSTİYORUM.. BİZ ESİMLE NE ZAMAN KAVGA ETSEK ESİM UYKUYA KACİYOR .. Bİ İNSAN HİC BİSEYİ Mİ KAFASİNA TAKMAZ YA .. TAMAM ADAM YORGUN DİYECRKSİNİZ SİMDİ ... BEN NE KADAR YORGUN VE UYKUSUZ OLURSAM OLAYİM O MUTSUZKEN UYUYAMAM ... AYNİ SEYİ ONDAN DA BEKLİYORUM .. AZ ONCE TARTİSTİK YATAKTA .. BEN ARKAMİ DÖNDÜM .. HİC BİSEY DEMEDİ SARİLDİ .. BU DA AYRİ Bİ KONU. BİRSEY OLUNCA SARİLİP OPMEKTEN BASKA Bİ HALT YAPMİYO.. BİN KERE SOYLEDİM BENLE SADECE KONUSARAK BİRSEYLERİ HALLEDERSİN DİYE .. AZ ONCE YİNE AYNİ SEYİ YAPTİ .. SONRA BEN SARİLMA DEDİM BİSEY DEMEDİ ARKASİNA DÖNDÜ UYUDU .. SONRA BENİM SİNİRİM BOZULDU .. UYANDİRDİM .. SENİN HİC VİCDANİN YOK MU BEN MUTSUZKEN NASİL BOYLE UYUYON DEDİM .. NAPİM SARİLDİM YA DİYO .. SONRA BEN TAMAM YA DEDİM... ADAM GENE UYUDU . KAFAYİ YİCEM .. SANIRIM COK CABUK YASLANACAGİM ..
Bulduysan yorum yapma o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?