Neden erkekler bu kadar rahat ve hiç bir şeyi takmıyor ??

seda_ufuk

Evli mutlu çocuksuz !
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
1.050
791
73
İyi geceler kızlar ... ESİMLE AZ ONCE TARTİSTİK .. GENEL SORUNUMUZ DAN BAHSETMEK İSTİYORUM.. BİZ ESİMLE NE ZAMAN KAVGA ETSEK ESİM UYKUYA KACİYOR .. Bİ İNSAN HİC BİSEYİ Mİ KAFASİNA TAKMAZ YA .. TAMAM ADAM YORGUN DİYECRKSİNİZ SİMDİ ... BEN NE KADAR YORGUN VE UYKUSUZ OLURSAM OLAYİM O MUTSUZKEN UYUYAMAM ... AYNİ SEYİ ONDAN DA BEKLİYORUM .. AZ ONCE TARTİSTİK YATAKTA .. BEN ARKAMİ DÖNDÜM .. HİC BİSEY DEMEDİ SARİLDİ .. BU DA AYRİ Bİ KONU. BİRSEY OLUNCA SARİLİP OPMEKTEN BASKA Bİ HALT YAPMİYO.. BİN KERE SOYLEDİM BENLE SADECE KONUSARAK BİRSEYLERİ HALLEDERSİN DİYE .. AZ ONCE YİNE AYNİ SEYİ YAPTİ .. SONRA BEN SARİLMA DEDİM BİSEY DEMEDİ ARKASİNA DÖNDÜ UYUDU .. SONRA BENİM SİNİRİM BOZULDU .. UYANDİRDİM .. SENİN HİC VİCDANİN YOK MU BEN MUTSUZKEN NASİL BOYLE UYUYON DEDİM .. NAPİM SARİLDİM YA DİYO .. SONRA BEN TAMAM YA DEDİM... ADAM GENE UYUDU . KAFAYİ YİCEM .. SANIRIM COK CABUK YASLANACAGİM ..

Benimkide böyle
Beraber yaşıyoruz sevgilimle kavga ettikten sonra oturup yemek yiyebiliyor rahat rahat yada tv izleyebiliyor.. Şaşıp kalıyorum ama hepsi böyleymiş demek

aynen valla bisey olmamis gibi davranmayi seviyolar. 3 yillik evliyiz hala bi cözüm bulamadim bu duruma. En fazla konusmuyorum cevap vermiyorum siradan seyler sordugunda, ne zaman konumuzla ilgili konuscaksan o zaman konusurum diyorum. O uyuma isi bizdede var yastigi görür görmez daliyo bide uykuya. Hic firsat kalmiyo bisey demeye.

Canım eşine diyorsun ya "ben rahat değilim sende olma" uygulanmadığı için sinirleniyorsun esin de sana "ben rahatım sende rahat ol dese" ne dersin hiç düşündün mü. Erkekler geneli düz mantıktır sebebe değil sonuca bakarlar sen bu ara baya dolusun bence sinirini eşinden alma kendine başka uğraşlar bul. Bak adam takmıyor bile döndü uyudu diyorsun sende dön ve uyu uzatma bence hem kendini hem de adamı rahat bırak. Biraz nefes alsın evliliginiz sonra herşey yoluna girer.

Not: Tecrübeyle sabittir. Örnek model ben oluyorum.

Abartılı buldum davranışlarınızı
Bulduysan yorum yapma o zaman

İyimi kötümü bilemedim tartışmayı uzatmamasıda güzel degilmi aslında yani sarılıyomuş falan ya trip yapan koca olsaydı o daha kötü olurdu
Benim tek istediğim konuşmak .. sarılıp öptüğü zaman bende birşeyler duzelmiyo.. bunu aynen ona da söyledim . Hatta daha çok cinlerin tepe me çıkıyor .. . Yani kendini biraz yerime koy.. düşünsene sinirlisin bı açıklama yada ne bilim konuşup rahatlamak istiyon o gelip sadece sarılıyor ... Sarılp öpmek her halti halleder sanıyorum bizim adam

Haklısın ama öküzlük erkeklerin genetiğinde var galiba benm erkek arkadaşımda öyle tartışıyoruz ay karşımda bi iştahla yemek yiyo sinir bozucu oluyo gerçekten bizim gibi olsunlar istiyoruz ama olmuyolar işte.avutayım dedim seni ama olmamış

Valla biz bu gidişle çabuk yaslanicaz onlarda yanımızda fıstık gibi kalacak

Basit adamlar sizi ve ya olaylari kafaya takmiyorlar.
Siz de onlar gibi takmayin belki ozman farkli hissederler.

Bence tartisma buyumesin diye tepkisiz kaliyor.

Valla canım eşim yeni iş yeri açtı. Adamdan çok ben ilgileniyorum. Şunu yapalım edelim diye. Kuş gibi çırpınıyorum resmen.Adam çok rahat. Biz kadınlar biraz daha dusunceli insanlariz ya şu erkekler neden düşüncesizler ki.Sonra kadınları anlamıyoruz diyorlar.

Bi kez esimle kavgaliyiz gitmis uyuyo yaa delircem ben uyuyamiyorum saat kac olmustu.. gittim uyandirdim onu.. senin yuzunden ben uyumuyosam sende uyumiycaksin dedim hahaha

belki o konu konuştuğunuz zaman kavgaya dönecek kalpler kırılacak ne güzel sarılması hiç bişey demeden küsüp dönse yatsa ne kötü olurdu hem büyükler ne güzel diyor uzun evliliğin sırrı yatağa küs girmemek biliyorum sinirliyken konusmak anlaşılmak istiyorsun bide aranız iyiyken bir çay içerken anlatın aynı şeyleri ozaman dinleyecektir bence

Kavga daha sıcakken konuşmaya devam etmek, genellikle ateşe körükle gitmek oluyor, çözüleceği varsa da daha da büyüyebiliyor. Sinirliyken konuşmayı ben de sevmem, insanın ağzından istemediği şeyler çıkabiliyor.
Bence en güzelini yapıyor sarılarak, kin tutup, trip yapmıyor ne güzel. O an bırakıp, sonra sakinleşince konuşmak en güzeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…