Neden erkekler bu kadar rahat ve hiç bir şeyi takmıyor ??

Gencsiniz, muhtemelen yeni evlisiniz. Zamanla yoluna girer merak etmeyin.
 
Bende uzatmam tartışma bittikten sonra bitmiştir, fevri bir insanım ama çabuk parlar aynı şekilde de sönerim. Eşimde aynı şekilde uzatmaz bişeyi, bir süre sonra normal şekilde iletişim kurarız. Bir tartıştık diye saatlerce trip, naz çekemem açıkcası. Karşımda öyle biri olsa bunalırdım bende.
 
Bulduysan yorum yapma o zaman

İyi de sormuşsunuz o da sizin davranışlarınızı abartılı bulmuş

Neden yorum yapmasın

Buradan bakınca ufacık şeyleri büyüten, mızmız, hep ben Nasıl istersem öyle olsun diyen birisi gibi görünüyorsunuz

Eşiniz ve siz farklı kişilersiniz onun da sizin gibi olmasını beklemek sadece sizi üzmeye yarar

O kızınca uyuyor öyle kafasını dağıtıyor sizse uyumuyorsunuz

O da size yat uyu sakinleşirsin diye tuttursa hoş olur mu
 
20 yasinsa başında böyle şeylere takilip kaliyorsunuz uykudan uyandırıyorsunuz vs. Ama.30 lar geldi mi böyle olmuyor... birde hergün bir sıkıntıyla konu açıyorsunuz ya herşeyi kafanıza takıyorsunuz ya da biraz yalniz Hissediyorsunuz
 
erkekler konusmayı uzatma, tartışma ve sorun olarak görüyorlar
bu bakımdan sarılıyorlar, ya da bırsey olmamıs gbı davranıyorlar
benım eşim de boyle
tartıstıgımız zaman ben isterim gelsin , ece bak bu böyle böyle vs desin ama yok yani,
ya gelır sarılır, öper , sırnaşır ya da hadi dısarı cıkalım falan der.
konuyu o kapamıs olur ama bende kapanmaz
 
Çok güzel ya bayıldım:))))sevgiler
 
Herkesin mutsuzlukla sorunlarla başa çıkma yöntemi farklı, siz ağlayıp kendinizi parçalar gürültü yaparsınız o sessiz kalır, uyur. Bu birinin gamsız olduğunu göstermez, başa çıkma yöntemleriniz farklıdır. Depresyon mesela bazılarında aşırı uyku, bazılarında uykusuzluk yapar, herkesin kendiniz gibi olmasını beklemeyin, iki farklı insansınız, tepkileriniz de farklı olacak
 
Adam ne yapsın tartışmayı uzatıp sözlü şiddete mi dönüştürsün. Karı koca tartışırken biri mutlaka alttan almak zorunda. Yoksa bir süre sonra birbirinize olan saygınız biter. Azıcık eleştiriye açık olun. Kendinizi kusursuz olarak görmekten vazgeçin.
 
maalesef bende eşimin tartışmanın ardından sarılarak ya da hicbir şey yokmuş gibi davranarak sorunları çözmeme durumundan sadece üstüne örtme tavrından rahatsızım. bende beni karşısına alıp konuşsun istiyorum ama olmuyor. benim eşim de tartışmalardan sonra yatağa yattığında anında uyur ben ise sabaha kadar döner dururum. erkekler genelde biraz gamsızlar. ben eşimin yüzüne de söylüyorum 'sen çok gamsızsın beni öldürüp kendin çok yaşayacaksın' diyorum bir şey demiyor. benim eşim ultra ultra rahat ve gamsız o yüzden kendinizi yalnız hissetmeyin.
 
valla küsüp tosan biriyle karşılaşmamışsınız kıymetini bilin bence.tartışmayı uzatmaması güzel bişey , tartışma büyüse daha kötü değilmi evlilikler öyle yıpranıyor
 
agız tadıyla tartışma öneriyorum size :)
erkekler ( kimisi tabi ) cok basit veya onlara önemsiz gelen şeylere kafalarını yormazlar.
e bir de kafaya tak tak nereye kadr. insan kanser olur. tabi cinsiyet farklılıklarımızın da bunda etkili.
eger sen tartışmak istedigin şeyi cok agresif bir tavırla dile getiriyorsan, belki kavga cıkmasın - olay büyümesin diye sessiz kalıyordur.
yada senin sorununun çözümünü bilmiyordur.
lütfen tartışırken sakin ve' sen ne düşünüyorsun ? 'acaba ben mi abartıyorum ? ', 'hım sende haklısın aslında. ama şu da böyle' gibi onu da soruna ve çözüme ortak edecek cümleler kurun. ve konuşma sorasın da siz haksız veya olayı abartmış oldugunuzu fark ederseniz. peki diyip eşinize siz bu sefer siz sarılın :)
 
benim eski erkek arkadaşım da öyleydi. benim de en ufak tartışmada uykum kaçar, sabahlara kadar uyuyamam. bir gün bağrış çağrış büyük bir kavga ettik. kavga sırasında sadece 5 dakikalığına odadan çıktım, gündüzdü bu arada daha akşam bile olmamıştı, döndüğümde uyuyordu
 
Erkekler en bunalımlı zamanlarını bile uykuyla geçirir. mesela bi erkek çok uyuyorsu mutlaka çok üzgündür der uzmanlar. bundan olabilir mi
??
 
Ne güzel işte adam sarılıp gönlünü alıyo hemen.
Bu da onun özür dileme şekli demek ki.
Sayıp sövüp arkasını dönüp uyuyan adamlar da var ya öyle olsa
 

hepsi aynı heralde. benim eşim stresliyken daha çok uykum geliyor diyor. ben sabaha kadar bakınıyorum.
en başlarda uyandırıp kavga ediyodum uykuda daha sinirli olduğu için kalbim daha çok kırılıyodu. baktım elime bişey geçmiyor ben de kulaklığı takıp son ses sevdiğim bi şarkıyı dinliyorum. bu seferde o kulaklığımı çekip dinleme demeye başladı. daha çok ilgi çektim
 
Biz de boyleyiz. Tartisiriz. 10 dakika sonra hic bir sey olmamis gibi davraniriz. Cunku biz evliyiz. Anlasamadigimiz konular tabi ki olur. Ama bunun icin kusmemiz mi gerekiyor? Bir tarafin yalvarmasi mi gerekiyir? Ikimiz de yetiskiniz. O an alevlendirmek yerine daha sakin bi zamanda dusunuruz. Karsi tarafi rahatsiz eden neyse onu ortadan kaldirmaya cabalariz. Verdigimiz karar bir kerelik gostermelik veya soylemelik degildir. Hayatimiza entegre ederiz. Bu aceleyle kavga aninda olacak bir sey degil.

Kocam bu sonucta benim... omrumu gecirmeyi goze aldigim adam. aldatma siddet hakaret gibi ciddi sorunlar yoksa ne olursa olsun 10 dk de gecer. Konu ne olursa olsun nasil bizden askimizdan onemli olabilir ki? Kusurlu da olsak 3 gunluk bir iliski degil evlilik bu. Kusuruyla da olsa canimdir o benim.
Bence esiniz de boyle dusunuyor. Bu yuzden konunun uzerinde durmuyor.
 
Aynısı. Sırf tepki versin uyumasin diye kırmaya çalışıyor ağır laf ediyordum sonra baktım ben pişman oluyorum çözüm artik önce ben uyuyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…