internetten tanışmadık, sadece bir uygulama üzerinden resimli yazışıyordukİğrenç.
Interneten tanışıp resim atman doğru değil bence. Daha kötüsü başına gelebilirdi
böyle bir insanın sapık çıkması çok üzücü...Sapik bence de uzak dur. Belli ki oraya belli ihtiyaclari icin girmis ciddi degil.
tiksindim tabiki baya aşağıladığım söylenebilir fakat bunlar erkekler için normal mi çok merak ettim demekki değilmişValla yaygın olsa duyardim.
Şeyinin resmini atmasi nasıl normal karşılanabilir ki.
Tiksinmedin mi ki hala görüşmeye devam etsem mi diye soruyosun.
sanalda çok takılan biri değilim bilmiyorum o tipleri pekAdamda sanal sex ilgisi var sanırım.
bir şey mi kaçırdım? alakayı anlayamadımBen de sunu merak ediyorum. Ciddi gorustugum biri var. Tesadufi olarak varikosel sonrasi azospermi ve hareket bozuklugu cikti. Tup bebek bile olmaz demis doktor. Ameliyat oldu. Beklemede. Bana cok soguk davraniyor suan cocugum olmayacaksa seni ne yapim dedi birkere. Bi de brni bahane ediyor. Baban zaten izin vermez sen de istemessin sonuc kotu olursa diyor
hemen silmek istemiyorum demek ki, hayalimdeki insan profiline çok uyuyordu halbukiBide soruyormusunuz
Arkana bakmadan kaç kaç
dünya görüşümüz, düşüncelerimiz çok benzer, ruh eşime yakın insan gibiydi gerçekten, ama gerçek yüzü buymuş sanırım, ciddi bir sapıkCinsel organin fotografini cekip gondermek nasil yaygin bir uygulama olabilir ki? Hastalikli bir ruh yapar bunu ancak.
Siz bence gorusmeyi kesmemek icin, tabir-i caizse, takla atiyorsunuz. Sorularinizdan cok belli bu durum.
Arkadaşım sen iyimisinAnnem bukadarini bilmiyor. Testini bekliyoruz. Ya iyi cikarsa bi ara hamileyim sandim. Adam delirdi sevincten hemen evlenelim dedi acaba kendine guvensizlikten mi yapiyor. Yoksa beni gercekten mi sevmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?