neden erkekler bu kadar saygısız?

insan 1 ayda kendini hiç mi ele vermez ama bara sadece kötü insanlar da gelmiyor bu arada

bara sadece kötü insanlar gelmediği konusunda hemfikirim ama 20 li yaşlarda bir kızın barda tanıştığı bir adama hemen numarasını verip 1 ay boyunca konuşması tuhaf geldi. barda tanımadığım biri yanıma gelip muhabbete kalksa hiç yüz vericeğimi sanmıyorum numaramı vereceğimi aslaa sanmıyorum. sanmam da. adam demiştir geldim hemen muhabbet sohbet yaptı, nosunu da verdi, e 1 aydır da konuşuyoruz, neden olmasın demiştir...

çok da şeyyapmamak lazım. ben şaşırmadım şahsen.

seni ciddiye almamış belli hoslansa ilişki yasamak istese oyle bi foto atmaz.. amacı malum seyi yasamakmis yem atmış iste

aslında babam gayet sevecen kardeşimse bana karışmayan biri, ilgi aradığım söylenemez ki, bir arayışta değilim yani arada insanlarla tanışıyorum ve geneli fos çıkıyor

diyorsan ki hep beni buluyor o zaman kendini sorgula. Etrafta cok böyle dengesiz erkek var, karsilasmamak da mümkün degil zaten. Ac gözünü, zor kadin ol öyle ipini sallayan yanasmasin. Artik onlari biraz tanimaya calis. Kafandaki resimle sil at, bastan basla

aslında babam gayet sevecen kardeşimse bana karışmayan biri, ilgi aradığım söylenemez ki, bir arayışta değilim yani arada insanlarla tanışıyorum ve geneli fos çıkıyor
bi de diyosun görüşmeyi bırakmalı mıyım?
yok bırakma
bırakmazsan neler olacak sana bu durumun normal geldiğini düşünecek ne kadar ağır tepki verirsen ver "o ayak" bir kız olarak görüleceksin o saçmasapan adam tarafından.
ve mutlaka tekrardan oyle resimler alacaksın ve öyle resimler isteyecek senden.
bir iki reddedicen sonra sen de atıcan.
öyle.

Bir aydır tanisiyorsunuz da kaç kez görüştunuz,neler yasadiniz ? Cinsel içerikli sohbet vs mi var da öyle bi resim atti

sadece cahillikten sorduğum bir soru, yazımdan beni baya irite ettiğini anladığınızı umuyorum

sadece cahillikten sorduğum bir soru, yazımdan beni baya irite ettiğini anladığınızı umuyorum

manzarletcim tavsiyem o adama kesinlikle kendisiyle konuşmak istemediğini söyle. bir daha da ararsa açma. konuşma mesajlaşma. 1 aydan senden öyle bir ışık görmeden p....inin resmini atan adam 2 ay sonra seni yapmak istemediğin şeylere zorlar. yapma canım. burayı okuyup kendi bildiklerini uygulama burda verilen tavsiyeleri ciddiye al.

İlayda ne yazdın gııı
Üff ben de bezdim, açıklayayım bari
Şimdi İlayda da biriyle tanışmış, sonra adamın üreme sorunları ortaya çıkmış. Sonuç bekliyorlarmış şimdi, bebe olur mu olmaz mı diye brifing verecekmiş doktor tamam mı Bellacım Sonra işte çocuk da buna soğuk davranıyormuş, bebe olmazsa seni napayım, babangil izin vermez diyormuş. İlayda da bir kere hamile zannetmiş kendini çok sevinmiş, ama değilmiş. (Burayı ben de anlamadım bak) Heh ne diyorduk, diyor ki durumlar aynı değil ama bir çırpıda silemiyorum adamı, emek verdim. ( Ne emeğiyse artık) Ama sen haline şükret bir bağın yok. Hemen ayrılabilirsin. He bu arada kızlar o kadar yazdım, konu açmaya halim de yok el altından bir şeyler yazın sevaptır demeye çalışmış
Heh açıkladım işte, ben kadın ruhundan iyi anlıyorum değil mi, en anlayanı benim, ne anlayışlı bir üyeyim sevin beni( yazar burada üşüttüğünün sinyalini veriyor)

zaten sildim numarasını msj falan atarsa da cevap vermeyeceğim, buradaki her mantıklı yorumu ciddiye alıyorum

Neden bu kadar çok safız?
Diye de ben bi soru sorayım bari......... tüm bunların üstüne sorduğunuz o son sorulara karşılık!!

zaten sildim numarasını msj falan atarsa da cevap vermeyeceğim, buradaki her mantıklı yorumu ciddiye alıyorum

bu arada adam eğitimini işini saygınlığını kullanıp aklını başından alabilir, bir saçma fotoğraf göndermene bakar bütün hayatının kayması.
bundan sonra da bara gittiğinde oturuyosun bişeyler içip arkadaşlarınla muhabbet edip kalkıyosun ok? yeni insanlarla barda tanışılmaz, barda tanışan barda unutur

Aydınlattığın için saolasin şekerim

Ee konu açsaymış ya milletin konusuna girip hatları birbirine karıştıracagına

Manzarlet, gel bakayım buraya sen. Tanrı aşkına o adamın şeyini gördükten sonra seviyeli sohbetinize devam edebilecek misin cidden? Bana onu söyle önce
Ben olsam, nezih bir şekilde kahvemizi yudumlarken, o fotoğraf gelir aklıma, gülmekten ortamı rezil eder kalkarım.Düşünsene çok ciddi bir şey konuşuyorsunuz, bir anda aklımda uçuşan şeyli fotoğraflar, abovv.
O adam benim kafamda bir daha asla normal bir yere oturamaz ki. İstemesem de hayatımdan çıkardı
Çünkü o artık, ona buna şeyli fotoğraf dağıtan birisi olurdu benim için.

Neden bu kadar çok safız?
Diye de ben bi soru sorayım bari......... tüm bunların üstüne sorduğunuz o son sorulara karşılık!!

çünkü her zaman her yerde beyaz atlı gerizekalıyla karşılaşmayı bekliyoruz. bu yüzden her geleni de beyaz atlı sanıyoruz, oysa çoğunlukla sadece gerizekalı çıkıyor karşımıza.

kafa gitti

edepsiz adam,erkekler böyle yapmaz bu adam sapık olduğu için yapmış.tabiki de görüşmeyi bırakın.benim kaç senelik kocam öyle bir resim çekip atsa soğurum kendinden ne yalan söyleyim.hele ki bir aydır tanıdığım biri atsa hem tiksinirim hemde korkarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…