neden eşimin memleketine her gidişimizde aramız bozuluyor???

az önce gidip konuşmaya çalıştım... dün bana fazla agrasif davranmadın mı dedim... kızmaya yer aradın resmen dedim... bi baktım gözlerindeki aynı sinir devam ediyo... konuşmak istemedi... zorladım... hep aynı meseleler.. aynı takıntıları... ev temiz düzenli olacakmış... insan yanında konuşmalarıma dikkat edecekmişim... onların oraya gittiğimde problem çıkarmıcekmişim... onu dinlemiyomuşum takmıyomuşum... haklı, evi her zaman pırıl pırıl tutmuyorum... ama kimse benim evimi dağınık pis görmedi... benim evime gelen giden yok, biraz dağılabilir ne var bunda dedim.. ben insan değil miyim dedi... ben zaten senin için daha dikkat ediyorum dedim... yetmiyo bana dedi... peki ev işi mi sadece istediğin yani dedim.. evet dedi... bi de yatak dedim... olmasın bundan sonra gerek yok dedi...benim istediğim ilgi önemsenmek terslenmemek incitilmemek... tamam dedim ben de ev işi bu kadar geliyo elimden ben de bunu yapmak istemiyorum dedim... eve geldiğinde yemek tv yat dedim bu mu istediğin.. evet bu dedi... şimdi dedim sinirimizden böyle konuşuyoruz, sonuçta benimle ilgilendiğin zamanlar oldu ama genelde agresifsin dedim.. senin yüzünden böyleyim dedi.. ben seni üzmemek için uğraşıyorum benim yüzümden olamaz dedim... düzgünce söylemiyosun kendi içinden bişilere kızıyosun afra tafra yapıyosun sonra patlıyosun böyle sorun halledilmez dedim... benim haberim bile olmuyo niye sinirli neyi var anlamıyorum.. oratada bu kadar büyütülecek ne var onu da anlamıyorum gerçekten... senin başka bi derdin var dedim... bişi demedi... bıktım artık daralıyom falan dedi... ama ben bu adamı seviyorum ve üzmemeye çalışıyorum... bu kadar gerilmesinin nedeni onun memleketinde yaptığım bi iki hata ve ordaki gerginliğim mi.. ha hep gergin değildim... son günler artık dayanamadım eşimin soğukluğuna... kaynanamın tuhaf hareketlerine.. ama kaynanama değil en çok eşime kızıyorum

Back