Neden evlendi benimle

sevgi olunca ne kilo sorun olur ne çirkinlik .şu yüz nakli olan adamı hatırladımda hemşiresiyle evlenen .kadın ne kadar güzel.adamı ise yemin ederim allah günah yazmasın ama her gördüğümde korkuyorum..bebekleri de olmuş galiba .işte gerçek sevgi bu .bende 1.73 e 85 kiloyum.eşim beni çok beğendiğini söyler hep.evlenirken 65 kiloydum.hiç o günlere dön filan da demiyor.kensdisi hep aynı kiloda ilk günden beri..dış görünüşe önem veren tiplere sinir oluyorum özellikle kocalara ..

Ya aynen ya sevgi dış görünüşe goremi aşktan her hali tatlı gelir insana eşim Evlendigimde o kadar yakışıklı ve zayiftiki şimdi koca göbekli oldu ona karşı sevgimden gram eksilmedi

Niye böyle yapıyorlar anlam veremiyorum
Hep bir değiştirme cabasi
Benim saç rengimi giyinisimi bile sunun gibi yapsana söyle boyatsana bu ne yaaa cildirciiim

bende kilo konusunda çok takıntılıyım. kiloluları görünce neden bu kadar çok yerki insan diye düşünmeden edemiyorum.

eşinize kızmayın.demekki çabalarınız yeterli değil. bence hem kendiniz hemde onun için zayıflayın.diyetisyene gidin.

evlendik diye karşımızdaki insanı her haliyle kabul edemeyiz ki!eşim göbek yaptı hergün söylüyorum kilo aldın diye.kendini biraz bıraksa hemen hatırlatıyorum bakım şart diye.ben bayan olarak böyleysemmmm erkekler daha neler ister kimbilir

Ya şöyle 40 beden limit. Zayıf değildiniz ama kilolu da değil, 3-5 kilo tolore edilir. Fazlasına çıkıp orda kalınca kilolu bulmuş olabilir. Pek tabii insansınız sizi her şekilde sevmeli ama kilo bana da itici geliyor. Kimseyi kırmak istemiyorum özür dilerim genel fikrim acayip kilolu insanlar aşırı terliyor, kolsuz giyse et fırlıyor, çirkin görüntü beni rahatsız ediyor. Hastalık, doğum gibi durumlar ayrı tabii. İnsan elindeyse kilolu kalmamalı. Hem kendine yük. Bir de eşler evlenirken bakımlı, zayıf, süslü kadınlarla evleniyorlar ya da adamlarla sonra bu insanlar kendini slaıyor. Hayat boyu kadın ya da erkek yerine koyduğun figür bazen bakımsız, bazen kilolu, bazen pis oluyor. Kırıcı ama kendin için en azından deneyebilirsin. Boyun uzun, azıcık kilo çok farkeder. Seni kırmak asla istemedim genel fikrinmi yazdım inşallah yanlış anlamazsın. Sevgiler,

Bence evli bayanlar kilosuna dikkat etmeli.Konu sahibini tenzih ediyorum.Şu zayıf takıntısı olan adamları da hic anlamıyorum aklı gözü dısarda yok 50 kilo ol 55 kilo ol nedir bu bayanların boyle tipleme erkeklerden cektigi !

canım eşim benden memnunda bende 81 kıloyum dıyetteyım 10 kılo verbilsem iyi ama bu bogazla zor

eşiniz için değil ama en azından eski kilonuza dönmeye gayret edin diyorum.
bende esımın aldıgı 3-5 kg takarım kafamı yanımda yakısıklı gormek ıstıyorum begendıgım gıbı evlendıgım gıbı acık konusmak gerekırse

Kilo verin, esiniz icin degil kendiniz icin. Bunu sinir bozmak icin soylemiyorum ama 20-25 kilo verilmeyecek kilolar degil, 43 kilo verdim ben ve ben yapabildiysem bunu yapamayacak insan yoktur.
Esim hicbir zaman kilomla ilgili olumsuz elestiride bulunmadi, hatta simdi cok zayifsin diyor ama o zamanlar hic cok kilolusun demedi. Ama onun soylemesine gerek var mi? Aynaya bakinca, otuturken o gobek katlaninca, bir giysi almaya kalkinca nasil bir sorun oldugunu goruyoruz zaten.
Esinize kizmayin ve sizi sevmedigini dusunmeyin, sevmese belki kilonuzu umursamazdi bile, ne diyorsa iliskinizin iyiligi icin soyluyor, bu sizi motive etsin.

Nasıl verdiniz 43 kiloyu? Bende 43 kilo verdim 10 ayda ama ben tüp mide ameliyatı ile verdim sizin nasıl verdiğinizi merak ettim. Bu arada yorumunuza tamamen katılıyorum.

Sevgili konu sahibi sizin boyunuzdaki bir bayanın zaten olması gereken kilo 60-70 arası. Şu anda 20 kilo fazlanız var tamam belki eşinizin bunu söyleyiş biçimi hoş olmayabilir ama hemende sevmediğini düşünmeyin. Sevmese zaten söylemez bi çabası olmaz. Ben eşimle 11 senedir beraberim 75 kiloydum tanıştığımızda 87 kiloydum evlendiğimizde üstelin ben sizden tam 10 santim kısayım. İlk bebeğime 95 kilo hamile kaldım doğumdan sonra en düşük kilom 105 ti. İkinci hamileliğimde 120 leri gördüm. Sonra 107 kiloya sabitlendim. Yani demem o ki eşim benim zayıf halimi zaten hiç bilmiyordu şişko evlendim ama obez anne oldum. Hiç şikayet etmedi hiç söylenmedi. Ha keşke söyleseydi keşke uyarsaydı belki daha erken önlemimi alırdım 47 kilo fazlam olmadan önlem almakla 20 kilo fazlaylan önlem almak bir olmuyo tabi. Ben kendi çocuklarım için kilo verdim onlara sağlıklı anne olayım parkta koşayım oynayım diye bu yolu seçtim. Şimdi 38 bedenim ameliyattan önce 50 bedendim. Ha eşim ben zayıflayınca değiştimi böyle daha mı çok seviyor derseniz. Hayır böyle daha çok seviyor diyemem. Sevgisinde bir değişiklik olmadığına %100 eminim ki kendide bunu belli ediyor. O zaten beni hiçbir zaman obez olarak görmedi fiziğim için yanımda olmadı. Ama şuanda bana daha çok hayran olduğuna kesinlikle eminim. Azmime çabama sağlam duruşuma hayran benimle gurur duyuyor. Benim kendime güvenim arttı tabi bide. Buda ilişkimize olumlu yansıyor tabi ki.

Size tavsiyem lütfen kilo verin ama öncelikle kendiniz için yapın. Sizde öyle kendinizi daha çok seversiniz böylece herkes sizi daha çok sever.

eşiminde kilo vermesini istiyorum. arada takılıyorum. kırmadan. oda farklında zayıflamak istiyor. hakaret eksikliği var. yemek yeme sorunu yok. akşam yemek yemeği tamamen kesti (sağlıksız dedim ama öyle zayıflayacakmış).

diyeceğim o ki kırılmayın... 60 kilo olmanızı istiyor olabilir. olsun. siz bir 70 kilo olunda şimdilik. o zaman susar.yok olmadı 60 kilo ol demez...

not: eşim 178 boy 90 kilo

evlenmeden önce çok kilolu değil mişin ki bence 70 kilo da olsan eşin sana kilolusun demez seni öyle beğenmiş sonuçta bazı dönemler olabilr kilo alınır verilir doğum yapalı çok mu yeni oldu.
Belki aşıktır seviyordur siz kendinizi killu buluyorsanız belki size öyle geliyor olabilir.
En azından dürüst davranmış sizi sevmese yalan söyler çok beğeniyorum der ve beğenebileceği kişilere de yönelebilirdi ama o sizi beğenmek istiyor.

Canım evet esinin yaptıgı ayıp ama adam seni 70 kilo begenip evlenmis ve ilk gunki gibi gormek istemesi normal. 20 kiloluk bir fark var ortada. Balık et hostur ama obezite hastalıktır nihayetinde. Bende kilolu insanı itici bulurum saglık problemleri dısında cunku yemek yememek hareket etmemek zor degil, hem fiziksel hem iradesel bir sodun olarak goruyorum bunu.
Doktora ve diyetisyene gidip spora baslayıp hem esini utandır hem kilolardan kurtul, kendini cok daha iyi hissedersin

Bu arada konu sahibi senin saglık sorunun varmıs kilo alman olagan ama benim en anlamadıgım sey evlenince kilo almaya baslayan kadınlar... Baba evinde yemek yoktu da evlenince mi yemek yuzu gordunuz anlamıyırum ki...

Herkesin dediği gibi eşinin yaptığı üzücü.
Fakat 20 kilo almışsın, 60-65e düşmesen de emin ol 70e gelince eşin de daha çok mutlu olacaktır. Kendimize ne olursa olsun dikkat etmemiz gerekiyor.
Ben bir kadın olarak eşime kırılır diye de sesöylemesemvgiliyken adam spora gider flndı şimdi göbekli herkes nasıl kilo almışsın diyor istiyorum ki kendi anlasın zayıflamak istesin. Bu onu sevmediğim için değil sadece göze daha çok çekici gelmeli ben nasıl kendime bakımıma düşkünsem onun da olmasını istememden. İ
Kendine bir hedef belirle ve yürü emin ol gün geçtikçe senin de özgüvenin mutluluğunla yükselecektir.

Peki bir şey sorabilir miyim esini ilk gunku gibi isteyenler esi yaslaninca ne yapacak? Insan yillar gectikce hele kadinsa ve dogum yaptiysa mumkun degil ayni kalamiyor insan.Kilo almasa saci beyazliyor ya da yuzu kirismaya basliyor.O zaman nasil olacak bu is?

• Arkadaslar esimin bana deli dumrul aşık olduğu benim.icin cok cabaladigi bir iliskinin ardından 3 yillik evliyiz boyum 172 ilk tanistigimizda 70 kiloydum hicbir zaman cok zayif olmadim.dogum ve ciddi sağlık problemlerinin ardindan su an 90 kiloyum cok uzun bir suredir surekli diyet ve bir patlama haliyle bozma duzenindeyim.esim ise kilo konusunda cok ama cok takıntılı 60 en fazla 65 olmami istiyor.devamli dile getiriyor.elimden geleni yapiyorum cabaliyorum .benim anlamadigim bu kadar zayiflik takıntısı olan biri neden benimle evlendi.beni cok sevdigini dusunuyordum o zamanda 40 bedendim yani zayif degilki neden bu kadar pesimden kostu madem.soruyorum cevapsiz.sonucta benim evlenip cocuk yapinca zayiflayacagimi dusunmedi herhalde 40 bedenken.artik bana bakislarinda ask görmüyorum evet seviyor ama hepsi bu.acaba ben onun bana olan sevgisini mi gözümde buyuttum.bilmiyorum kafam allak bullak

takıntılı dediniz ya takıntı budur işte.. zamanında size takmış gözü başka şey görmemiş sizle evlenmiş şimdi de kilonuza takmış siz istediği bedene ulaşana kadar da uğraşacaktır..
kolay gelsin..

sana bun lafları söylediğinde sende kelsın de geç hiç büyütme kafanda üzüldüğünü anlamasın ben herhangı bı eleştırı yaptığında sende kelsın diyorum kel olmadığı halde saçlarına bakmaya başlıyor döküldülermi dıye ben sınır olucam o oluyor

• Arkadaslar esimin bana deli dumrul aşık olduğu benim.icin cok cabaladigi bir iliskinin ardından 3 yillik evliyiz boyum 172 ilk tanistigimizda 70 kiloydum hicbir zaman cok zayif olmadim.dogum ve ciddi sağlık problemlerinin ardindan su an 90 kiloyum cok uzun bir suredir surekli diyet ve bir patlama haliyle bozma duzenindeyim.esim ise kilo konusunda cok ama cok takıntılı 60 en fazla 65 olmami istiyor.devamli dile getiriyor.elimden geleni yapiyorum cabaliyorum .benim anlamadigim bu kadar zayiflik takıntısı olan biri neden benimle evlendi.beni cok sevdigini dusunuyordum o zamanda 40 bedendim yani zayif degilki neden bu kadar pesimden kostu madem.soruyorum cevapsiz.sonucta benim evlenip cocuk yapinca zayiflayacagimi dusunmedi herhalde 40 bedenken.artik bana bakislarinda ask görmüyorum evet seviyor ama hepsi bu.acaba ben onun bana olan sevgisini mi gözümde buyuttum.bilmiyorum kafam allak bullak

bence sorun sadece kılo degıldır
acaba bıraz kendını bıraktın mı kı ?
sadece kılo adamın sogumasına neden degıl
saglıgın ıcınde 70 ıle 90 arasında cıddı bı fark var ama
dıkkat et kendıne
bence baska bı sorun var esının sogumasının
bende 173 boya 70 kılo evlendım ama 38 beden gıyıyordum vucudum orantılı
senınde ozaman oyledır o halın hosuna gıdıyodur esının ondan senın kılonu hıc dıllendırmemıstır

sana bun lafları söylediğinde sende kelsın de geç hiç büyütme kafanda üzüldüğünü anlamasın ben herhangı bı eleştırı yaptığında sende kelsın diyorum kel olmadığı halde saçlarına bakmaya başlıyor döküldülermi dıye ben sınır olucam o oluyor
:KK70:

Valla eşiniz sizi beğensin istiyorsanız kilo verin. Kimse boşuna konuşmasın şimdi hakaret etmemiş aşağılamamış beğenmek zorunda mı? Uyarmış sadece.20 kilo çok yani.Benim eşim kilo alsa bende uyarırım, durumu kanıksamam yani.

Sağlık Problemleriniz yüzünden kilo aldığınız belirtmişsiniz.
Ben kilo sorunun bir bayan için gerçekten önemli bir yer teşkil ettiğine inanırım.
Kilo tartışması yapılan yerlerde bir an olsun duramam.
Liseye kadar dal gibiydim sonra birden kilo aldım.Herkes dalga geçmeye başladı.Ta ki liseden bu gün eşimi tanıyana kadar bu durum böyleydi.Bazen erkekler karşısındaki kişinin eşi olduğunu unutup can yakabiliyor.Biz de bilirdik 60 kiloya düşmeyi ama sihirli değnek yok kibir an olsun o duruma gelelim....Bu durum sizin çok canınızı sıkıyorsa yollarınızı ayırın derim.Niye derim sizi anlamayan bir insanlar bir ömür geçmez siz özelsiniz herkes kendine baksın.Kimsenin kimseyi bu kadar eleştirmeye hakkı yok.

Esiniz hakli...kilonuz fazla...diyet yapip bozumayin.kararli olun.daha cok gencsiniz..esiniz giderek kilo aldiginizi gorunce endise duymus.bunun sevgiyle ne alakasi var
Bende esimde zayifiz..esimin 100 kilo olmasini istemem.uzgunum ama 90 kilo ne bu yasta

evet haklı olabılırsınız esiniz kilonuza takmış gibi gelebilir sizi ama gerçek şuki kilo gerçekten iyi bişe değil . şöleki bende hiç zayıf olamayanlardanım hatta annem 6 kilo dğdumu söler :KK42: ama inanın bazı şeyler insanın kendi elinde .gayette bi güzel kilo verebilirsiniz . bu seferde ne oluyor biliyormusunuz. tamam dur verme artık demeye balıyorlar . kendimden biliyorum yıllarca kiloyla başım dertteydi geçen sene artık tak demişti söz vermiştim kendime 35 kilo verdim hemde 8 ayda 68 gödüm ve halende devam ediyodumki hamile kaldım. oyüzden evet kırıcı sözler nasıl bir duygu biliyorum ama bence sıkı kararlar alın ve uygulayın yılmadan.Hoppa

Back
X