Neden evlendi benimle

O adamlar kendilerine baksınlar önce bi, tv karşısında göbeği kaşırken sen çok kg lusun demek ne kolay canım.Bunlar hep boşluktan monotonluktan. Evlenince birsürü nedenden ötürü kg almış olabiliriz. Ama sanırım önemli olan kg ları gizleyici şekilde giyinmek, şişkoda olsak alımlı ve sexi durmak. Biz bikaç kg alınca herşeyi salıyoruz galiba.

Benim de esim boyle ve beni bu kiloda begendi aldi, 160 boyum, kilom da 79. Tanidiginda da ayniydim simdi de ayniyim ama imalar laflar bitmiyor. Ne halin varsa gor zayifini bul o zaman diyorum, tepki yok.

sürekli söylemesi yanlış fakat diyetinize tam gaz devam edin..eşiniz için değil kendiniz için :KK5:

Eşiniz için değil kendiniz için kilo verin. Güzelce tüm sağlık kontrollerinizi yaptırın ve bilinçli bir şekilde zayıflayın.
Ben 55 kiloydum bir takım sağlık problemlerimden dolayı şuan 62 ye çıkmış durumundayım ve inanın veremiyorum. Resmen üstüme yapıştı kilo.
Sizde bir an önce üstünüze yapışmadan en azından eski kilonuza inmeye çabalayın..

• Arkadaslar esimin bana deli dumrul aşık olduğu benim.icin cok cabaladigi bir iliskinin ardından 3 yillik evliyiz boyum 172 ilk tanistigimizda 70 kiloydum hicbir zaman cok zayif olmadim.dogum ve ciddi sağlık problemlerinin ardindan su an 90 kiloyum cok uzun bir suredir surekli diyet ve bir patlama haliyle bozma duzenindeyim.esim ise kilo konusunda cok ama cok takıntılı 60 en fazla 65 olmami istiyor.devamli dile getiriyor.elimden geleni yapiyorum cabaliyorum .benim anlamadigim bu kadar zayiflik takıntısı olan biri neden benimle evlendi.beni cok sevdigini dusunuyordum o zamanda 40 bedendim yani zayif degilki neden bu kadar pesimden kostu madem.soruyorum cevapsiz.sonucta benim evlenip cocuk yapinca zayiflayacagimi dusunmedi herhalde 40 bedenken.artik bana bakislarinda ask görmüyorum evet seviyor ama hepsi bu.acaba ben onun bana olan sevgisini mi gözümde buyuttum.bilmiyorum kafam allak bullak

eşinizin tavrı yanlış kesinlikle. bu kısmı tartışmaya bile gerek yok.
neden evlendi kısmı da sadece fiziksel anlamda bakmamıştır.
ama hem eşinizin size daha sıcak olması için hem de kendiniz için elinizden geleni yapın. 172 boy 90 kilo az değil. belki kötü de durmuyordur ama ileride vermesi daha zor olur.

Ne yap et zayıflamaya çalış, 90 çok fazla bence, sağlığın için hepsinden önce.

Birazcik kilo versen sence de iyi olmaz mi konu sahibi? Arkadasimi animsattin bana, kus kadar yiyor ama kilo aliyor. Yanlis beslenmeden.

Ben 3 3,5 ay gibi bir surede kesinlikle ac kalmadan hatta normalde yedigimin fazlasini yiyerek 27 kg verdim. Ki son 4 kiloyu diyet yapmadan verdim. (Bende de tiroid, insulin direnci falan vardi. Kilo verince kalmadi.) Beslenme seklimi degistirmistim. 1,5 yildir da geri aldigim kilo 5. Ha zayif misin dersen, hayir degilim. Bodurum cunku :D 1.57 boya 53 kiloyum. bak sen ne sanslisin boyun da var.

Su an baska bir arkadasim diyet yapiyor. Doktor kardeslerle eglenerek interaktif zayiflama mi ne, benim beslenmeme benziyor ve o da guzel kilo veriyor. Pkolu o da. Diyetisyen yerine o sekilde de beslenebilirsin.

kadın evlensin,çocuk yapsın evde çok becerikli hatun yatakta tamda istedikleri gibi olsun,çocuk büyütsün dünyanın tüm yükünü yüklensin ama her halükarda deyimi yerindeyse hem taş gibi hemde bakımlı olsun,
valla bence erkeklerde çok şey istiyor kusura bakmasınlar,bizde insanız elbette bunu başaran kadınlar vardır ama kilo aldı bilmem ne oldu diyede bi adamın aşkı bitemez bir kadına,
sen eşinden önce kendine saygından ne yapacaksan yap arkadaşım sen herşeyden daha değerlisin mutlu ol ki mulu edebilesin..

Sanki zayıflık çok mu matah bir şey. Ben zayifim da ne oluyor. Sürekli tansiyonum düşüyor . Eşinizin istediği kilo boyunuza göre düşük zaten

Bu arada esinle alakali bilerek yorumda bulunmadim.

Benim esim de bacagindan ameliyat oldu 5 ay once ve hala cok rahat hareket edemiyor. Eski sporcu ve cok kilo aldi. Evet saglik durumu ama gozuma batiyor. Arkadan sarildiginda gobegi resmen belime baski yapiyor. Hoslanmiyorum bu durumdan. Ama daha dun gece yarisi pizza soyledigi icin kilosunu spor yapamiyorum'a saklamasina firsat vermiyorum.

Yeri geliyor esinden daha acimasiz oluyorum. Ama ikimizin de iyiligi icin.

sağlığınızı düşünüp,kendi beğenisini öne sürüyordur belki.

• Arkadaslar esimin bana deli dumrul aşık olduğu benim.icin cok cabaladigi bir iliskinin ardından 3 yillik evliyiz boyum 172 ilk tanistigimizda 70 kiloydum hicbir zaman cok zayif olmadim.dogum ve ciddi sağlık problemlerinin ardindan su an 90 kiloyum cok uzun bir suredir surekli diyet ve bir patlama haliyle bozma duzenindeyim.esim ise kilo konusunda cok ama cok takıntılı 60 en fazla 65 olmami istiyor.devamli dile getiriyor.elimden geleni yapiyorum cabaliyorum .benim anlamadigim bu kadar zayiflik takıntısı olan biri neden benimle evlendi.beni cok sevdigini dusunuyordum o zamanda 40 bedendim yani zayif degilki neden bu kadar pesimden kostu madem.soruyorum cevapsiz.sonucta benim evlenip cocuk yapinca zayiflayacagimi dusunmedi herhalde 40 bedenken.artik bana bakislarinda ask görmüyorum evet seviyor ama hepsi bu.acaba ben onun bana olan sevgisini mi gözümde buyuttum.bilmiyorum kafam allak bullak
eşinin bunu sürekli sölemesi hoş olmaya bilir ama ben senin yerinde olsam bunu ona yedirir kilo veririrm her erkek bir değildir o kilolu kendini bırakmış bi kadın istemiyor demek ki yani ben olsam kızmazdım benden bunu istemesi çok normal derdim mesela eşim daha evlenmeden önce aşkım ben senin kilo almanı kendini bırakmanı hiç istemem derdi şuan hamileyim dikkat ediyorum ye diyo bana sürekli kilo alıcam ya diyorum olsun veririrsin diyo. bebek doğduktan sonrada ver diyo hatta napim bende mi buna kızıp alınıyım bence normal eşin senden bunu istiyorsa yap seni gönlüyle seviyorsa gözleriyle de sevsin buna izin ver

Valla içinizi daraltmak istememde ama bazı aldatan erkekler aldattığı kadına benzetmeye çalışırımış karısını.işte sarışınla aldatıyorsa eşi sarışın olsun istermiş ndn bilmiyorum erkek psikolojisi olabilir eşimde sarışın olsun aldatmayım gibi:KK35:

Nasıl verdiniz 43 kiloyu? Bende 43 kilo verdim 10 ayda ama ben tüp mide ameliyatı ile verdim sizin nasıl verdiğinizi merak ettim. Bu arada yorumunuza tamamen katılıyorum.

Sevgili konu sahibi sizin boyunuzdaki bir bayanın zaten olması gereken kilo 60-70 arası. Şu anda 20 kilo fazlanız var tamam belki eşinizin bunu söyleyiş biçimi hoş olmayabilir ama hemende sevmediğini düşünmeyin. Sevmese zaten söylemez bi çabası olmaz. Ben eşimle 11 senedir beraberim 75 kiloydum tanıştığımızda 87 kiloydum evlendiğimizde üstelin ben sizden tam 10 santim kısayım. İlk bebeğime 95 kilo hamile kaldım doğumdan sonra en düşük kilom 105 ti. İkinci hamileliğimde 120 leri gördüm. Sonra 107 kiloya sabitlendim. Yani demem o ki eşim benim zayıf halimi zaten hiç bilmiyordu şişko evlendim ama obez anne oldum. Hiç şikayet etmedi hiç söylenmedi. Ha keşke söyleseydi keşke uyarsaydı belki daha erken önlemimi alırdım 47 kilo fazlam olmadan önlem almakla 20 kilo fazlaylan önlem almak bir olmuyo tabi. Ben kendi çocuklarım için kilo verdim onlara sağlıklı anne olayım parkta koşayım oynayım diye bu yolu seçtim. Şimdi 38 bedenim ameliyattan önce 50 bedendim. Ha eşim ben zayıflayınca değiştimi böyle daha mı çok seviyor derseniz. Hayır böyle daha çok seviyor diyemem. Sevgisinde bir değişiklik olmadığına %100 eminim ki kendide bunu belli ediyor. O zaten beni hiçbir zaman obez olarak görmedi fiziğim için yanımda olmadı. Ama şuanda bana daha çok hayran olduğuna kesinlikle eminim. Azmime çabama sağlam duruşuma hayran benimle gurur duyuyor. Benim kendime güvenim arttı tabi bide. Buda ilişkimize olumlu yansıyor tabi ki.

Size tavsiyem lütfen kilo verin ama öncelikle kendiniz için yapın. Sizde öyle kendinizi daha çok seversiniz böylece herkes sizi daha çok sever.

ilk 20 kiloyu kendi çabam ve diyetisyenle, sonrasındaki 43 kiloyu dukanla verdim, spor da yaptım hala yapıyorum, baya baya kas yaptım :) ebru şallı ekolünde ilerliyorum :)
bu arada aynen eşim beni hiçbir zaman obez olarak görmedi, hiçbir zaman kilomdan da şikayet etmedi, ama şu an bana bakışındaki hayranlık, beğeni, o zamanlar yoktu, bunu görmemek imkansız... hepimiz estetik olanı beğeniriz zaten, ben de istemem eşimin göbekli, şişko bir adam olmasını, sevgim değişmez ama beğenim değişir.

Kiloyu kendiniz için vermelisiniz öncellikle bunu düşünün.
Uğraşıp kilo veremiyosanız burda bi yanlış var demektir.
Yeme alışkanlığınızı değiştirin ve doktora gidin troid gibi probleminiz olabilir.

Eşinize gelince herkes yanında güzel fizikli bi kadın ister. Kilo ter kokusu yapar kıyafet güEl durmaz. Çocuğun Peşinde koşamazsınız. Dışarıdan kötü bakışlar olur.
Bence olmanız gereken kilo 62 boy kilo arası 10-12 oldu mu vücut tam Fit duruyo.

Ben de 48 kiloyum, kollarım bacaklarım Zayıf ama göbek bölgem var kat kat ve aynaya bakınca kendimi kötü hissediyorum. Özellikle bikini aldım ki içine girip kendimi hırslandırıp göbeği eriteyim diye:(

Maasallah ya nasil kilo verdin kac ayda verdin:KK53:

Valla özel hic birsey yapmadim canim yaklasik bir bucuk ayda verdim , stress uykusuzlukk dogumdan sonra istahim kesildi günde 3 litre su iciyorum , diyet felan yapmadim yani..
Ve 3 - 4 Saat yürüyüs yapiyorum hergün...

Öncelikle hepinize teşekkür ederim arkadaşlar belki kendimi kandiriyorum ama aldattigini sanmıyorum. Zira esim makyaj yapmami suslenmemi istemez yüzümü tenimi fazlasiyla beğenir. Ancak cok ciddi.kilo takıntısı var.zayiflamak icin her yolu drnedim ama maalesef hiçbirinde idare gosteremiyorum.cok ciddi sağlık problemleri yaşadım ama geçti çok şükür. Esim istemekte haklida olabilir bende zayiflamak istiyorum ancak benim kilo almaya meyilli oldugum gayet ortadayken ki 4 sene çıktık madem bu kadar takintilisin neden benimle evlendin.bilmiyorum inşallah veririm şu an kondisyon bisikletindeyim

Peki bir şey sorabilir miyim esini ilk gunku gibi isteyenler esi yaslaninca ne yapacak? Insan yillar gectikce hele kadinsa ve dogum yaptiysa mumkun degil ayni kalamiyor insan.Kilo almasa saci beyazliyor ya da yuzu kirismaya basliyor.O zaman nasil olacak bu is?
Kilo yaslilikla birlikte gelen doğal bir durum değil. Insan her yaşta fit olabilir isterse, ama saçlarınızın beyazlamasini kirisikliklari sonsuza dek engelleyemezsiniz.

Back
X