- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi KumraL_KrakeR
-
Off ya ne kadar acimasz babalar var oglum buyudugunde akli erdiginde boyle seyler yapmicakmis guya birakcam diyo ama birakamiyor.. Esim icince zararsiz oluyo oyle icip siddet uygulayan bi tip degil ama yinede sacma seyleri var iste...katiliyorum.
Valla ben bunun bin beteri bi babayla buyudum,her gun icer,eline iyi para gecti mi ceker gider 10-15 gun eve ugramaz,cocuklarinin hicbiseyiyle ilgilenmez.onun da evli ya da bekar zirtapoz arkadasi coktu.anneme yalvariyodum bosan su adamdan diye.annem niyeyse evliligini ayakta tutmaya calisir boyna sineye ceker,sineye cektikce artik bundan kotusunu yapamaz denilcek durumda bile daha kotusunu bulur yapar.valla annem Allahtan calisiyodu,calismasa kimbilir ne halde buyurduk.
moral bozmak istemem ama boyleleri adam falan olmaz.Ailenin destegini de al,hic olmazsa cocugun icin guclu dur.
Off ya ne kadar acimasz babalar var oglum buyudugunde akli erdiginde boyle seyler yapmicakmis guya birakcam diyo ama birakamiyor.. Esim icince zararsiz oluyo oyle icip siddet uygulayan bi tip degil ama yinede sacma seyleri var iste...
3 sene peşinden koşturuncaya kadar ne huyda bi adam olduğunu anlayamadın mı arkadaşım ya üzüldüm babam da gençliğinde içerdi anama neler ettiğini biliyorum ve bazen affedemiyorum onu ama bıraktı çünkü annem artık dayanamadı gitmeye kalktı neyse şimdi iyiler ben eşimle evlenmeden 3 yıl tanıdım onu ama sevgili olmadık nasıl biri olduğunu içkisi kumarı sigarası namazı var mı yok mu herşeyini biliyodum ne huyda olduğunu biliyodum sonra 1 yıl sevgili olduk o zaman daha iyi anladım nasıl biri olduğunu insanın gözünü aşk meşk bunlar boyamamalı çünkü evleniyosun artık geri dönüş yok olsa bile kime nereye bi de çocuk yuvana sahip çık Allah kocanı da ıslah etsin içki her kötülüğün anasıdır diye atasözünü boşuna dememşiler karı kız olmasa bile kumar falan olamaz mı içki varsa herşey var boşanırsan çocuğu alırım demiş ya halt etmiş yok öyle çocuğu alırım demek sen bi şikayet ettin mi koruma altında eve bile giremez eskidenmiş onlar ama yine de çocuğun için katlanacaksın galiba ALlah yar ve yardımcın olsun arkadaşım
anlayamadım cunku dedıgım gıbı ıckısı yoktu onceden evlendıkten sonra sıkıntıdan ıcmeye basladı..ne sıkıntısı var ewımız kıra sıgortamız yok dısardan sıgortayı oduyo faturalar cocuk derken cok sıkıntıya gırdı..aılesi hiç destek olmadı bıze ben herseyı alttan aldım sabrettım ıdare ettım ama gelipte bana bunları yapması cok koyuyo..haketmediğimi dusunuyorum
Yani parasızlık yüzünden sıkıntıya girip her gece içki içmeye para harcamak size mantıklı geliyor mu? Kimse sıkıntıdan çoluk çocuğunun rızkını içkiye yatırmaz. Lütfen bu adama bahane bulmayın sadece kendinizi kurtarmaya bakın arkadaşım.
tabıkı mantıklı degıl hep bu yuzden alttan aldım ama almamam gerekiyomuş cok gec farkettım..bazen o kadar tıksınıyomkı bu benm kocam olamaz dıyorum ..sasırıyom kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?