Neden evlendimkiiii..:(

nede evlendim kiiii bende bu soruyu kedime cok soruyorumniye bu erkekler bu kadar dusuncesiz anlayissiz odun oluyorlar niye hep biz yanliz kalan uzulen gizli gizli aglayan hep alttan alan oluyoruz offf

Durumuna gercekten uzuldum, esin ayni benim enistem, halam 30 sene bekledi bekledi bekledi, kizi kocasini bosadi cesaret buldu kizindan sonra o da bosandi. OLan 30 koca seneye oldu.

Cocugu vermem mi diyor, ben olsam zatem ilk etapta almam, verme zaten benim ceyiz sandgimda gelmedi o cocouk derim, kac gun bakacak ki? Resmi olarak bosandiktan sonra getirip verecek cocougu sana, sanma ki kayinvalinden flalan bakar, kimse kimsenin cocuguna bakmaz.Belki cocugundan bir kac ay ayri kalirsin ama tum hayatini ve dolayisiyla cocugunun da hayatini kurtarmis olursun.Yoksa halam gibi 30 yil camlarda beklersin geldi gelecek diye...

Amin canim sagol.. Kimseyi umursamaz kimseden korkmaz ailesinide takmaz ben zamaninda goremedim artik gozume perdemi indi nolduysaa herseye inanip sewerek ewlendim allah islah etsin diyorum artik hergun.. Ewlenmeden once iyi dusunup tartin kizlar ewlilik hicbiseye benzemiyo hayatinizin donum noktasi gibi bisi..

Gidemem tirsmaz babamin ewine gelip olay cikarir korkarim ben ondan gozu donunce herseyi yapar sahit oldum bazi seylere cok agrasif herseyi beklerim ondan bu yuzden caresizim

tersi pis bir adamsa boşanmaya kalksan bile seni mahvedebilir o zaman yani çocuk almakla tehdit etmez artık kafası bi eser sana yapmadığını bırakmaz, çıkmazda gibisin sanki ya

Bütün yorumları okuyamadım bu yüzden özür diliyorum.
Bir üye demiş aranız iyiyken konuşmayı deneseniz?
Eşiniz ne iş yapıyo acaba?
Tutup gece durduk yere Bursa'ya gitmesi ne bileyim ilginç geldi...
Rabbim dayanma gücü versin evladınıza hayırlı ömürler versin dualarım sizinle..

Keşke böyle sorumsuz bir adamdan hemen çocuk yapmasaydınız. Çevremde de burda da gördüğüm nerde böyle sorunlu evlilikler var hemen çocuk yapılmış tam tersi evlilikleri güzel giden insanlar daha cesaretsiz hemen çocuk yapma konusunda. Bu da yaman bir bir çelişki işte.

Son düzenleme:
intikamı bilinçlice almaz bi erkek o kadar akıllı değiller zaten sadece balon sönmüş onca sene koşmuş ya peşinden şimdi sahip olduğu için sıradan sanıyor seni (ne ahmaklık!) bu arada fıstık gibi gencecik güzel kadınsın melek gibi bir bebeğin var eğer ki sana bakmayıp dışardaki kadınla kızla işi varsa onun beyni yerinde değil ha bu arada zamanla oturur diye düşünüyorum ama farkındayım ne kadar ılımlı bi yapıda olup alttan aldığını anlayabiliyorum yani ama gelir gelmez hesap sormadan direk aa aşkım gelmiş canım gel hemen yemeğini hazırlıyorum nerelerdein ya seni çok özledik babası gibi bişiler söyle bakalım tepkisi nolacak gene aynı odunluksa farklı boyuta geçer iş ha bu arada esnaflar maalesef böyle canım işten kopup evine gitmez dükkan evin dibinde bile olsa..çok çok mutlu olun inşallah Allahım güzel yollar çizsin sizlere de bunlar hiç yaşanmamış olsun

Tatlim cok uzuldum durumuna. Benim kayinpederim de boyle. Butun parasina ickiye verirmis, iyi isi varmis ama inan oturacak evleri bile yoktu. zaman gelir yiyecek ekmekleri olmazdi hep borc borc. kayinvalidem yillarca onun kahrini cekmis..kayinpederimden cok korkar bunu da hep belli eder adam da bu yuzden onu hic onemsemezdi, hic takmazdi, hic beraber bir yere gitmezler hep bencil davranislar sergiler...
canim kayinvalidem bana hep anne gibi davrandi..cok sikinti cekti hayatinda ama hep sabretti...cocuklari icin katlandi bir de o baska bir yol bilmiyordu. Ayrilsa ailesi destek olmazdi, isi yoktu ayrica eskiler de koca nasil olursa olsun ona katlanilmali...diye de dusunuyorlar sanirim..

canim benzetmek gibi olmasin ama benim kayinvalidem genc yasta beyin tumorune yakalandi ve cok kisa surede hayatini yitirdi. takdir i ilahi tabi ama herkes sikintidan dedi yillarca neler cekti o kadin dediler...

bence sen bir sekilde bu duruma katlanamayacagini esine belli et, butun hayatini mahvetme bu zamanda cekilir mi boyle bir koca..
biraz ayri kalin bakalim degisecek mi?
Yok degismedi bosanmayi dusun, insan hayata bir kere geliyor.. bak calisiyormussun belki isine geri donersin hayatina yeniden baslarsin.

nede evlendim kiiii bende bu soruyu kedime cok soruyorumniye bu erkekler bu kadar dusuncesiz anlayissiz odun oluyorlar niye hep biz yanliz kalan uzulen gizli gizli aglayan hep alttan alan oluyoruz offf

Bize bu soruyu sorduranlar utansin...kadin olmanin zorluklari bunlar olsa gerek.. Ama herkezde bir olmuyor ki millete ozenmekten icim sisti artik

Esim bufe isletiyor icki satiyor yani.. Bursayla hic bi alakamz yok hala niye gittigini bilmem isi varmis bana tek aciklamasi bu oldu.. Ne is diyince hemn kawga cikariyor bnde sormuyom artik biktimm cunku

merhaba tatlım cok uzuldumdum durumuna.. insallah düzelir..

bursa ısı ne alaka anlamadım ? sanırım 2 ıhtımal var uzulerek soyluorum ya esınız aldatıyor yada bılmedıgınız kotu ıslere bulasmıs olabılır...

Allah yardımcın olcun cnm.. rabbım hayırlılarını herkesın gonlune gore versın... esınızle arnız ıyıyken konusmayı denesenız, ne bıleyım sevdıgı yemeklerı yapıp, tatlı tatlı konussanız sorgulamadan? yıne boyle kaba mı davranır ?

sizin adınıza çok üzüldüm bende 1.5 yıllık evliyim.allaha şükürler olsun içki denen şey yok ..gerçektende içki bütün kötülüklerin anası..siz tavsiyem ne yaptığını çaktırmadan araştırın örneğin arkadaşının karısı ile sizde arkadaşsanız bole bole deyin kocasına sorsun illakı ağzından laf alır erkek erkeğin ne halt yediğini bilir..ama sizden uzaklaşmıs kocanız maddi durumunuz iyiysede bi kadın musallat olmuş olabilir.sizi kovuyorsa asla gitmeyin.sabırlı olun dua edin.bir imtihandan geçiyorsunuz allah sizi selamete çıkarsın size hiç şiddet uyguladımı ittirdimi vs

Guzel dualariniz icin sagolun.. Siddet uygulamadi ama ittirdigi oldu kolumdan cekip kapiya syrukledigi oldu yanii

sizin için dua edicem ..acaba nereye gidiyor bu adam bir ip ucu yakalayamıyormusunz acaba? inş allah merhamet versin kendinizi yanlız hissetmeyin siz çok değerlisiniz sadece o kıymet bilmiyo

Canim bazi erkekleri yontmak gerekiyor, seninkide onlardan biri.
Bunun püf noktasi nedir dersen,ilk evlilik zamanlarinda tavrini koyman gerekirdi.
Nasil alisirsa öyle gider sözü vardir ya hani, bu cok dogru bi tespit.
Ilk zamanlar güzelce uyaracaktin, baktin dinlemiyor o zaman kapiya koyacaktin yada kendin cekip gidecektin
sirf akillansin diye. Eve gec gelmek büyük bir problem hatta sorumsuzluktur.

canım eşin kabul eder mi bilmiyorum ama bir psikiyatriste gitmesinde fayda var evli olduğunu kabullenmesi lazım ve artık sadece evli değil bir de çocuğu var. geç gelmesinin nedenini madem söylemiyor sen aç arkadaşlarına sor diycm ama eşinin haberi olur kötü şeyler yapmasından korkuyorsun öyle olmaz ama senin güvendiğin biri baban abin ya da akraban veya bir dedektif eşini bir takip etse baksa neler yapıyor o kadar saat her gece.eşinin mesleği ne? karanlık işleri varsa zaten bir dk bile durma ama işte korkutuyor seni. kadın varsa da al çocuğunu dön baba evine çocuk daha kötü bir ortamda büyüyeceğine babasından uzakta büyür. bir de şunu merak ediyorum sana oğlunu asla vermem diyen adam ne diye evine uğramıyor o halde madem çok seviyorsa çocuğunu? hem eve uğramayan içkili bir babaya kimse çocuğunu vermez olağandışı haller olmazsa tabi. sen eşini seviyorsun ve anladığım kadarıyla umudun da var. umarım arkadaşlarıyla takılıyordur gerçekten ama bursadayım noldu gibi bir cümle kurması bu cesareti bulabilmesi beni çok üzdü ve şaşırttı. annenize durumu anlatıyor musunz? ve onun annesine de?

Son düzenleme:

Psikiyatrsti hic kabul etmez cunku ona gore bi sorun yok ortada ben abartiyomusum.. Hic kendnde suc bulmaz zaten.. Ben hic birlikte biseyler yapamiyoruz dedigimde bana ne kadar gezme meraklisin diyor.. Hic kimse bilmiyor kimseye yansitmiyorum.soyleyemiyorum annmlerin akli kalmasin diye..

Aynen benimki resmen yontulmamis odun. İlk zamnlar bise demedim hadi dedim ewlilige alisamamistr cocuk olduktan sonra duzelir dedim duzelmedi.. Karsima alip kac kere konustum tamm bundan sonra erken gelicem diyo en fazla 2 gun sonra yine ayni yine ayni..

Ortada ne bir evlilik var ne de bir aile ...

Adam evi otel gibi kullaniyor, hatta bazen onu bile yapmiyor ...

Baslik neden evlendim ki?

Ben de sorayim
Neden hala evlisin?

Cunku evlilik bu degil ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…