- Konu Sahibi KumraL_KrakeR
-
5 yil ciktim ben esimle hep beraber guzel seyler yapardik balayindan sonra tamamen bitti hersey disarda napcazki hep ewdesin ne gerek vardisarda gorusmeye diyo arkaslariyla sinemalara bile gidiyo bana gelince vakit yok cok isi warmis sanki is adami ya
Sizde cok agirseyler yasamissiniz sizede uzuldum allah kimsenin sonunu boyle yapmasin.. Sıkıntidan kederden hasta olcm diye korkuyom bende.. Bu analar hep ewlatlarini dusunurlerde babalar niye bu kadar hain olabiliyoo ya...bu arada eklemeyi unutmusum annem çektiği sıkıntıların da etkisiyle çok genç yaşta hayatını kaybetti beyin kanamasından, babam tekrar evlendi bize üvey anne geldi hergün her lafı işittik o kadından anneme bile küfrettiği oldu çoğu zaman oturur ağlardık evet annem bunun için hayatını mahvetti, bir başka kadın ona küfretsin diye babam gıkını bile çıkarmadı biliyor musunben baba bize bunu bunu dedi dayanamıyorum dediğimde
ben kendimi kurtardım evden kaçarak evlendim okuyorum kardeşlerime destek oluyorum düşün babama bile destek olmak zorunda kalıyorum ama düşündüğüm tek birşey var annem çekmeseydi bu adamı biz fakir olsaydık ama annem olsaydı başımızda mutlu olsaydık bunları yaşamasaydık, çocuğum için katlanıyorum diyenler bence birkez daha düşünsün annesi mutsuz olup da mutlu olan çocuk yok bana göre, annem ağladığında bizde ağlardık, kocan sana yaptıklarını çocuklarına da yapacak onlarlada ilgilenmeyecek emin ol babam yok demek babam var ama beni sevmiyor demekten daha ağır bence, ben hep bunu yaşadım ilkokulda hocam babamla konusmaya arabasıyla geldi evin önüne ve babam gitmedi söyle hocana gitsin gelemem şimdi dedi ben ağladım rezil oldum diye ki hocam beni dersaneye ücretsiz yazdırmak için gelmişti, annem yalvar yakar kabul ettirdi bende gözüm kıpkırmızı indim babamla aşağı, babam olmasa annemle gitseydim dedim keşke, böyle çok tramvalarım oldu çok da yediğim dayak var anneme vurmazdı babam da çünkü annem sabırlıydı ben karşı çıkardım tokadı da yerdim; bu sorumsuzluk sadece sana karşı olmayacak ya tedavi ettir düzelsin bu adam ya da boşan bu şekilde daha kötü olacağına inanıyorum.
5 yıl çıktınız ve ailesinin karışmadığını, gece geç geldiğini, içki içip dışarlarda gezdiğini bu durumda biliyordunuz..
siz , 5 yıllık beraberliğinizde bunları gördünüz , 5 yıl bu adamla nasıl çıktınız anlamıyorum.şimdi bundan rahatsızsınız ama o zamanda bunu takmamanız ve rahatsız olmamanız mümkün değilmiş bence..
bile bile lades olmuş sizinki.
çünkü,birden evlenince başlamamış bu huyları.... ..
evlenmeye karar verdiğinizde bu huyundan vazgeçmezsen evlenmem demeliydiniz.
yada görünen köy kılavuz istemez deyip evlenmemeliydiniz.
Sizde cok agirseyler yasamissiniz sizede uzuldum allah kimsenin sonunu boyle yapmasin.. Sıkıntidan kederden hasta olcm diye korkuyom bende.. Bu analar hep ewlatlarini dusunurlerde babalar niye bu kadar hain olabiliyoo ya...
katiliyorum.Bir hata yapıp evlenmişsiniz. Neden evlendimden ziyade neden hala evliyim demelisiniz. Bu zarardan dönün yol yakınken derim . Kimse kimseyi adam etmek için ömür çürütmemeli. Çocuğunuza da yazık. Böyle bir babadansa sorumluluk sahibi bir anne ile büyümesi daha iyi. Allah korusun babasını örnek alma ihtimali var çünkü.
Bugun biraz daha iyiyim biraz daha mutlu.. Cunku annemin babamin yanindayim. Dun aksamda burda kaldim bu aksamda kalicam belki bir aksam daha.. Esime o gun ben anneme gidicem biraz dedigimde sanki tedrgn olmis gibi ben birakirim dedi bana istemez ben giderim diyince yok yok ben gelirim dedi geldi hic konusmadim arabada anneme gelince bana msj atmis niye soguksun diye dalga gecer gibi bende soyledim icimde ne warsaa haklisin diyo baska bise demiyo hakliyimda mubarekkk niye hala aynisin..bugun pazar dukkanda degildi yanimada gelmedi nerdesin , kimlesin , kiminlesin ??? Ben bunlari dusunmekten biktim artikk
günaydın canım
zor çok zor.. ne diyim Allah yardım etsin
bence gitme bir kaç gün evine bakalım ne yapacak..
Bugun biraz daha iyiyim biraz daha mutlu.. Cunku annemin babamin yanindayim. Dun aksamda burda kaldim bu aksamda kalicam belki bir aksam daha.. Esime o gun ben anneme gidicem biraz dedigimde sanki tedrgn olmis gibi ben birakirim dedi bana istemez ben giderim diyince yok yok ben gelirim dedi geldi hic konusmadim arabada anneme gelince bana msj atmis niye soguksun diye dalga gecer gibi bende soyledim icimde ne warsaa haklisin diyo baska bise demiyo hakliyimda mubarekkk niye hala aynisin..bugun pazar dukkanda degildi yanimada gelmedi nerdesin , kimlesin , kiminlesin ??? Ben bunlari dusunmekten biktim artikk
Senin yerinde olsam asla dönmezdim ona,o eve.Madem ailenın yanındasın şuan,oda seni gezmeye gitti sanıyor onlara,konuş ailenle kal orda,emin ol ailenin yanında yaşayacağın hayat,koca evinde yaşayacağın hayattan daha kötü olmayacaktır,daha mutsuz olmayacaksındır.Anlasın kocan olacak o adamda,evlenmeyle koca,çocuk yapmayla baba olmuyor.Girmesin havalara ben seninle evlendim,artık benimsin,gerisi teferruat diye.Yaşasın istediği gibi bekar hayatını,tabi ailesi hesap soruyodu buna nerdesin napıyosun diye,rahat etmek için,ayrı eve çıkmak için senle evlendi,seni sindirdi,şimdi rahat SANIYOR kendisini...
Kendine ve çocuğuna onunla olmak kötülüğünü yapma,çok kıymetli ve önemlisin sen......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?