Neden evlendimkiiii..:(

Allah yardımcınız olsun... Ne yapılır, hiç bilemiyorum. Ayrılmaya kalksanız bu adam size Allah korusun zarar bile verebilir. Çok zor bir durum :18:

bu arada eklemeyi unutmusum annem çektiği sıkıntıların da etkisiyle çok genç yaşta hayatını kaybetti beyin kanamasından, babam tekrar evlendi bize üvey anne geldi hergün her lafı işittik o kadından anneme bile küfrettiği oldu çoğu zaman oturur ağlardık evet annem bunun için hayatını mahvetti, bir başka kadın ona küfretsin diye babam gıkını bile çıkarmadı biliyor musun ben baba bize bunu bunu dedi dayanamıyorum dediğimde
ben kendimi kurtardım evden kaçarak evlendim okuyorum kardeşlerime destek oluyorum düşün babama bile destek olmak zorunda kalıyorum ama düşündüğüm tek birşey var annem çekmeseydi bu adamı biz fakir olsaydık ama annem olsaydı başımızda mutlu olsaydık bunları yaşamasaydık, çocuğum için katlanıyorum diyenler bence birkez daha düşünsün annesi mutsuz olup da mutlu olan çocuk yok bana göre, annem ağladığında bizde ağlardık, kocan sana yaptıklarını çocuklarına da yapacak onlarlada ilgilenmeyecek emin ol babam yok demek babam var ama beni sevmiyor demekten daha ağır bence, ben hep bunu yaşadım ilkokulda hocam babamla konusmaya arabasıyla geldi evin önüne ve babam gitmedi söyle hocana gitsin gelemem şimdi dedi ben ağladım rezil oldum diye ki hocam beni dersaneye ücretsiz yazdırmak için gelmişti, annem yalvar yakar kabul ettirdi bende gözüm kıpkırmızı indim babamla aşağı, babam olmasa annemle gitseydim dedim keşke, böyle çok tramvalarım oldu çok da yediğim dayak var anneme vurmazdı babam da çünkü annem sabırlıydı ben karşı çıkardım tokadı da yerdim; bu sorumsuzluk sadece sana karşı olmayacak ya tedavi ettir düzelsin bu adam ya da boşan bu şekilde daha kötü olacağına inanıyorum.

Son düzenleme:

5 yıl çıktınız ve ailesinin karışmadığını, gece geç geldiğini, içki içip dışarlarda gezdiğini bu durumda biliyordunuz..
siz , 5 yıllık beraberliğinizde bunları gördünüz , 5 yıl bu adamla nasıl çıktınız anlamıyorum.şimdi bundan rahatsızsınız ama o zamanda bunu takmamanız ve rahatsız olmamanız mümkün değilmiş bence..
bile bile lades olmuş sizinki.
çünkü,birden evlenince başlamamış bu huyları.... ..
evlenmeye karar verdiğinizde bu huyundan vazgeçmezsen evlenmem demeliydiniz.
yada görünen köy kılavuz istemez deyip evlenmemeliydiniz.

kesınlıkle ayak ustu deılde yuzyuze oturup saatlerce konusma yapmalısın oda olmadı onun aılesını yada kendı aılenden yardım alıp bırlık olup esınle konusmalısın bu bole olmaz ewlılıgınde cok yenı we aynı selerı bende yasıorum senı cok ıı anlıyabılıorm hamıleyım bıde okdr zoruma gıdıokı cok uzuluorm acıorm halıme Allah sabırlar wersın sanada ıns duzelır durumunuz duzelmesı ıcın bol bol dua et

Ciddi şekilde gözünü korkutmanız lazım...Kumar falan oynuyor olabilir mi? hem içkide içiyor.Ceplerine falan baksanız belki bulursunuz her hangi bir şey...Allah yardımcınız olsun...Bolca dua edin Allaha...

Sizde cok agirseyler yasamissiniz sizede uzuldum allah kimsenin sonunu boyle yapmasin.. Sıkıntidan kederden hasta olcm diye korkuyom bende.. Bu analar hep ewlatlarini dusunurlerde babalar niye bu kadar hain olabiliyoo ya...

Ewet 5 yil ciktim ama cikarken icki sadece ozel gunlerde iciyordu.. Ewede gec giderdi arkadaslariyla takilirdi ben ewlenincede boylemi olcak o zaman ewlenmem ben senle dedigim zaman sacmalama askim ewde babam var rahat oturup bisi izleyemiyorum bile ama ewlenince kendi ewim olcak ve ewde sen olcan ne isim var benm disarda.. Derdi siz olsaniz ne dusunurdunuz boyle olacagini bilemezdimki cikarken gorusmek icin can atardi annem gondermezdi mahalleye gelirdi arabayla camda gorup giderdi yani beni kendine iyice inandirip baglamisti anliycaginiz.. Ama gelinki cok pismanimm en guzel gunlerimi mahvetti etmeyede dewam ediyor dogum oykumu paylastim burda basligim yine 'esim en guzel gunumu mahvetti' hep mutduzum hep..

Bugun biraz daha iyiyim biraz daha mutlu.. Cunku annemin babamin yanindayim. Dun aksamda burda kaldim bu aksamda kalicam belki bir aksam daha.. Esime o gun ben anneme gidicem biraz dedigimde sanki tedrgn olmis gibi ben birakirim dedi bana istemez ben giderim diyince yok yok ben gelirim dedi geldi hic konusmadim arabada anneme gelince bana msj atmis niye soguksun diye dalga gecer gibi bende soyledim icimde ne warsaa haklisin diyo baska bise demiyo hakliyimda mubarekkk niye hala aynisin..bugun pazar dukkanda degildi yanimada gelmedi nerdesin , kimlesin , kiminlesin ??? Ben bunlari dusunmekten biktim artikk

Sizde cok agirseyler yasamissiniz sizede uzuldum allah kimsenin sonunu boyle yapmasin.. Sıkıntidan kederden hasta olcm diye korkuyom bende.. Bu analar hep ewlatlarini dusunurlerde babalar niye bu kadar hain olabiliyoo ya...

evet annem de biz babasız kalmayalım diye uğraştı didindi ama annesiz kaldık, sonuçta dünyada herkes iyi niyetli değil boşanınca herkes farklı biryerden vuracaktı belki bilemem, babasız kız çocuğu büyütmek de kolay değildi muhakkak onu da anlıyorum evet ama elimde değil düşünüyorum keşke Allah a güvenip bir adım atsa bizi de o adamın içkisiyle kumarıyla küfrüyle büyümek zorunda bırakmasaydı diyorum, insanların babası arabayla okuldan alırken benim babam içki içiyordu derneklerde, özendim ama arabalarına değil babaların çocuklarına verdiği değere hep özendim, çok güzel okullarda okudum burslar kazandım ama küfür yada tokat yememek için yeteri kadar değerli değildim, içkili geldiği birgün su götürmeyi unuttum kahvenin yanında diye üvey annemin yanında küfretti ve vuracaktı, ben ağlayınca vazgeçti oturdu yerine acıdı belki de bilemiyorum, bunların üstünden senelerde geçse yarası geçmeyecek, bir çocuğun mutlu olmaya hakkı vardı bence.
hala evlatlarına destek olan babalar görünce özenirim değişmedi, eşinin düzelmesi için belki sizi kaybedeceğini bilmesi gerekir kaybedeceğini bile bile düzelmiyorsa daha da kötüye gidiyorsa kendini mahvetme bütün hastalıkların sebebi stres ve üzüntüdür, inşallah kaybetme korkusuyla düzelir diyorum ama uzun yıllar sabredip de evet düzeldi eşim diyen varsa da yazsın ben görmedim şahit olmadım.

Bir hata yapıp evlenmişsiniz. Neden evlendimden ziyade neden hala evliyim demelisiniz. Bu zarardan dönün yol yakınken derim . Kimse kimseyi adam etmek için ömür çürütmemeli. Çocuğunuza da yazık. Böyle bir babadansa sorumluluk sahibi bir anne ile büyümesi daha iyi. Allah korusun babasını örnek alma ihtimali var çünkü.

katiliyorum.
Valla ben bunun bin beteri bi babayla buyudum,her gun icer,eline iyi para gecti mi ceker gider 10-15 gun eve ugramaz,cocuklarinin hicbiseyiyle ilgilenmez.onun da evli ya da bekar zirtapoz arkadasi coktu.anneme yalvariyodum bosan su adamdan diye.annem niyeyse evliligini ayakta tutmaya calisir boyna sineye ceker,sineye cektikce artik bundan kotusunu yapamaz denilcek durumda bile daha kotusunu bulur yapar.valla annem Allahtan calisiyodu,calismasa kimbilir ne halde buyurduk.
moral bozmak istemem ama boyleleri adam falan olmaz.Ailenin destegini de al,hic olmazsa cocugun icin guclu dur.

günaydın canım
zor çok zor.. ne diyim Allah yardım etsin
bence gitme bir kaç gün evine bakalım ne yapacak..

Senin yerinde olsam asla dönmezdim ona,o eve.Madem ailenın yanındasın şuan,oda seni gezmeye gitti sanıyor onlara,konuş ailenle kal orda,emin ol ailenin yanında yaşayacağın hayat,koca evinde yaşayacağın hayattan daha kötü olmayacaktır,daha mutsuz olmayacaksındır.Anlasın kocan olacak o adamda,evlenmeyle koca,çocuk yapmayla baba olmuyor.Girmesin havalara ben seninle evlendim,artık benimsin,gerisi teferruat diye.Yaşasın istediği gibi bekar hayatını,tabi ailesi hesap soruyodu buna nerdesin napıyosun diye,rahat etmek için,ayrı eve çıkmak için senle evlendi,seni sindirdi,şimdi rahat SANIYOR kendisini...

Kendine ve çocuğuna onunla olmak kötülüğünü yapma,çok kıymetli ve önemlisin sen......

hayır en azında nereye gittiğini kaçta geliceğini falan söylese ona göre davranırdın neyse bencede biraz kal o çağırana kadar gitme
gerçi onun için değişen pek birşey olmaz gibime geliyor ama İNŞALLAH yanılırım
hakkında hayırlısı

gelene kadar bekle bakalım
gelecekmi
geldigi zamanda degişmiş olarak gelecek mi
asıl önemi olan sen 2.şansı verecekmisin
hakkında hayırlısı olsun canım

Bende boyle bi kocaya denk geldim istee.. Kardeslerim, arkadaslarim bile nasil sabrediyon ne tuaf bi adam diyorlar.. Cocugum var bosanma karari almk bana cok zor geliyor ve en onmlisi kucuk bi ilde yasiyorum burda bosananlara nasi gozle baktklarini biliyorum korkuyom iste yaa karmakarisik kafam..

ben evlılık goremedım anlattıklarında..
ımza ise seni bağlayan once kendınden basla degısmeye...
yasadıkların zor ... dusunmesı bıle cıldırtıcı...
ama bı sekılde atlatmalısın..
zira su an dusundugun oğlun o ortamda buyumesı var...
hıc arkasına dustunmu pekı..
mesela ıs cıkısı falan takıp ettın mı..
gelmıyorsa falan kusura bakmada karı kız ayagı dısında hıcbırsey olamaz

ayy kıyamam yaaa...hersey tamam daa o cocugun hakkını kim ödeyecekkkk.sorumsuz adamm.albumune baktım da bu cocukların gunahı ne...kendımızı haletmeden cocuk yapıoz.sen guvenıosun o kendınde guvenmıosa nıe cocuk yapıo.cok üzüldümm.hele grmez olaydım o resımleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…