teşekkür ederim.
neden bu tarz konulara muhalefet olduğumu şöyle bir açayım o zaman. çünkü bu konu sırf polemik olsun ya da birilerinin doktora tezine katkı sağlasın diye açılmış olduğu aşikar. sanane yani? isteyen evlenir,isteyen beraber yaşar.. burada bunu sorgulamak sana mı düştü? hani önyargı, hayatları sorgulamak çok kötü bişeydi çok re re rö idi..?
neden bize başkalarının ne yapmış olduğu bu kadar batıyor, burnumuzu sokma gereği duyuyoruz?
sonra böyle bir konuyu tartışmış olmanın kimseye zerre kadar bir faydası da yok? tamamen tercih meselesi yani?
buradaki potansiyeli kavrayan üşüşüyor.çok merak ediliyorsa da bdv e değil daha başka bir alt foruma açılabilir yani.
ya da daha kendini bilen profesyonel ortamlarda cevaplarını ararsın çok merak ediyorsan.
bir kere kk'da daha doğru düzgün tartışmayı, kendisini düzgün ifade etmeyi bilmeyen en ufak bir muhabbeti din e ya da cinselliğe getirmeyi maarifet sayan o kadar çok insan hatta karikatürize tipler var ki.karşısındakinin kim olduğunu bilmeden yaşam tarzına, karakterine, inancı/inançsızlığına hunharca laf eden..
başka bir konuda kızcağız beraber yaşadığı erkek arkadaşının davranışlarından muzdarip ne yapabilirim diye soruyor; el cevap: evlenmeden böyle bir günaha girersen na işte böyle olur tuuu sana..
yok efendim sadece resmi nikahı olan dini nikahı olmayan zina yapıyor dendi ya burda?! başkası cevap verdi "iyiki sanaldayız da gerektiği gibi cevap veremiyorum sana " dedi mesela..
arkadaşlar sen kimsin?ben kimim? onlar kim?..
eskiden kk'da eğlenip,güzel zaman geçiriyordum son zamanlarda o kadar çok sıkılmaya başladım ki.. polemik, polemik, polemik.. başka birşey yok.
Tam bir şey yazacaksın, bir bakıyorsun biri salakça bir laf etmiş.bir kadının anneliğine, evliliğine,cinsel hayatına laf etmiş konu kapanmış.. bir sürü insan banlanıyor, bir o kadarı rencide ediliyor, kalpler kırılıyor..hiç tanımadığın birisi sana zina yapıyorsun falan diyor.?!! delilik resmen
o yüzden böyle konuların açılmasını çok gereksiz ve samimiyetsiz buluyorum.konu sahiplerini de bir horoz dövüştürücüsünden farksız görüyorum.eminim çok eğleniyorlardır..
ama ben artık çok sıkıldım.