- 7 Haziran 2014
- 3.630
- 5.578
- 198
- Konu Sahibi Bahar Yildirim
Evliyim, hem de 22 yaşında evlendim.
Mahalle teyzeleri, dedikodu, çocuk ( hala bir tane yapıp yapmama konusunda kararsiz olduğum için) vb sebeplerim yoktu.
İkimizden biri yurtdışında, baska şehirde, öteki mahallede iş bulursa, hastanede , sağlıkta birbirimiz üzerinde yasal Hakkımız olsun diye evlendik. Belki biraz da eşimin ailesi Mutlu olsun, kendi tabirleri ile mürüvvet görsün diye :)
Bir de neden rahatsız oldunuz bu sorudan arkadaşlar ? Tez yazıyorsa yazsın. Fikir yürütüyordur en fazla . Yoksa bu kadar az bilgi ile denek olarak kullanamaz, bilimsel olmaz.
Bu arada ben de doktora tezi yazıyorum. Hiçbiriniz deneğim değilsiniz elbet ama çok bu forumdan hem öğrencilik hayatım hem de mesleki yaşamım için faydalandığım kesin .
kendi adıma cevap vereyim, sorudan rahatsız olmadım.
konunun çıkardığı/çıkaracağı kaostan, bireyler üzerinde yaratacağı psikolojik baskıdan,rencideden, konu sahibinin yaklaşım tarzından............... uzun uzun geride yazmıştım zaten.
sizde uzun zamandır bu forumdasınız, bazı şeyleri ayırediyorsunuzdur diye düşünüyorum.çıkan benzer konuları, sonuçlarını, yapılan yakıştırmaları (hatta başka konularda bile alakasız bir yerden ilgili kişiye yaşam tarzı üzerinden laf atıldıgını gördü bu gözler).. bunlar belli.
aslında bu konu sahibinin derdi bile değil, polemik çıkartmaya meyledecek şekilde yazıyor işte..

he milletin neden evlenip evlenmediğini dert edecek kadar taktıysa bir profesyonele danışsa iyi olur.