- 20 Mayıs 2023
- 2.512
- 3.677
- 53
- 30
Yok canım aldanır miyim iki densizin lafıyla kendi hayatımı asla mahvetmemBen çekiyorum o neden mutlu olsun ki diye bu baskı.
Aldanma onlara sakın!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım aldanır miyim iki densizin lafıyla kendi hayatımı asla mahvetmemBen çekiyorum o neden mutlu olsun ki diye bu baskı.
Aldanma onlara sakın!
Ayy yok evlilik kesinlikle bana göre değil hele birde üstüne çocuk tam bi eziyetOh iyi yapmışsın evlensen emin ol sıkıntıların daha çok olacak eşinin ailesi busu susu ...çocuk yapmasan niye çocuk yaomison yapsan e bı tane daha kocanla tartışmalar evli ve çocuklu bir kadın olarak bunu söylüyorum ayrıca senin de dediğin gibi kimsenin haddi değil kişinin özel hayatıyla ilgili sorgu sual yapması tepki göstermen güzel herkes yapamaz![]()
Gerçekten insanlarımız neden başkalarının hayatına müdahale etmeyi bu kadar çok seviyor anlamıyorumNe zaman universiteyi kazanacan
o bitti ne zaman is bulacan
o bitti ne zaman evlenecen
o bitti ne zaman cocuk yapacan
o bitti ne ne zaman 2.ci doguracan
o bitti ne zaman ev araba alacan
o bitti emeklilik icin ne zaman
o bitti cocuklari ne zaman evlendirecen
o bitti torun ne zaman bakacan
Allahim bu nasil bi kisir döngu kirana cok bravo![]()
Çünkü boşlar ve kendi mutsuzluğunu unutmak icin baskasina sarıyorlar .Gerçekten insanlarımız neden başkalarının hayatına müdahale etmeyi bu kadar çok seviyor anlamıyorum
bi şey diyim mi bence sen acaip evlenmek istiyorsun ama karşına çıkanlar sadece sevişken tipler evlenebilen kadınlara da kılsın valla bak bana geçen buEee sizin döneminizdeki gibi bekar olmak yalnız olmak değil deseydin.yaa şu şuursuz teyze laflarına takılmaktan bir vazgeçin artık.koca koca insanlarsınız.30 yaşında neyin kompleksi bu. Kıskanmış, kudurmuş ne bulsam ne bulsam diye bunu bulmuş.kendi hayatı 2 ev arasında tükenip gittiği için.evet bu devirde kimse evlenmiyor neredeyse, kimse kimseye kolay kolay ciddi gözle bakmıyor.herkes devrine göre yaşamak zorunda.çözüm var mi ? Yok.herkes kendi devrine, kendi imlanlarına göre bu hayatta oyalanacak.
Sadece Hayal edince yıllarca da tatil yapıosn işteheya cidden zor çünkü valla gözlerim yuvalarından fırladı otel fiyatlarını görünce aylarca tatil ne demek
![]()
Ben de şey diyordum "Nörim kimse beni beğenmiyor"Ben 28 yaşında kendi ayakları üzerinde duran maddi yönden rahat biriyim . Ayrıca özgürlüğüme konforuma aşırı düşkünüm istediğim saatte uyuyup istediğim saatte uyanıyorum tatile gittiğimde çoğu zaman aylarca dönmüyorum ve bu şekilde çok mutluyum. Bu akşam bir yakınıma misafirliğe gittim . Benim haricimde başka misafirleri daha vardı. Neyse sohbet muhabbet güzel giderken aniden niye evlenmiyorsun bu hayat yanlız geçmez nereye kadar böyle gidecek. Ben evlilik düşünmüyorum böyle mutluyum dediğim halde hala devam ettiler. En son dayanamayıp kavga kıyamet ortamdan ayrıldım. Yani nefret ediyorum böyle insanların hayatına müdahale eden hadsizlerden
Herkes kendinde olmayanı istiyor işte.insan doğası.erkenden evlenen de özgür özgür takılsaydın, başka tatlar tatsaydım keşke diyor.o yüzden çok da dikkate almıuorum kendimi bile.insan hiçbir şeyden memnun olmaz.bi şey diyim mi bence sen acaip evlenmek istiyorsun ama karşına çıkanlar sadece sevişken tipler evlenebilen kadınlara da kılsın valla bak bana geçen bu
En iyisi mutlu olmak için gelmediğimizi kabullenmek.Boş bir milletiz çünkü. Bomboşşş. İnsanımızın sosyal hayatı yok , meşguliyeti yok. Kafayı evlilikle çocukla bozuyoruz. Ama onda da mutsuz oluyoruz. Çünkü aşırı anlam yüklüyoruz.
Yok , ben öyle düşünmüyorum. Sadece sürekli mutlu olmayı beklemiyorum. Yoksa genel hayatımda mutluyum.En iyisi mutlu olmak için gelmediğimizi kabullenmek.
Benim erkek kuzenim de 45 yaşında ve hiç evlenmedi.Hem özgürlüğüne düşkün hem de sıkıntıya kesinlikle gelemiyor.Yani evliliğin getirecek olduğu tüm özverilerin farkında ve ben yapamam diyor.Ben onu anliyorum.Herkes evlenecek diye bir zorunluluk asla yok ama maalesef yurdum insanı biliyorsunuz sorar da sorar. 25 yıllık evli biri olarak söylüyorum ki ; evlilik kurumunu tek kelime ile anlat deseler kessinlikle özveri derim.Size bir daha evlilik hakkında soru sorduklarında, neden bunu öğrenmek istiyorsunuz diye cevap verin gülümseyerek:) en etkili yöntemdir, şaşmaz.Soran bi daha sormaz .Özgürlüğüne düşkün insanlar evliliğinde pek mutlu olamıyor açıkçası kendimi evli hayal ederken bile nefesim kesiliyor
Şimdi yalnız mıısn peki ? Ya da tatile tek mi gidiyorsun ?Ama gerçekten düşündüğüm zaman evlilik bana göre değil. Ben sevigilimi çok seviyordum gerçekten çok iyi biriydi ama buna rağmen onun evlilik teklifini redettim ve ayrıldım
insan sahip olamadığının delisi sahip olduklarının nankörüdürHerkes kendinde olmayanı istiyor işte.insan doğası.erkenden evlenen de özgür özgür takılsaydın, başka tatlar tatsaydım keşke diyor.o yüzden çok da dikkate almıuorum kendimi bile.insan hiçbir şeyden memnun olmaz.
Hayatımda biri var seviyorum. Genellikle arkadaşlarımla gidiyorumŞimdi yalnız mıısn peki ? Ya da tatile tek mi gidiyorsun ?
Keşke bu yurdum insanı birazda kendi işine baksaBenim erkek kuzenim de 45 yaşında ve hiç evlenmedi.Hem özgürlüğüne düşkün hem de sıkıntıya kesinlikle gelemiyor.Yani evliliğin getirecek olduğu tüm özverilerin farkında ve ben yapamam diyor.Ben onu anliyorum.Herkes evlenecek diye bir zorunluluk asla yok ama maalesef yurdum insanı biliyorsunuz sorar da sorar. 25 yıllık evli biri olarak söylüyorum ki ; evlilik kurumunu tek kelime ile anlat deseler kessinlikle özveri derim.Size bir daha evlilik hakkında soru sorduklarında, neden bunu öğrenmek istiyorsunuz diye cevap verin gülümseyerek:) en etkili yöntemdir, şaşmaz.Soran bi daha sormaz .
Öyle söylesem biz sana bulalım derler bizim insanımız çöp çatanlığı çok seviyorBen de şey diyordum "Nörim kimse beni beğenmiyor"![]()
Yok canım başkasının lafıyla öyle bir hata asla yapmamSiz de evlenin de biran önce görün ebenizin nikahını, onu istiyorlar![]()