- 21 Mayıs 2017
- 335
- 113
- 103
- Konu Sahibi Mlskurtast
-
Ama hic bi mantigi yok kiiYok daha neler.
Bu tarz seylere takik bi tip o yuzden yaptigi anlamsiz geliyo o kadar seyden sonraCanı sıkılmış bakmış. Ayy çok mu önemli instadan hikayeye bakması?
Belki de sana geri dönecektir. Kim bilir..Bu tarz seylere takik bi tip o yuzden yaptigi anlamsiz geliyo o kadar seyden sonra
Allah yazdiysa bozsun sadece ufak bi ders verilse guzel olabilirdiBelki de sana geri dönecektir. Kim bilir..
İyi yerlere geldigimi gormesini istiyorum bu yuzdenNeden engellemediniz ?
Belki dikkatini çekmek istiyordur. O ayrıldıysa senden salla gitsinkizlar selam bi hafta once sevgilim beni terketti ama hala fotolarimi begenmeye devam ediyo hikayeme bakiyo vs va bu seni umursamayacak kadar onemsemiyorm anlamina gelebilr mi sizce
Takıntılinin onde gideni umarim huyudur ve ben taniyamamisimdirBelki huyu boyle rahat bir tip
Hic şaşırmam belki benimkide yedekte tutuyor beni bela okumamak icin zor tutuyorum su anzamanında benim eski sevgilimsi şahıs da böyle yaptı foto altına yorum filan yazıyodu pişkin. ben de sildim engelledim vs.
sonra fark ettim ki seçenek olsun diye bağı da koparmak istemiyormuş densiz
yenisiyle kavga ettikçe bana sarıyordu herhalde mail atıyordu aşk şiirleri filan
Hic şaşırmam belki benimkide yedekte tutuyor beni bela okumamak icin zor tutuyorum su an
Yazdi Sildin mi numarami diye felan da girmedim muhabbeteDönmek isteyen direkt sana ulaşırdı
O seni ciddiye hiç almamış bence bugüne kadar.
Engelle sorarsa da yeni yolumda prüz istemiyorum de...
Bak bakalım suratı ne hale gelecek
Oyle haklisin ki.....Erkekler de mantık aranmaz
Cebim De dursun şimdi ki olmazsa dönerim diye bir yedek kulübesinde bekletmek için taktikleri vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?