Neden fotomu begendi?

Ya bu ayrıldıktan sonra takipleşme, beğenileşme kısmını anlayamadım arkadaş. Olmuş bitmiş gitmiş ne diye takip eder beğenirsin ki? Açık ve net söylüyorum ilk sevgilim deli gibi sevdiğim çocuk evlendi iki çocuğu var. Adam bana bildiğin bugün yazmış takip etmiş.
2 sene önce 5 yıllık ilişkimi sonlandırdım Twitter dan takip edip tweetlerimi favlıyor.

Kafayı yemişler bunlar. Ben hiçbir şey düşünmüyorum erkeklik genlerine veriyorum bu davranışlarını. Dengesizlik diz boyu ne engelleyin ne silin. Naparsa yapsın. Hiç uğraşmayın bile. Engeller ve silerseniz onu taktığınızı düşündüğünüzü hisseder. Görmemezlikten gelin en güzeli.

Neden fotolarini begendigi deilde benm kafamda soru isareti olusturan neden hala takip ediyosun ediliyosun?? Ayarlardan gizle ekrani takipden cikar.

Dikkatini çekmek için. Yeterince sevenin buna ihtiyacı yoktur. Doğrudan gelir.
İrtibatı koparmıyor elinin altında dur diye ama iletişime geçmeye yetecek kadar da sevmiyor.cepte tutuyor yani.boşver...

Bu tarz şeylere takan biriyse evet dediğiniz mesajı veriyor olabilme ihtimali yüksek geldi ama çocukça biraz bence, çünkü taktığını bilir tanıyan biri bu şekilde..
Siz ayrıldıysanız ve sakin, sinirsiz olduysa belki peşinizde olabilir hala, yedekte tutma da olabilir. Tanıdığınız kadarıyla hangisine uyuyorsa en çok :)
Ben çok rahatsız olursam engellerdim.

"Ayrildik ama beni unutma. Soyle elimin altinda dur belki lazim olur" demenin degisik bir yolunu bulmus arkadas.

Kizlar tekrar yazdi ben bisey yaZmistim ona yorum yapti bende neden yaziyorsun dedim öylesine dedi ne yapmaya calisiyor nerde degisik var beni bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…