Aşılama Neden Gebe Kalamıyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

DuruOguz

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2020
7
4
6
33
:olamaz: Bilgili olanlar yardım edebilirim acaba. 2 buçuk yıldır evlıyız ve yaklasık 3 aydır bebek için deniyoruz. 31 ocakta folık asit kullanmaya başladım. Adet döngüm tam 28 gün sürüyor. Neler yapıyorsunuz gebe kalmak için bana yardımcı olur musunuz. Teşekkür ederim.

4 aydir deniyorum bende tam anlamiyla öncesinden vajinimustum oyle boyle yapioduk bisiler de gene olmadi 4 aydir da olmadi ovulasyon testi ile yumurtlama gününü görebilirsin ondan al canim hayırlısıni verdin mevlam

4 aydir deniyorum bende tam anlamiyla öncesinden vajinimustum oyle boyle yapioduk bisiler de gene olmadi 4 aydir da olmadi ovulasyon testi ile yumurtlama gününü görebilirsin ondan al canim hayırlısıni verdin mevlam
Önerebilecegin bir marka varmı alıp denıyeyım canım birde tam adını yazarsan alır denerim .Normalde 28 gün adetin sürüyor doktor 15. Günü birliktelik olsun dedi. Tamam demedim o günde ama yok olmuyor psikolojim bozuluyor düşündük ce.

Laboquick markasi canım üzülüyoruz hepimiz doktora falan gittinmi hormon testi falan yaptirdinmi

kilo varsa verin ,spor yapın , sağlıklı beslenın , siğarayı bırakın ,
aynı şeyler kocan içinde geçerli ,

ve vitamin takviyesi al

kilo varsa verin ,spor yapın , sağlıklı beslenın , siğarayı bırakın ,
aynı şeyler kocan içinde geçerli ,

ve vitamin takviyesi al
Kilom yok 170 boyun kilometre ise 68. Evde plates yapıyorum ama belirli aralıklarla bıraktığım oluyor. Sigara alkol bende hiç yok ama eşim sigara içiyor. Sağlıklı beslenmekte te sıkıntı olabilir aslında :(

3 ay çok Erken bi süre .Ama bu kadar endişe ediyorsanız bir an önce eşiniz de sperm testi versin.

Mutlaka ovülasyon testi al kuzum ben instagramda birgebeningünlüğü’nden almıştım.

ilişki sonrası kalçanın altına yastık koy

ayaklarını yukarı dik biraz öyle kal

hemen banyoya ve tuvalete girme

bide eşin de doktora görünsün onda bir sıkıntı olabilir.
3 ay kısa bir süre çok zor biliyorum bizimde 9 Ay sonra oldu. Ovülasyon testiyle 2. Ayda hamile kaldım şükür. Rabbim hayırlı zamanda sana sa versin inşallah 😍

Back
X