Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önerebilecegin bir marka varmı alıp denıyeyım canım birde tam adını yazarsan alır denerim .Normalde 28 gün adetin sürüyor doktor 15. Günü birliktelik olsun dedi. Tamam demedim o günde ama yok olmuyor psikolojim bozuluyor düşündük ce.4 aydir deniyorum bende tam anlamiyla öncesinden vajinimustum oyle boyle yapioduk bisiler de gene olmadi 4 aydir da olmadi ovulasyon testi ile yumurtlama gününü görebilirsin ondan al canim hayırlısıni verdin mevlam
Doktora gittim baktı herşey normal dedi. Sadece d vitaminim eksik olduğu için damla verdi.Laboquick markasi canım üzülüyoruz hepimiz doktora falan gittinmi hormon testi falan yaptirdinmi
Olur canim insallah hayirlisini sagliklisini versin mevlam oyle dua etDoktora gittim baktı herşey normal dedi. Sadece d vitaminim eksik olduğu için damla verdi.
Kilom yok 170 boyun kilometre ise 68. Evde plates yapıyorum ama belirli aralıklarla bıraktığım oluyor. Sigara alkol bende hiç yok ama eşim sigara içiyor. Sağlıklı beslenmekte te sıkıntı olabilir aslındakilo varsa verin ,spor yapın , sağlıklı beslenın , siğarayı bırakın ,
aynı şeyler kocan içinde geçerli ,
ve vitamin takviyesi al
Zayifiz,sigara alkol yok, ikimizinde tüm testleri iyi Hsg dahil ama 8 ay geçti...kilo varsa verin ,spor yapın , sağlıklı beslenın , siğarayı bırakın ,
aynı şeyler kocan içinde geçerli ,
ve vitamin takviyesi al
Zayifiz,sigara alkol yok, ikimizinde tüm testleri iyi Hsg dahil ama 8 ay geçti...