Selam kızlar.2 buçuk yıl önce konu açmıştım “güçlü olmam lazım diye”.Eski eşimin sürekli internette bayanlarla görüşerek beni aldattığından bahsetmiştim.Çoçuğumun babası olan adam biz uyurken internette sürekli cinsel yazışmalar yapıyordu ve her yakalayışımda benim onunla ilgilenmediğimi söyleyip beni suçluyordu.En sonunda güçlü oldum ve boşandık.Boşanma süreci inanılmaz zordu.SÜrekli tehdit edildim, nereye gitsem peşimden gelip boşanırsam çocuğumu göstermeyeceğini söylüyordu.Tehditlerine boyun eğmedim, her defasında şikayet ettim.Zor da olsa bu süreç geçti.2 yıl geçti birisi girdi hayatıma.Eski eşimden görmediğim ilgiyi sevgiyi onda gördüm.O hiç evlenmemişti.Benimle tanıştıktan sonra evlenmek istedi.Eski eşim ona da sürekli Mesajlar atıp tehdit etti, beni kötüledi.Ama başarılı olamadı.Geçmişimin onu hiç ilgilendirmediğini söyleyip başlamıştık zaten.Aileme karşı da inanılmaz saygılı üzerime titreyen birisi.Eski eşimle yedi yıl sevgili olmuş evlenmiştik.Bu sefer altı ayın içinde evlendik.Sanki ALlahım halimi görmüş de onu karşıma çıkarmış.Beni o kadar çok seviyor ki çok şükür sürekli beni kıracak diye korkuyor,üzerime titriyor.Kızıma da aşırı düşkün.Yalnız sıkıntı bende.Sanki alışamıyorum bir seylere.YAşadığım olumsuz şeyler hafızamdan silinmiyor.Gittiğim yerlerde hep geçmiş geliyor aklıma.Karşımdaki insana haksızlık yapıyorum.Artık geçmişi unutup hayatıma bakmak istiyorum.Ama yaşadığım şehir küçük.O ve ailesiyle karşılaşmaktan da korkuyorum.Kendi hayatıma bakamıyorum. Kimse evlenirken boşanmak istemez.Keşke her şey böyle okmasaydı diyorum bazen.Kızım babasıyla sürekli görüşüyor, çok da seviyor.Belki de bu sebepden dolayı adını sürekli duyuyorum, geçmişi dilemiyorum.Bu konuyu kimseyle konuşamıyorum.Şimdiden teşekkürler.