Neden geçmiyor?

barbekusos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2018
679
1.265
113
31
Sürekli aynı mevzudan konu açtığım için size abartı gelecektir. Fakat kimseye anlatamıyorum ve gerçekten hiç iyi hissetmiyorum. Eski sevgilim tarafından aldatılmıştım ve resmen travma etkisi yarattı bende bu olay. Hala onu seviyorum ve çok acı çekiyorum. Güzel günlerimiz ve ihanetin ayrıntıları aklımdan hiç çıkmıyor. Günlük hayatımı çok etkiliyor. Çalışamıyorum, sosyalleşemiyorum. Gün içerisinde hala benimle iletişim kurmaya çalışıyor. Onu görmeye çok ihtiyacım var belki de ona sarılmaya. Ama affedemiyorum.
Yolda, evde, işte durup biri bana yardım etsin diye ağlamak istiyorum. Onu affetmem çok büyük bir hata mı olur? Çoğu zaman ya gerçekten pişman olduysa, ya şans versem düzelebilir miydik diye düşünüyorum. Aldatılıp affeden oldu mu? Aklımdan çıkmıyor.

Eski konumu bilmeyenler için; 2 yıllık eski erkek arkadaşım beni bir hayat kadınıyla aldatmış ve itiraf etti. Ve sonrasında da ilişkiyi bitirdim.

Buradan gelecek cevapları biliyorsunuz aslında. Kimse sizi hayat kadınıyla aldatmış çaptaki bir adamı affetmeniz doğrultusunda cevap yazmayacak. Çünkü aklın yolu bir.
Evet aslında biliyorum cevapları. Kimseye anlatamayınca tek çare buraya yazıyorum. Çok büyük konuşurdum hep, ihaneti asla affetmem yoluma bakarım diye. Büyük konuştum başıma geldi. O kadar zormuş ki, sizlere gerçekten abartı geliyor olabilir. Güvenim, özgüvenim her şey yıkıldı ya.

Çektiğiniz acıyı tahmin edebiliyorum, umarım atlatırsınız.
Ama bir kere yapan, affedilen yine yapiyor malesef. Sadece sevgiliyken yaptığı için bunu inanın şanslısınız.

Bu geçecek öyle veya böyle, başka şeylere odaklanın. Gidebiliyorsanız ortam değiştirin, tatile çıkın. İyi gelecek.

Peki sonra , bir kere yapan mutlaka bir kez daha yapar mı?
Yapabilir
Ama yapmayadabilir
İlişkiniz nasıldı bilmiyorum
Cinsellik yaşamıyorsan aldatılmak kaçınılmaz bu devirde Oda bi ihtiyaç sonuçta
Deşiğim gibi affediceksen ağırdan al
Kimsenin dediğine de takma
Herkes bu konularda Aslan kesilir
Başına gelincede affeder
Çevremde hep bunu gördüm

Sürekli aynı mevzudan konu açtığım için size abartı gelecektir. Fakat kimseye anlatamıyorum ve gerçekten hiç iyi hissetmiyorum. Eski sevgilim tarafından aldatılmıştım ve resmen travma etkisi yarattı bende bu olay. Hala onu seviyorum ve çok acı çekiyorum. Güzel günlerimiz ve ihanetin ayrıntıları aklımdan hiç çıkmıyor. Günlük hayatımı çok etkiliyor. Çalışamıyorum, sosyalleşemiyorum. Gün içerisinde hala benimle iletişim kurmaya çalışıyor. Onu görmeye çok ihtiyacım var belki de ona sarılmaya. Ama affedemiyorum.
Yolda, evde, işte durup biri bana yardım etsin diye ağlamak istiyorum. Onu affetmem çok büyük bir hata mı olur? Çoğu zaman ya gerçekten pişman olduysa, ya şans versem düzelebilir miydik diye düşünüyorum. Aldatılıp affeden oldu mu? Aklımdan çıkmıyor.

Eski konumu bilmeyenler için; 2 yıllık eski erkek arkadaşım beni bir hayat kadınıyla aldatmış ve itiraf etti. Ve sonrasında da ilişkiyi bitirdim.
Ya böyle bir adamı hala affetmeyi düşünmen hiç sağlıklı değil ben de aldatıldım ve sevgim nefrete dönüştü hala onu seviyorum özlüyorum falan bu normal değil git bir uzman psikologdan yardım al aldatan tekrar aldatır bu defa da zaten herşeyimle kabul ediyor affediyor beni deyip yapar bir kadın kendini bu kadar ezik durumuna düşürmemeli insanın kendisine azıcık saygısı olur iletişime geçmek istiyormuş seninle sıç ağzına ya biliyor senin zaafını tabi hala peşinde merak etme pişman olmaz hatta daha da cesaret kazanır affetmenle devam eder aldatmaya azıcık akıllı olun ya

Yapabilir
Ama yapmayadabilir
Başına gelincede affeder
Çevremde hep bunu gördüm

Kusura bakmazsaniz sormak istiyorum, siz olsaydınız affeder miydiniz sizi hayat kadınıyla aldatan bir adamı?

Yapabilir
Ama yapmayadabilir
Başına gelincede affeder
Çevremde hep bunu gördüm

Çevrenizde ne gördünüz bilmiyorum da sağlıklı bir insan aldatıldığını zaman noktayı koyar sevgi nefrete dönüşür gururu incinir ve kaldıramaz bu durumu affedeceksen ağırdan al baya güzel bir tavsiye merak etme affetmesiyle daha da cesaretlenecek bu adam nasıl olsa affediyor her şeyimle kabul ediyor diyecek aldatan bir daha aldatır bu şaşmaz bir gerçek yaşadım ve affetmedim arkama bile bakmadım affet beni diye ağlayan tavırlarına kanmadım

Bir kere yapan istisnasız bir kere daha yapar mı? Kendimi inandırmaya çalışıyorum değil mi? Züğürt tesellisi benim yaptığım muhtemelen. Sadece çok acı çekiyorum.
Bir daha yapmaması benim için birşey ifade etmez
Sonuçta 1 kere yaptı ben affedemem ve bu konuda büyük konuşuyorum
Eşimi çok sevmeme ve 11 yıllık evli olmama rağmen
Hele ki hayat kadını bunu asla kabul edemem yani sadece cinsellik için

Sen şimdi şöyle düşünüyorsun: nasılsa gönül ilişkisi değil başka tarz bir ilişki ve parayla, ihtiyaç görmelik bir şey vs...
Hayır tatlım. Bunu bir kez yapan yine yapar, o ahlaki eşikten atlamıştır bir kere. Mesela sen hamileyken veya lohusayken de 'ihtiyaç' duyup hayat kadınına gidebilir... Affetme. 3 gün ağlarsın 4.ye unutursun.
Bir şeylere tutun. Hayatta kendine başka hedefler hayaller koy

Yapabilir
Ama yapmayadabilir
Başına gelincede affeder
Çevremde hep bunu gördüm
Etrafta midesizlerin olması herkesin boyle olacağı anlamına gelmez
Bazı insanların ahlakı değerleri prensipleri vardır.

Ya hayat kadınından hastalık kaptıysa, ya sana da bulaştırırsa? İhtiyaç adı altında yaptım falan bu anca şerefsiz insanların bahanesi olur. Aldatan da affedilirse bu salak beni nasıl olsa affediyor her şeyimle kabul ediyor diyerek cesaretini daha da toplar gene aldatır. Hala ahlaklı edepli terbiyeli erkekler var merak etme, git öyle bir adam bul.

Psikolojik destek almanız faydalı olacaktır. Bir kez yapan bir daha yapar.

Ben sizin o konunuzda da yorum yapmıştım gözüm döndü nasıl yaptım bilmiyorum diyen,kendince ihtiyacını para karşılığı gidermeye çalışan iğrenç bir insanı mideniz kabul edebilecek mi gerçekten? Bir daha yapar yada yapmaz bilemeyiz ama siz bunu asla unutmayacaksınız devam ettiginiz her gün aklınızın bir köşesinde duracak kendinizi ikna edebiliyorsanız siz kararınızı verirsiniz.hem o zaman da söyledim pişmanlığının büyük kısmı annesine kardeşine kadar herkesin bu iğrençliği öğrenip onların gözünde de nasıl iğrenç biri konumuna düştüğü için zaten.ola ki evlenmeye falan karar verirseniz çok detaylı sağlık raporu falan alın bari size hastalık falan bulaşmasın.

Hayret doğrusu.
Sizi aldatmış,ve de aslinda toplum ve kendisi tarafindan türlü sıfat yakistirilan hayat kadinlarindan çok çok daha aşağılıkça davranmış,karsidaki kisinin çaresizliğini kullanip,para verip,sırf 10dklik seks için beden satın alan bir pisliği tüm bunlara rağmen hala seviyor ve unutamiyorsunuz öyle mi?
Ne diyeyim çekin acınızı.Soyutlanin hayattan falan.Buna değer biri çünkü.Aynen devam

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X