- 14 Temmuz 2018
- 679
- 1.265
- 113
- 31
- Konu Sahibi barbekusos
Sürekli aynı mevzudan konu açtığım için size abartı gelecektir. Fakat kimseye anlatamıyorum ve gerçekten hiç iyi hissetmiyorum. Eski sevgilim tarafından aldatılmıştım ve resmen travma etkisi yarattı bende bu olay. Hala onu seviyorum ve çok acı çekiyorum. Güzel günlerimiz ve ihanetin ayrıntıları aklımdan hiç çıkmıyor. Günlük hayatımı çok etkiliyor. Çalışamıyorum, sosyalleşemiyorum. Gün içerisinde hala benimle iletişim kurmaya çalışıyor. Onu görmeye çok ihtiyacım var belki de ona sarılmaya. Ama affedemiyorum.
Yolda, evde, işte durup biri bana yardım etsin diye ağlamak istiyorum. Onu affetmem çok büyük bir hata mı olur? Çoğu zaman ya gerçekten pişman olduysa, ya şans versem düzelebilir miydik diye düşünüyorum. Aldatılıp affeden oldu mu? Aklımdan çıkmıyor.
Eski konumu bilmeyenler için; 2 yıllık eski erkek arkadaşım beni bir hayat kadınıyla aldatmış ve itiraf etti. Ve sonrasında da ilişkiyi bitirdim.
Yolda, evde, işte durup biri bana yardım etsin diye ağlamak istiyorum. Onu affetmem çok büyük bir hata mı olur? Çoğu zaman ya gerçekten pişman olduysa, ya şans versem düzelebilir miydik diye düşünüyorum. Aldatılıp affeden oldu mu? Aklımdan çıkmıyor.
Eski konumu bilmeyenler için; 2 yıllık eski erkek arkadaşım beni bir hayat kadınıyla aldatmış ve itiraf etti. Ve sonrasında da ilişkiyi bitirdim.