Neden geçmiyor?

Biri bana yardım etsin demeniz en büyük yanlış zaten. Neden illa biri size yardım etsin? Neden kendinize yardım etmeyi, kendi kendinizi iyi etmeyi istemiyorsunuz? Bu şekilde biri gelsin yardım etsin diye beklerseniz daha çok beklersiniz. Zamanınızı doldurun bence kendinizi zorlayın işe girin, kursa yazılın, arkadaşlarınızla dışarı çıkın bütün gün evde düşüne düşüne daha kötü olursunuz. Eski sevgiliniz neden itiraf etti peki? Yani o söylemese siz öğrenmeden yıllarca yaşayabilecekken neden söyledi size?

Yapabilir
Ama yapmayadabilir
İlişkiniz nasıldı bilmiyorum
Cinsellik yaşamıyorsan aldatılmak kaçınılmaz bu devirde Oda bi ihtiyaç sonuçta
Deşiğim gibi affediceksen ağırdan al
Kimsenin dediğine de takma
Herkes bu konularda Aslan kesilir
Başına gelincede affeder
Çevremde hep bunu gördüm
Aynı şeyi bir kadın için de dee miydiniz acaba

Çektiğiniz acıyı tahmin edebiliyorum, umarım atlatırsınız.
Ama bir kere yapan, affedilen yine yapiyor malesef. Sadece sevgiliyken yaptığı için bunu inanın şanslısınız.

Bu geçecek öyle veya böyle, başka şeylere odaklanın. Gidebiliyorsanız ortam değiştirin, tatile çıkın. İyi gelecek.
Tatile gittin. Tatilde her şey süperdi. Ama geri dondum bu sefer daha ağır acı çekmeye başladım.

Yapabilir
Ama yapmayadabilir
Başına gelincede affeder
Çevremde hep bunu gördüm
Cinsellik yaşamıyorduk. Ben de çok büyük konuşurdum işte. Ama başına gelince gerçekten insan farklı düşünüyor.

Tatile gittin. Tatilde her şey süperdi. Ama geri dondum bu sefer daha ağır acı çekmeye başladım.

O zaman profesyonel destek alın. Öyle birine dönmek hayatınızın hatası olur.

İhtiyaç diyip kabullenen insanlardan midem bulanıyor gerçekten. Ne ihtiyacı? Evlilik, sevgi, ask boyle bir şey mi? O zaman lohusayken aldatılmayı en bastan kabullenmeniz gerekir.

Cinsellik yasamayanlarin kabullenmesi gerekirmis bir de peh..
O zaman ayrılıp cinsellik yaşayabileceği birine gidecek. Aldatmak kadar onursuz bir davranış bilmiyorum ben.

ya cok alemsınız 2 yıllık arkadasınız hayat kadınıyla gıtmıs bırlıkte olmus dıye bukadar zamandır kendınıze ezıyet edıyorsunuz
benım askerdekı sozlum gelır gelmez evlenecegımız gelmesıne 2 ay kalmıs sozlum en yakın arkadasımla benı aldatıyormus meger :D askerden gelır gelmez evlendıler :KK70: 1 hafta ıcınde evlendıler :KK70: onlar evlendıkten hemen sonra ben bırıyle gorusmeye basladım ve gorusmeye basladıktan 6 ay sonra evlıydım 5 yıllık evlıyım cocugum var :KK70:
onlar bosandılar ama
ben mutluyum nıye
nıye mutluyum? cunku allah bırbırlerıne denk getırerek onları belasını verdı zaten :KK70: cok cok cok sanslıyım ben dedım cok sanslıyım

sızde cok sanslısınız kurtuldugunuz ıcın ya ıradesız pis bu herıfle evlenseydınız ? cok sanslısınız ve buna uzuldugunuze ınanamıyorum

bence doktora gıtmelısınız tek basınıza asamıyorsanız doktora gıdın adam mı yok kıran mı gırmıs tek erkek o mu bosversenıze ya

hayat guzel sız yasamanıza bakın ne durup durup dusunuyorsunuz

En büyük yardım kendinizin vereceği yardımdır.
Sakın affetmeyin.Bir kere yapan yine yapar çünkü ve emin olun bu hayatta "geçmez" dediğiniz ne varsa geçiyor

Bir kere yapan istisnasız bir kere daha yapar mı? Kendimi inandırmaya çalışıyorum değil mi? Züğürt tesellisi benim yaptığım muhtemelen. Sadece çok acı çekiyorum.
evet yapar cunku bu karakter ve kısılık sorunudur dunyanın en guzel kadınları hep aldatılmıs kadınlar yetersız oldugu ıcın degıl evlılerde aldatılıyor ılıskı yasamadıgınız ıcın de degıl adamın kendısının huyu pis kendısı ıradesız sapkın manyak ? bu adam duzelır mı duzelmez sız duzeltemezsınız duzeltecek olsanız da nıye duzeltesınız bırılerını duzeltmek ıcın dadılık ıcın bırlıkte olmuyoruz guven sadakat sevgı bunları yasamak ıcın bırlıkte oluyoruz

kendınıze saygınız olmalı su hayatda sız kendınızı saymazsanız kımse saymaz kendıne bunu yapan yanı affeden , el oglu neler yapmaz allah askına

Sürekli aynı mevzudan konu açtığım için size abartı gelecektir. Fakat kimseye anlatamıyorum ve gerçekten hiç iyi hissetmiyorum. Eski sevgilim tarafından aldatılmıştım ve resmen travma etkisi yarattı bende bu olay. Hala onu seviyorum ve çok acı çekiyorum. Güzel günlerimiz ve ihanetin ayrıntıları aklımdan hiç çıkmıyor. Günlük hayatımı çok etkiliyor. Çalışamıyorum, sosyalleşemiyorum. Gün içerisinde hala benimle iletişim kurmaya çalışıyor. Onu görmeye çok ihtiyacım var belki de ona sarılmaya. Ama affedemiyorum.
Yolda, evde, işte durup biri bana yardım etsin diye ağlamak istiyorum. Onu affetmem çok büyük bir hata mı olur? Çoğu zaman ya gerçekten pişman olduysa, ya şans versem düzelebilir miydik diye düşünüyorum. Aldatılıp affeden oldu mu? Aklımdan çıkmıyor.

Eski konumu bilmeyenler için; 2 yıllık eski erkek arkadaşım beni bir hayat kadınıyla aldatmış ve itiraf etti. Ve sonrasında da ilişkiyi bitirdim.
El kaldırıyorum o saf benim. Affettim bil bakalım ne oldu arkadaş çok sarhoş olduğu bir gece beni arayıp "bak seni o kadar çok seviyorum ki, bir kadının yatağından kalktım. Ona dokunmadım aklıma sen geldin." dedi hahhahahahah öper misin sabaha mı bırakırsın şimdi?
Yani bak şimdi yaşadıklarımla dalga geçiyorum o anlarda dünyam yıkıldı sanmıştım.

O zaman profesyonel destek alın. Öyle birine dönmek hayatınızın hatası olur.

İhtiyaç diyip kabullenen insanlardan midem bulanıyor gerçekten. Ne ihtiyacı? Evlilik, sevgi, ask boyle bir şey mi? O zaman lohusayken aldatılmayı en bastan kabullenmeniz gerekir.

Cinsellik yasamayanlarin kabullenmesi gerekirmis bir de peh..
O zaman ayrılıp cinsellik yaşayabileceği birine gidecek. Aldatmak kadar onursuz bir davranış bilmiyorum ben.
aynen oyle
bırde bu ıhtıyac dıyenler ıcın dıyorum ıhtıyac kadına da ıhtıyac ?
kesınlıkle katılıyorum

aynen oyle
bırde bu ıhtıyac dıyenler ıcın dıyorum ıhtıyac kadına da ıhtıyac ?
kesınlıkle katılıyorum

hayır kadının öyle bir ihtiyacı olamaz asla, hepsi rahibe hayati yaşamak zorunda. yoksa en agir hakaretler yine kadına yapılır.
hayır bir de öyle tavsiyelerde bulunuyor ki bazı insanlar anlamak imkansız.

kadın belli ki duygusal olarak boslukta, içinde bitirememiş olayı. tekrar gidip kendini küçük düşürecek, belki yeniden yaşayacak aldatılmayi.
en iyi ihtimalle hic aldatilmasa bile tekrar, o güvensizlik onu iliskisini bitirecek daha çok acı çekecek.

hala daha tekrar yapmayabilir ihtiyaç diyenler var inanamiyorum yani.

hayır kadının öyle bir ihtiyacı olamaz asla, hepsi rahibe hayati yaşamak zorunda. yoksa en agir hakaretler yine kadına yapılır.
hayır bir de öyle tavsiyelerde bulunuyor ki bazı insanlar anlamak imkansız.

kadın belli ki duygusal olarak boslukta, içinde bitirememiş olayı. tekrar gidip kendini küçük düşürecek, belki yeniden yaşayacak aldatılmayi.
en iyi ihtimalle hic aldatmasa bile tekrar, o güvensizlik onu iliskisini bitirecek daha çok acı çekecek.

hala daha tekrar yapmayabilir ihtiyaç diyenler var inanamiyorum yani.
aynen ve bırde aldatılıp affedenler tekrar aldatıldıgında hıc soz soylemeye hakları yok bence zaten once kabul etmıssın bu demek oluyor kı yıne kabul edebılırsın adam bu kez daha cok yuz buluyor tum saygısını da kaybedıyor cunku zaten saygısız terbıyesız bır adam e kendıne saygı duymayan bır kadın var nıye aldatmasın tekrardan onu tutan bırsey yok kı kaybedecegı bırsey yok zaten kadın kabul edıyor ...

affedecekse hıc kurcalamamalı bılmıyormus gormemıs gıbı yapsın barı uyuma numarası yapsın yuz goz olmasın barı hem bılıp bıttı deyıp ortalıgı ayaga kaldırıp hemde devam edebılen bırını kımse sevmez acıkcası

arkadaslar bu yazdıklarımıza kırılmayın cok sert gelebılır çat çat yazıyoruz ama gercek bu aynen boyle gorunuyor dısardan cunku. kendınızı bu duruma sokmayın dıye yazıyoruz

Yapabilir
Ama yapmayadabilir
Başına gelincede affeder
Çevremde hep bunu gördüm

Boyle bir durum karsisinda sizin durusunuz ne olurdu?

Back
X