- 29 Ağustos 2012
- 1.552
- 473
- 173
- Konu Sahibi yakutunkizilatesi
-
Yani rahatsız eden bi tavrı yok eyleme döktüğü ama evli olup etrafımda dolaşması en çok rahatsız eden şey zaten...aman dikkat edin kendinize saplantılıysa tehlikeli olabilir :44:
Merak sadece sevgi belirtisi midir ?bu kadar yalandan sonra neden merak ediyorsun...seviyormusun onu
Canım zaten konuşmasına fırsat dahi vermedim... Kaldı ki işe gidip gelirken bile farklı istikametler ve kalabalık yolları tercih ediyorum...canım uzak dur ya.ne dediği naptığı belli değil
boşanma aşamasındayım dediği zaman eşiyle aynı evdemi kalıyorduYani rahatsız eden bi tavrı yok eyleme döktüğü ama evli olup etrafımda dolaşması en çok rahatsız eden şey zaten...
Uzun bi zaman yoktu ne güzel ya :18:
Söylediğine göre, ne kadar inanılır o da ayrı bi mesele de , 1.5 yıldır sürüyormuş mahkeme ve evleri ayırmışlar 1.5 yıldır...boşanma aşamasındayım dediği zaman eşiyle aynı evdemi kalıyordu
Canım zaten konuşmasına fırsat dahi vermedim... Kaldı ki işe gidip gelirken bile farklı istikametler ve kalabalık yolları tercih ediyorum...
Az çok bilenler var beni burada öyle tersim terstir hani zaten yaklaştırmam da... İçime bi korku düşmedi değil ...en iyisini yapıyorsun
çok çok emin olmadan hiç bir adım atma benceSöylediğine göre, ne kadar inanılır o da ayrı bi mesele de , 1.5 yıldır sürüyormuş mahkeme ve evleri ayırmışlar 1.5 yıldır...
Az çok bilenler var beni burada öyle tersim terstir hani zaten yaklaştırmam da... İçime bi korku düşmedi değil ...
Numaramı bulmak için cebelleşen her yerde yoluma çıkan biri vardı... Bi kerecik görüşelim anlatayım sana kendimi diyen...Aylarca bi görüşme için uğraşan... Bi kere görüştüm ama ne olduğunu hissetmiş olmalıyım ki herşeyi irdeledim sorguladım kaçamak cevaplar aldım...Sonrasında araştırmalarım sonucunda öğrendiklerimi ona söylediğimde;
Bekarım,evlendim ayrıldım , evli değilim ayrıldık mahkeme de bitti, mahkeme devam ediyor ayrı yaşıyoruz zaten diye tonla yalan söyledi... Kapılmamıştım ki kolay kolay kimseye güvenmem zaten... Haddini bildirdim ...
En son bana bi mesaj atıp , mahkemenin sonuçlanmasına az kaldı herşeyi düzelteceğim yazdı cevap vermedim...
O akşam yanında 2 tane ne olduğu gayet belirgin iki genç bayanla gördüm onu...
Sonra bi süre yoktu ortalıkta...
Uzunca bi süre sonra dün evimin önüne geldi,kapıdaydım...Ablam farkedip yok artık dedi, onu görünce de sinirlendim ve yanıma gelmesine birşey söylemesine izin vermemek için eve çıktım...
Çok takıldı kafama ama... Neden geldi diye düşündüm durdum...
Yine çıkacak belli ki bi karın ağrısı var...
Bıktım saçma sapan insanlardan ...
Yok canım ona atılacak bi adımım olamaz...çok çok emin olmadan hiç bir adım atma bence
genede dikkat et canım.bazıları kafayı taktı mı takıyor insana
Ayy benimde basimda takintili herifin biri vardi. Ne kadar hakaret ettiysemde banamisin dememisti. Allah yardimcin olsun. Ne manyak insanlar var ya.
Haklısın... Elimden geldiğince dikkatli olmaya baksam fena olmayacak...kendine dikkat et bence. hiç tekin gelmedi.
Olay şöyle gelişiyor aslında...kim ki bu tanıdık mı? öylece yolda görüp peşine takılan biri mi? OLayın kahramanını nerden tanıyorsun, anlayamadım pek :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?