eveettt ... hakikaten gayet açık olmuş
o zaman bende samimi duygularımı söylüyorum

şimdiiii ben 1 sene 2 aylık evliyim kendi evime doğalgaz bir türlü gelmediği için 8 aydır kv ve kp birde ablasıyla birlikte yaşıyorum birazcık tecrübe sabiyim diyebilirim

bana karşı hiç kötülüklerini görmedim ama mesafe denen o duyguyu koyamadık ee haliyle onların evindeyiz ablasının odasında kalıyoruz benim derdimi bilen bilir kapım kilitli olsa da odamıza girmek istemeler her sabah eşimi işe uğurlarken annesinin eşimi uyandırmak için kapımıza gelmesi yani bir türlü evli olduğumuzu kavrayamaması gayet hoş bir duygu

bir kaç güne kadar çalışıyordum yeni ayrıldım eve geldiğimde ayaklarımı uzatıp tv izlemeyi nasıl özledim anlatamam rahatça giyinmek koltukta uzanıp kitap okumak kocama istediğim yemekleri pişirmek burnumda tütüyor resmen iple çekiyorum evime geçmeyi

sosyal hayatınız bitiyor arkadaşlarınız evinize gelmiyor çünkü hep birlikte onlarla oturuyorsunuz bir yere gittiğinizde gec kalacaksanız sadece eşinize değil onlara da haber verip açıklamak zorunda kalıyorsunuz eşinizle çıksanız bile geç kalmayın sözünü duyuyorsunuz
dahası aklıma gelmiyor şimdi işten çıktım evde durmamak için kendi evime buz gibi olsa bile koşa koşa gidiyorum giyiyorum kalın üstlerimi evimle ilgileniyorum boş boş duruyorum bu bile nasıl mutlu ediyor salonda ayaklarımı uzatıyorum ohhh

akşam olunca tekrar onların evine geçiyorum eşimi bekliyorum eşim demişken hiç sohbet edemiyorum hepimiz birlikte oturup tv izliyorum benim uykum geliyor uyuyorum sonra eşim geliyor uykuyla gerçek arasında görüyorum işte kv ve ailesiyle yaşamak aklıma geldiğince bu beni az da samimi görürseniz bekar arkadaşlar size bi nasihat gercekten ama gercekten mecbur kalmadıgınız sürece ne kendi ailenizle ne de eşinizin ailesiyle yaşamayın
bahar diye bi arkadaşım var 9 yıl kv ve ailesiyle kalmış ev ve araba aldılar eşi bir türlü ailesinden kopamadı benim bu anladıklarımın aynısını yıllarca yaşamış daha yeni kendi evlerine taşındılar keşke evim arabam olacağına kirada otursaydım dedi artık siz düşünün