Neden geliyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok teşekkür ederim. Biraz ona göre davranmak istiyorum, hayatımda ise ondan yardım- destek alacağım çok konu var. Ama arkadaşım ise yapmam.
Bence bitiren bir insan böyle zamanlarda da insanın yanında olmamalı. Yani en fazla bir basın sağolsun deyip gitmeli çünkü daha fazla yanında olunca duygusal olarak zayıf zamanlarinda olan insanın daha fazla bağlanmasına yol açıyor.

Umarım her şey gönlünüzce olur, elinizi sımsıkı tutarsa bu süreci daha kolay atlatırsınız.
Ayrıca, temeli böyle yoğun duygu ve üzüntülere dayanan ilişkilerin çok sağlam olduğunu düşünürüm.
Siz ilk sınavınızı şuan veriyorsunuz ve devam ederseniz ‘vay efendim x kişiyle konuşma, geç kalma, tatile onunla gitme demedim mi’ gibi saçma sapan kavgalarınız olamayacak kadar çok şeye sahip olacaksınız.

Başınız sağolsun öncelikle Rabbim sabır versin
İnsan hayatında ölüm tüm sorunların ötesinde bir olaydır. Eşimin bir sözü vardır çok severim kanlın da olsa cenazesi varsa husumete ara vereceksin , ölüyle hesap görülmez der, sevgilinizde belki böyle düşünüyordur, sorunlar olabilir ama cenaze başka bir durum yaklaşımında olabilir. Yazdıklarınıza istinaden ilişkinizin yürüyeceğini düşünmüyorum ama güzel bir hareket zor günde destek olmak istemesi

Kendi adima da oyle dusundum. Bitirmis oldugum birine (yakin zamanda bile bitse) telefonda bassagligi diler, belki evine borek vs gonderirdim ama evine gidip annesiyle tanismazdim mesela.
Ama o kadin kafasinda dusunmuyor olabilir, ben iyi niyetimden geldim derse sap gibi kalirim ortada. Ben seviyorum.

Başınız sağolsun

Gercekten hakkini yiyemem zor gunlerimde hep destekti. Hastalik surecinde. Simdi cenazede de oluyor. Umarim bir ugrayip kacayim destegi degil de temelli bir seydir

Konunu hatırlıyorum , başın sağolsun . Sen bu adama sımsıkı sarıl ve bırakma cidden , bazı şeyleri aşmışsınızda farkında değilsin bence sanki .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…