• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden görümceler böyle??

Bir şey yaptıklarını zannediyorlar çünkü. Genel olarak iyi bir görümcem var arada sataşıyor.

Hiç unutmam çok sıkışık olduğumuz dönemin birinde yüzüklerimizi bozdurup eşimin bekarlıktan kalma borcunu kapatmıştık. Hanımefendi o sıralar yüzük almış altın. Karşıma geçip parmağını göstere göstere baaaakkkkk yüzük aldım demişti. Sadece baktım cvp vermeye bile değmez. Görümce görmeyeyim ömrümce demişler.

Görümce, kaynana, elti, gelin vs dediğiniz şeyleri siz sıradan insan değil de, farklı türden bir canlı mı sanıyorsunuz?

Görümce dediğiniz sıfat erkek kardeşin evlenince gelir. Görümce olarak doğmazsın. Bir insanın huyu suyu da görümce, kaynana falan olduğu için değişmez. Sorduğunuz soru inanılmaz mantıksız. Önce derdinizi ifade etmeyi öğrenin. Kimle ne derdiniz varsa onu yazın. Burada sizin kafadan başkası da gelir, "bu gelinler niye böyle cins?" der, tadından yenmez burası.

Bende de var bi tane daha beni tanımadan zehrini saçtı ve sağolsun iyi ki öyle yapmış, gelemiyor yanıma, onu geç düğünüme de getirtmedim onu :D
Tatil yerinde yaşıyorum ve bir kere haber salmış küçücük beyniyle , eşimin hayır diyemeyeceğini sandığı tanıdık vasıtasıyla, tatile gelecekmişmiş de deniz bize ne kadar yakınmışmış :deli:
3 yıl oldu ay hala öğrenemedi mesafeyi :D

Zehrini saçıyor derken?:KK53:
Yılan mı görümce kişisi:deli:
Yılanlar genelde fare falan sever çünkü:deli:
Görümcelik bir statü değil ya da bir hastalık değil nasıl hepsini bir kefeye koydun şipşak helal olsun:deli:

Yorumlar tepkiler icin teşekkürler
İyiler elbette vardır..
Evet ben kendim görümce degil hicte olamayacagim..
Nasil zehir sacarlar veya benimki bana ne yapmis konusuna gelince
Kiskancligindan ne yapcagini bilmiyo ben onun hiic birseyine karismam.hizmetimide ederim kendi evimdede onun evindede. Hic kasmam.
Benim fikirlerime üstten bakar. Ayni seyi haftalar sonra baskasi desin dogrudur ben söyleyince öcü oluyorum.
Benim önem verdigim seyler önem vermez. Eyvallah ama ben yapinca kötü yorum yapar ne geregii vardiii gibii.
Gülerek laf sokar kendini hakli ve güleryüzlü sanar.
Kardesine esime benide etkileyen emri vakilere bayilir. Benim fikrim sorulmaz..ben yaninda eşantiyon gelirim...
Kendisi laflari sokar sokar ben sabredip sonunda patlayınca kendini melek ilan ettirir..
Amaan böyleler ya gercekten
Ama ne yapmak lazim nasil bas etmek lazim???? Önemli olan bu

Görümce diye etiketlemek çok yanlış. Bizde de 4 gelin var maasallah hepsi birbirinden sifatsiz. Ama ben demem ki neden gelinler böyle.

İnsanların iyisi de var kötüsü de. Bu kvde de olur, kp de, gelin de, görümce de, anne de baba da.... Bunlar sadece sıfat. Önemli olan tek şey karakterlerdir.

Hımmm kesin sürekli abisiyle konuşuyor, ne konuşuyorlar anlamıyorsun...

Back
X