- 23 Aralık 2016
- 176
- 117
- 103
- 35
- Konu Sahibi Gelincik88
Evet karşılıklı sanırım, tek tarafın iyi olması yetmiyor... ben şanslıyım yengem konusunda çok şükür
Sizinki neden öyle davranıyormuş ki acaba abiniz de onun ailesiyle samimi olmuyor da karşılık mı veriyor ki? Bazen erkekler misilleme yapmadıkça hatalarını anlamıyorlareşim de bazen biZim tarafa gideceğimizde sıkıntı çıkardı mı o Zaman ben de sizinkilere gitmicem artık falan diyorum ki ailesiyle sorunum yok ama hatasını anlasın diye:)
Abim eşinin ailesine çok kıymet verirdi onun ailesiyle tatile sürekli giderdi hoş sohbet hepside seviyor. Ama yengemse en basitinden abim annemlere gelir o gelmez gelse bile her dakka nezaman kalkcaz modunnda takılır hatta bikere sinde eşimde şahit oldu. Bana sonradan dediki yengene uyuz oldum abin daha çayını bitirmeden hadi kalkalım diyo senin kıymetini anladm dedi he allahm :) yengem normal bi erkeğin sabredecegi biri değil. Buarada ben bekarken bana iftirada atmıştı yapmadgm bişey için yaptı diyerek abimi doldurmstu ben unv okuyordum okadar çok aglamistimki hala bile hakkım helal değildir. Ama işte bardak doldu taştı ses cikarmadikca daha çok yapılıyor. Annem torununa 1aydir baktı gelip teşekkür bile etmedı. Biz birkez olsun abime birşey demedik öyle şeyler yaşamıyormus gb davrandık hep. Abim en son dayanamadı bizi aradı boşanıyor ben falan filan biz şok. Neyse ayrılmalıdılar yengem ağlamış vs ben bosanmycam artık dediklerini yapcam vs. Yengemin bizden gerçekten nefrt ettiğini abimin itiraflari ile öğrendim. Abim soylemese daha igi olcakti Ozaman dan beri artık soğudum şimdi bana iyi davraniyor ama samimiyetsiz geliyor.
Son düzenleme: