neden gün gelir yaptığın fedakarlıklarla başbaşa kalırsın..

Kıslaarr burdayııım..inşallah olur canlarım ya,burda böyle yazılanları okuyunca içim parçalanıyor,eski günlerim geliyor aklıma,ne kadar saçma ilişkiler yaşamışım,kendimi yıpratmışım hem de bana hiç değer vermeyen birine aşık olmuşum diyorum..ama şimdi iyi ki de bitti diyorum..erkekleri övmek doğru olmadığından şimdiliki erkek arkadaşımı övmeyeceğim o nedenle,ama biliyorum ki o acılara da değer mutluluğa da,bir tek o olsun..gerisi de benden uzak olsun..işte sizin içinde bunu diliyorum yaaa,cidden bütün kalbimle,sizin geçirdiğiniz günlerin belki daha beterlerini geçirdim,hayatımda ilk defa içki içtim çok sarhoş oldum ağladım on kişi tutamadı beni :5::5::5::5::5:,(sonra bir daha içmedim tabi ),yerlere yatıp ağlamadığım mı kaldıı,okulumda bir dönem de hiç bir ders geçemedim,günlerce eve hapsettim kendimi,yaşamadım ölü gibiii geçtii..ama geçtii,ve boşuna üzüldüm diyorum şimdi..sizde en kısa zamanda bu dönemleri atlatırsınız inşalllaahh

:14: üzüldüm senin adına canım.hepimiz bir deger bilmeze aşık olup üzülüyoruz mahfediyoruz kendimizi:14:
ama suan mutlusun dimi...
Allahım hiç bozmasın...
çok sagol inşallah bizde atlatırız en yakın zamanda:59:

:14: üzüldüm senin adına canım.hepimiz bir deger bilmeze aşık olup üzülüyoruz mahfediyoruz kendimizi:14:
ama suan mutlusun dimi...
Allahım hiç bozmasın...
çok sagol inşallah bizde atlatırız en yakın zamanda:59:

Evet tatlıım çok şükür iyiym ve mutluyum,aynen canım siz de atlatın da mutlu olun inşallah :16::16::16::16:

valla kendimi mahvedeceğim kadar mahvettim akıllanmıyorum .. gerçekten akıllanamıyorum ... Allahm sök at kalbimden aklımdan beynimden artık kaldıramıyorum !

aynen benim gibi dua ediyorsunn bende suan aynı konumdaymm bugun söyle şırıngıylaa çekip alsalar sunu icimden dedm kendi kendmee ! ama olmuo maleseff birisi onun parfumunden koknca bilee baslıorm aglamaya hersey hersey onu geitiroo aklımaa

aynen benim gibi dua ediyorsunn bende suan aynı konumdaymm bugun söyle şırıngıylaa çekip alsalar sunu icimden dedm kendi kendmee ! ama olmuo maleseff birisi onun parfumunden koknca bilee baslıorm aglamaya hersey hersey onu geitiroo aklımaa

:59: Allah yardımcın olsun.

ya aynen aynen !

Rabbim isyan etmiyorum ama onun kokusu , sarılışı .. off offf ..

ya ben ne çok sevmişim bu adamı ..

nasıl gözüm gibi bakmışım ...

içimden delicesine sarılmak geliyor şimdi sımsıkı kokusunu içime çeke çeke !!!!!

ya aynen aynen !

Rabbim isyan etmiyorum ama onun kokusu , sarılışı .. off offf ..

ya ben ne çok sevmişim bu adamı ..

nasıl gözüm gibi bakmışım ...

içimden delicesine sarılmak geliyor şimdi sımsıkı kokusunu içime çeke çeke !!!!!

evet canımm kalbim agrıyo rsmen özlemektenn heryere baktıgımda onu görüyorumm hayalimde böyle kavustugumuzu aglayarak sarılp hasret gideriorumm manyaga bagladım iyicee her ezan okundugunda dua ediyorumm allah bosa cevirmez insallah beynimden kovuyorm hersabah işegiderken bugun dusunmucem ya ozlemcmhtrlamıcam diyorm ama nafilee yarım saat sonra yne aynı şeyler bıktım artık allah kmseye ask acısı yasatmasın aklımdan biraz kovabilorm ama kalbime kazık çakmıs gibi oracıkta duruor atamıormm off !:(

evet canımm kalbim agrıyo rsmen özlemektenn heryere baktıgımda onu görüyorumm hayalimde böyle kavustugumuzu aglayarak sarılp hasret gideriorumm manyaga bagladım iyicee her ezan okundugunda dua ediyorumm allah bosa cevirmez insallah beynimden kovuyorm hersabah işegiderken bugun dusunmucem ya ozlemcmhtrlamıcam diyorm ama nafilee yarım saat sonra yne aynı şeyler bıktım artık allah kmseye ask acısı yasatmasın aklımdan biraz kovabilorm ama kalbime kazık çakmıs gibi oracıkta duruor atamıormm off !:(

yaşarken ölmek bu olsa gerek ....

Bende öyleyim dünde okulda son kez gördüm mezun olduk ikimizde belkide bir daha hiçbir zaman göremiycem onu konuşamıycam dokunamıycam bunlar çok acı :50:

sen en azından gene mezun oldun ohhhhhhhhhhhhhh ne güzell.. keşke bende olsam da görmesem !

kızlar çıkın gezinn bugnn daha önce sizin durumunuza düsmüs arkadas kuzen eş dost onlarla bulsunnn konusunn evde durmayn sakın daha çok baglıyosunzz acı cekemyee moralinizi yüksek tutunn artık oakdar bilinc altma yerlesmski düsünmektenn bu gece rüyamda benmki bana mesaj atıodu seni hiç sekilde istemiyorum diyee ona ble moralm bozulduu he bu arada onla gittgnz gezdgn yerlere gitmeynn size tavsyemm :(:((

bak canım arkadaşını bariz ksıkanıyorsun .tamam talihsiz bir olay geçirmişisn şimdi kalbin kırık ama arkadaşın için bunları düşünmen hoş değil .ben kaybettim o kazandı gibi şeyler söyleme .sonuçta senin ilişkin farklı onun ki farklı .bak ben 25 yaşıdayım ve nişanlımı 25 yaşında tanıdım .hep arkadaşlarımın sevgilileri oluyordu benim olmuyordu onlar dışarda gezerken ben hep evde otururdum .kimseye sevemezdim .istediğim gibi biri çıkmazdı karşıma .ama bir gün olsun arkadaşım bana gelip dert yandığında ki bunlar saçma sapan dertlerde olabilir kıskanmadım .onu kırmadım .bunlar çok saçma .sen şimdi mutsuzsun ama belki bir gün gelicek o ayrıldığın sevgilinden çok da iyiisni bulucaksın çok mutlu olucaksın ama böyle kıskanırsan asla olmaz öyle birşey .allah herkesin kalbine göre verir .
ha şuda var kulağına küpe olsun .erkeğin üstüne asla gitme .kendini naza çekmeyi bil .sürekli annesi gibi davranan biri bir erkek için çekici gelmez .arada şımar bırak senle ilgilensin kapris yap .erkekler he zaman nazdan kapristen nefret ettiğini söyler ama gidip bunları yapan kızlara deli divane olurlar .çünkü zor olanı severler .

bak canım arkadaşını bariz ksıkanıyorsun .tamam talihsiz bir olay geçirmişisn şimdi kalbin kırık ama arkadaşın için bunları düşünmen hoş değil .ben kaybettim o kazandı gibi şeyler söyleme .sonuçta senin ilişkin farklı onun ki farklı .bak ben 25 yaşıdayım ve nişanlımı 25 yaşında tanıdım .hep arkadaşlarımın sevgilileri oluyordu benim olmuyordu onlar dışarda gezerken ben hep evde otururdum .kimseye sevemezdim .istediğim gibi biri çıkmazdı karşıma .ama bir gün olsun arkadaşım bana gelip dert yandığında ki bunlar saçma sapan dertlerde olabilir kıskanmadım .onu kırmadım .bunlar çok saçma .sen şimdi mutsuzsun ama belki bir gün gelicek o ayrıldığın sevgilinden çok da iyiisni bulucaksın çok mutlu olucaksın ama böyle kıskanırsan asla olmaz öyle birşey .allah herkesin kalbine göre verir .
ha şuda var kulağına küpe olsun .erkeğin üstüne asla gitme .kendini naza çekmeyi bil .sürekli annesi gibi davranan biri bir erkek için çekici gelmez .arada şımar bırak senle ilgilensin kapris yap .erkekler he zaman nazdan kapristen nefret ettiğini söyler ama gidip bunları yapan kızlara deli divane olurlar .çünkü zor olanı severler .

valla canım anne de oldum . kardeş de oldum yeri geldi sevgili de oldum ..

nazımı da yaptım kaprisimi de .. beraber güldük ağladık da ...

yapmadığım şey kalmadı . ama artk alışma sürecine girdim galiba.. mesela her zaman telefona bakmıyorum ..başka işlerime yoğunlaşmış durumdayım..

hep uyumak istemiyorum örneğin .

başkaaaa ha yemek de yiyorum .. arada gülüyorum da.. ne güzel şeylermiş bunlar ne zamandır tatmadım..

yorumun için çok sağol... tecrübeydi geldi geçti diye düşüncem galiba :ssz:

Back
X