- 4 Nisan 2017
- 2.027
- 5.502
- 108
- Konu Sahibi Feel Good Inc
-
Bu adam senin kısmetin olabilir mi acaba, belki seni bekliyordurHanımlar dert sayılmaz ama bir akıl verin. Sizin ferasetinize güveniyorum.
31 yaşında bir adam düşünün, kariyerinde nihayet istediği yere gelmiş, çok yakışıklı(bana göre), 20-30 arasını dolu dolu geçirmiş, gezmiş, eğlenmiş, farklı ülkerde çalışmış, başarılı, çeşitli hobileri olan, farklı sporlarla uğraşmış, çevresi geniş... Güzel bir yaşam yani. Şimdi durağan bir hayat sürüyor. sosyal medyadan böyle görünüyor yani. Ancak anlamadığım bir durum var.
Bu adamın neden hayatında bir kadın yok? Neden kız arkadaşı, nişanlısı yok? Neden evlenmiyor? Kadınlarımız bu adamı es geçmiş olamazlar, buna inanamıyorum. Bu çok kafamı kurcalıyor. Kendisine soracak yakınlığım henüz yok.
Bu adam bir sırtlan olabilir mi? Şu körpecik kardeşinize bir akıl verin, yoksa Nihal'i harcayacaklar matmazel.
Tanışıyoruz, arada aynı ortamda bulunuyoruz. Ama hayatındaki ayrıntıları sosyal medyadan öğrendim. Karater izlenimi bana ait.Şahsen tanıyor musunuz yoksa sadece sosyal medyadan mı bu izlenime kapıldınız? Günümüzde 31 yaş evlilik için metropollerde erken sayılabilecek bir yaş.
Çok basit!
Vardır ama çaktırmıyordur.
Şekil A: Bekarken benim kocam.
Garip olan, benim gibi tipler, bu adamın nasıl yakasına yapışmamış olabilir. Şahsen ben kendimi zor tutuyorum, bu adamda bir bit yeniği olabilir mi diyerekten.bi insanın 31 yaşında bekar olması çok anormal bir durum değil ki? altında sebep aramaya gerek yok.
adamın çevresinde yakasına yapışacak tipler yok demek ki.Garip olan, benim gibi tipler, bu adamın nasıl yakasına yapışmamış olabilir. Şahsen ben kendimi zor tutuyorum, bu adamda bir bit yeniği olabilir mi diyerekten.
Bu adam senin kısmetin olabilir mi acaba, belki seni bekliyordur
Tanışıyoruz, arada aynı ortamda bulunuyoruz. Ama hayatındaki ayrıntıları sosyal medyadan öğrendim. Karater izlenimi bana ait.
Neden bu umutsuzluk anlayamadım.. Sen kendine değer vermezsen başkası da sana değer vermez.Duymak istediğim cevap işte.
İstiyorum ki bu beyaz atlı üzgün prens, köşesinde hep benim gibi birini beklemiş olsun. Ama gerçek hayat diyorum. Zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?