Neden hala bekar olabilir?

Feel Good Inc

Still livin' biatch
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
2.027
5.502
108
Hanımlar dert sayılmaz ama bir akıl verin. Sizin ferasetinize güveniyorum.

31 yaşında bir adam düşünün, kariyerinde nihayet istediği yere gelmiş, çok yakışıklı(bana göre), 20-30 arasını dolu dolu geçirmiş, gezmiş, eğlenmiş, farklı ülkelerde çalışmış, başarılı, çeşitli hobileri olan, farklı sporlarla uğraşmış, çevresi geniş... Güzel bir yaşam yani. Şimdi durağan bir hayat sürüyor. sosyal medyadan böyle görünüyor yani. Ancak anlamadığım bir durum var.

Bu adamın neden hayatında bir kadın yok? Neden kız arkadaşı, nişanlısı yok? Neden evlenmiyor? Kadınlarımız bu adamı es geçmiş olamazlar, buna inanamıyorum. Bu çok kafamı kurcalıyor. Kendisine soracak yakınlığım henüz yok.

Bu adam bir sırtlan olabilir mi? Şu körpecik kardeşinize bir akıl verin, yoksa Nihal'i harcayacaklar matmazel.

Son düzenleme:
Bu adam senin kısmetin olabilir mi acaba, belki seni bekliyordur

Şahsen tanıyor musunuz yoksa sadece sosyal medyadan mı bu izlenime kapıldınız? Günümüzde 31 yaş evlilik için metropollerde erken sayılabilecek bir yaş.
Tanışıyoruz, arada aynı ortamda bulunuyoruz. Ama hayatındaki ayrıntıları sosyal medyadan öğrendim. Karater izlenimi bana ait.

Çok basit!
Vardır ama çaktırmıyordur.
Şekil A: Bekarken benim kocam.

Böyle bir adamın, herkes ulaşabileceği şekilde sosyal medyada bu kadar aktif olması, ne bileyim... Düşününce bile kıskançlıktan tüylerim diken diken oluyor.

bi insanın 31 yaşında bekar olması çok anormal bir durum değil ki? altında sebep aramaya gerek yok.
Garip olan, benim gibi tipler, bu adamın nasıl yakasına yapışmamış olabilir. Şahsen ben kendimi zor tutuyorum, bu adamda bir bit yeniği olabilir mi diyerekten.

Belki vardır, sosyal medyadan anlaşılmaz ki. Günlük hayatta da böyle şeyleri dillendirmeyi sevmiyor olabilir. Yani sevgilisinden, özel hayatından bahsedeceği kadar yakın değilsinizdir.
Şu aralar sevgilisi olmayabilir de. Herkesin her an sevgilisi yok sonuçta :)

Neden bekar olduğuna dair diğer ihtimaller: Henüz evlenmeyi düşünmüyor olabilir, hiç evlenmeyi düşünmüyor olabilir, henüz evlenecek birini bulamamış olabilir, aseksüel olabilir, eşcinsel olabilir vs...
Bir sürü şey olabilir yani. Tanımadan bilemezsiniz.

Bazı insanlar tam olarak istediklerini bulamadan bi insanı hayatının baş köşesine oturtamazlar,temkinli davranırlar. Ya böyle bi insandır, ya da uzun ilişkilere gelemiyodur monoton buluyodur, o yüzden karşı cinsle sadece takılıyodur yüzeysel yaşıyodur..

Garip olan, benim gibi tipler, bu adamın nasıl yakasına yapışmamış olabilir. Şahsen ben kendimi zor tutuyorum, bu adamda bir bit yeniği olabilir mi diyerekten.
adamın çevresinde yakasına yapışacak tipler yok demek ki.

Tanışıyoruz, arada aynı ortamda bulunuyoruz. Ama hayatındaki ayrıntıları sosyal medyadan öğrendim. Karater izlenimi bana ait.

Eşim de ben de sosyal medyada bekarız mesela. Doğru düzgün paylaşım yapmayız, fotoğraflarımızı paylaşmayız. Öyle bir durum olmasın?

Direkt sorsanız bekar mısın diye nasıl olur? Ona göre adım atarsınız.

Sevgilim 31 yaşında. Bahsettiğiniz özelliklerde biri. Sosyal medyada birlikteliğimizi paylaşmaz.
Ama bundan 1,5 sene önce (ha 30 ha 31) sevgilisi yoktu. Bence bir anormallik de yoktu o durumda da.
Bence 30 yaşlar bekar olunmayacak bir yaş değil. Herkesin koşa koşa evlenme gibi bir arzusu yok.
Ya da evlilik hazırlığında olabilir ama herkes sosyal medyada özel hayatını paylaşmıyor olabilir.
Saçma bir soru olmuş

Duymak istediğim cevap işte.

İstiyorum ki bu beyaz atlı üzgün prens, köşesinde hep benim gibi birini beklemiş olsun. Ama gerçek hayat diyorum. Zor.
Neden bu umutsuzluk anlayamadım.. Sen kendine değer vermezsen başkası da sana değer vermez.
Biraz özgüven lütfen, sonrası gelir zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…