- 13 Nisan 2007
- 33.619
- 102.416
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi Feel Good Inc
-
Neyi kıskandığını anlamadım ama sosyal medyada ilişki durumunu açıklamamak çok anormal değil yani. Özel hayatta da zaten herkes birileri ile görüşüyor,bunu göze sokmadıktan sonra haberdar olmak kolay değil.Böyle bir adamın, herkes ulaşabileceği şekilde sosyal medyada bu kadar aktif olması, ne bileyim...Düşününce bile kıskançlıktan tüylerim diken diken oluyor.
Garip olan, benim gibi tipler, bu adamın nasıl yakasına yapışmamış olabilir. Şahsen ben kendimi zor tutuyorum, bu adamda bir bit yeniği olabilir mi diyerekten.
Neden bu umutsuzluk anlayamadım.. Sen kendine değer vermezsen başkası da sana değer vermez.
Biraz özgüven lütfen, sonrası gelir zaten.
Hanımlar dert sayılmaz ama bir akıl verin. Sizin ferasetinize güveniyorum.
31 yaşında bir adam düşünün, kariyerinde nihayet istediği yere gelmiş, çok yakışıklı(bana göre), 20-30 arasını dolu dolu geçirmiş, gezmiş, eğlenmiş, farklı ülkelerde çalışmış, başarılı, çeşitli hobileri olan, farklı sporlarla uğraşmış, çevresi geniş... Güzel bir yaşam yani. Şimdi durağan bir hayat sürüyor. sosyal medyadan böyle görünüyor yani. Ancak anlamadığım bir durum var.
Bu adamın neden hayatında bir kadın yok? Neden kız arkadaşı, nişanlısı yok? Neden evlenmiyor? Kadınlarımız bu adamı es geçmiş olamazlar, buna inanamıyorum. Bu çok kafamı kurcalıyor. Kendisine soracak yakınlığım henüz yok.
Bu adam bir sırtlan olabilir mi? Şu körpecik kardeşinize bir akıl verin, yoksa Nihal'i harcayacaklar matmazel.
Ben 30 da evlendim. Acaba neden bekardım o zaman. Çok mu çapkındım acaba. Her çiçekten bal mı alıyordumvalla güldürdünüz beni. 31 yaş büyük bir yaş değil ki. Hele ki erkek için
Yapışacak bir şey yoktur belkiHer şey dışarıdan göründüğü gibi olmayabiliyor.
Ben işi gücü, kariyeri yerinde, yunan heykeli gibi adamdan koşarak kaçmıştım.
Adam boommmboş ve aşırı kompleksli çıkmıştı. 2 görüşmede notunu verip şutlamıştım.
Dışarıdan görünene çok aldanmamak lazım.
Anlattığınız tarzda bir erkek için zaten 31 yaş evlilik düşünmek için erken. İşini gücünü eline alıp gezeyim tozayım istemiştir. Hayatında birisi olabilir. Bunu anlamanın yolu da arkadaş ortamında bir şekilde sormak yada tanıdık birine sordurmakdır
Bana karakteri görüntüsünden de hoş geldi. Çok efendi, dinlemeyi bilen, komik, alçak gönüllü biri diye düşünüyorum. Ülkedeki azınlık gruplardan birine mensup.
Benim görüştüğüm heykel de normal görüşmelerimizde öyleydi. "Off adam hem yakışıklı hem beyefendi hem zeki" diyordum.
Flört aşamasına geçtiğimizde ilk buluşmada "bu ne lan" dedim. Sonra belki heyecan ve gerginliktendir diye düşünüp 2. defa görüşmüştüm. Sonuç yine hüsran.
Bahsettiğiniz bey gerçekten anlattığınız gibi de olabilir tabii, bilemeyiz.
Sevgilisi olup olmadığına emin olup ufak adımlar atabilirsiniz. Belki gerçekten sizi bekliyordur
31 yaşında bekar olmasına neden şaşırdın ki? Kız arkadaşları oluyordur ama paylaşmıyordur belki sosyal medyada. Ayrıca yaşı evlilik için erken onun yaşam tarzı için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?