Neden hala bekar olabilir?

Böyle bir adamın, herkes ulaşabileceği şekilde sosyal medyada bu kadar aktif olması, ne bileyim... Düşününce bile kıskançlıktan tüylerim diken diken oluyor.
Neyi kıskandığını anlamadım ama sosyal medyada ilişki durumunu açıklamamak çok anormal değil yani. Özel hayatta da zaten herkes birileri ile görüşüyor,bunu göze sokmadıktan sonra haberdar olmak kolay değil.

Garip olan, benim gibi tipler, bu adamın nasıl yakasına yapışmamış olabilir. Şahsen ben kendimi zor tutuyorum, bu adamda bir bit yeniği olabilir mi diyerekten.

Yapışacak bir şey yoktur belki Her şey dışarıdan göründüğü gibi olmayabiliyor.

Ben işi gücü, kariyeri yerinde, yunan heykeli gibi adamdan koşarak kaçmıştım.
Adam boommmboş ve aşırı kompleksli çıkmıştı. 2 görüşmede notunu verip şutlamıştım.
Dışarıdan görünene çok aldanmamak lazım.

Neden bu umutsuzluk anlayamadım.. Sen kendine değer vermezsen başkası da sana değer vermez.
Biraz özgüven lütfen, sonrası gelir zaten.

Bu kadar hoş bir adamın yanında bir kadın göremeyince, kafamda boşlukları dolduruyorum açıkçası. Yoksa ben de fena değilimdir.

Benimle öyle bir diyalog kuruyor ki, beni beğendiği için mi, yoksa sadece kibarlığından mı gözlerimin içine bakarak tatlı bir şekilde gülüyor anlayamıyorum. Bu adam daha önce takıldığım yeni yetme yaşıtlarıma pek benzemiyor yani. Korkuyorum.

Adam evlenmemiş diye neden sırtlan olsun kız :) Gezmiş tozmuştur, evlenmemiş ama eminim çok kız arkadaşı olmuştur .. Gayet normal yani...

Biraz abartmışsın

Biz de eşimle iş resmiyete dökülene kadar fotoğraf bir şey paylaşmadık. Birçok kişi de paylaşmıyor. Belki de özel hayatını göz önüne sermek istemiyordur. Bu onun sevgilisi olmadığı anlamına gelmez.

Anlattığınız tarzda bir erkek için zaten 31 yaş evlilik düşünmek için erken. İşini gücünü eline alıp gezeyim tozayım istemiştir. Hayatında birisi olabilir. Bunu anlamanın yolu da arkadaş ortamında bir şekilde sormak yada tanıdık birine sordurmakdır

Bana karakteri görüntüsünden de hoş geldi. Çok efendi, dinlemeyi bilen, komik, alçak gönüllü biri diye düşünüyorum. Ülkedeki azınlık gruplardan birine mensup.

Zor. Ancak kendisine sorabilirim. Nasıl soracağım ya, o delici bakışların karşısına geçip?

31 yaşında bekar olmak anormal bir durum değil.sevgilisi olmaması da değil.belki sevgilisi vardır ayrıca sadece sosyal medyada paylaşmıyordur.

Bana karakteri görüntüsünden de hoş geldi. Çok efendi, dinlemeyi bilen, komik, alçak gönüllü biri diye düşünüyorum. Ülkedeki azınlık gruplardan birine mensup.

Benim görüştüğüm heykel de normal görüşmelerimizde öyleydi. "Off adam hem yakışıklı hem beyefendi hem zeki" diyordum.
Flört aşamasına geçtiğimizde ilk buluşmada "bu ne lan" dedim. Sonra belki heyecan ve gerginliktendir diye düşünüp 2. defa görüşmüştüm. Sonuç yine hüsran.

Bahsettiğiniz bey gerçekten anlattığınız gibi de olabilir tabii, bilemeyiz.
Sevgilisi olup olmadığına emin olup ufak adımlar atabilirsiniz. Belki gerçekten sizi bekliyordur

4. Derece akrabalarına kadar stalk yaptım ancak sevgilisi olduğuna dair bir iz bulamadım. Tek seçeneğim kaldı, o da doğrudan sormak.

31 yaşında bekar olmasına neden şaşırdın ki? Kız arkadaşları oluyordur ama paylaşmıyordur belki sosyal medyada. Ayrıca yaşı evlilik için erken onun yaşam tarzı için.

Benim gibi obsesif biri gelip, ağzından girip burnundan çıkıp da nasıl bu adamı bağlamamış, şaşırtıcı olan bu benim için.

Acaba kimseyi hayatına almamak üzerine sıkı bir iradesi mi var? Bir girişimde bulunan elim boş döner miyim? Sorular, sorular...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…