• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden hala bekar olabilir?

Hanımlar dert sayılmaz ama bir akıl verin. Sizin ferasetinize güveniyorum.

31 yaşında bir adam düşünün, kariyerinde nihayet istediği yere gelmiş, çok yakışıklı(bana göre), 20-30 arasını dolu dolu geçirmiş, gezmiş, eğlenmiş, farklı ülkelerde çalışmış, başarılı, çeşitli hobileri olan, farklı sporlarla uğraşmış, çevresi geniş... Güzel bir yaşam yani. Şimdi durağan bir hayat sürüyor. sosyal medyadan böyle görünüyor yani. Ancak anlamadığım bir durum var.

Bu adamın neden hayatında bir kadın yok? Neden kız arkadaşı, nişanlısı yok? Neden evlenmiyor? Kadınlarımız bu adamı es geçmiş olamazlar, buna inanamıyorum. Bu çok kafamı kurcalıyor. Kendisine soracak yakınlığım henüz yok.

Bu adam bir sırtlan olabilir mi? Şu körpecik kardeşinize bir akıl verin, yoksa Nihal'i harcayacaklar matmazel. :cry:

belki evlenmeyi tercih etmiyordur, belki kendi kafa yapısına yada kalbine hitap eden biriyle karşılaşmamıştır..
belki de vardır ama özel hayatını dışarıya yansıtmıyordur...
belkide kişiliğini siz öyle görmek istediğiniz için öyle algılıyorsunuzdur gibi gibi bir çok sebebi olabilir..
ama en önemlisi siz neden bu kadar sorguluyorsunuz :) hoşlantımı var ?

belki evlenmeyi tercih etmiyordur, belki kendi kafa yapısına yada kalbine hitap eden biriyle karşılaşmamıştır..
belki de vardır ama özel hayatını dışarıya yansıtmıyordur...
belkide kişiliğini siz öyle görmek istediğiniz için öyle algılıyorsunuzdur gibi gibi bir çok sebebi olabilir..
ama en önemlisi siz neden bu kadar sorguluyorsunuz :) hoşlantımı var ?

Aşırı. Bir aralar benim de kriterlerim, prensiplerim falan vardı güya.😅 Şimdi ise oturdum, bu adam ne istiyordur diye kafa patlatıyorum. :olamaz:

Benim gibi obsesif biri gelip, ağzından girip burnundan çıkıp da nasıl bu adamı bağlamamış, şaşırtıcı olan bu benim için. 😂

Acaba kimseyi hayatına almamak üzerine sıkı bir iradesi mi var? Bir girişimde bulunan elim boş döner miyim? Sorular, sorular...
Madem bu kadar özgüven sahibisiniz hemen gidip konuşun ağzından girin burnundan çıkın o halde 😌😌

Yeni ilişkisi bitmiştir. Yalnızlık, kafa dinlemek istiyordur..

Tek gecelik ilişki seviyordur..

Her kur yapanı sosyal medyadan paylaşması gerekmez..

Eşcinsel olabilir. Sonuçta bu dışarıdan bakıp anlaşılan bir şey değil..

31 yaş ona göre geç bir yaş değildir. Ki bana göre de geç değil..

images.webp

Benim eşimde düzgün karakterli kariyer sahibi, bana göre dünyanın en güzel adami, ama bana kısmet oldu 32 yaşında :KK53: ilk önce okul, iş, yurtdışı, aile derken ve kendine göre birini bulamasindan işte. Bende 30 yaşımdan sonra evlendim. Bu bence anormal olduğumuzu göstermiyor bence. :KK53:

canım madem aynı ortamınız var.. neden sordurmuyorsunuz ortak arkadaşlarınız öğrenebilir

Kısmi bir iş ilişkisi diyelim ona. Çalıştığım yerde işi olduğu için geliyor. O da kendi işi ile ilgili bir kaç kez bana yardımcı oldu. Dışarıda karşılaştığımızda da selamlaşıp, kısaca sohbet edebilecek kadar bir ortam yani. 🤷🏻‍♀️

Kısmi bir iş ilişkisi diyelim ona. Çalıştığım yerde işi olduğu için geliyor. O da kendi işi ile ilgili bir kaç kez bana yardımcı oldu. Dışarıda karşılaştığımızda da selamlaşıp, kısaca sohbet edebilecek kadar bir ortam yani. 🤷🏻‍♀️
onunla samimi olan ortak bir arkadaşın varsa halledebilirsin :) haa eğer yoksa.. Seviyorsdan git konuş benle diye bir laf varya.. heh işte aynısını uygula :)

30 yaş evlilik için hiç geç kalınmış bir yaş değil, yani yaşı adamın defolu olabileceği anlamına gelmiyor. Aklınıza hemen kötü şeyler getirmeyin.
Şunu da söyleyeyim ilişkilerini sosyal medyada ilan etmeyen çok çok fazla kişi var. Bu ihtimali göz önünde bulundurun derim.

Belki gay’dir. Olabilir yani neden hemen akla böyle neden kadın yok düşüncesi geliyor Kadın mi lazım illa biraz bakış acısı değişmeli artık

31 yasında bekar olması anormal degıl kı
hanı 60 yasında hayatına kımse gırmemıs desenız anlarımda oku askere gıt gel ıse gır tecrube edın bırılerıyle gorus ayrıl falan dıyene kadar 31olur zaten
ben 28 de evlendım cunku anca ısımı gucumu yoluna koyabıldım erkekler askerede gıdıyor ordan gelıp ıs kuruyor para bırıktırıyor bunlar zaman alan seyler

hayatına mutlaka bırılerı gırmıstır de gostere gostere yapmamıstır ama bekar olması sorun degıl aksıne bız tum kk erken evlılıge karsıyız

Hanımlar dert sayılmaz ama bir akıl verin. Sizin ferasetinize güveniyorum.

31 yaşında bir adam düşünün, kariyerinde nihayet istediği yere gelmiş, çok yakışıklı(bana göre), 20-30 arasını dolu dolu geçirmiş, gezmiş, eğlenmiş, farklı ülkelerde çalışmış, başarılı, çeşitli hobileri olan, farklı sporlarla uğraşmış, çevresi geniş... Güzel bir yaşam yani. Şimdi durağan bir hayat sürüyor. sosyal medyadan böyle görünüyor yani. Ancak anlamadığım bir durum var.

Bu adamın neden hayatında bir kadın yok? Neden kız arkadaşı, nişanlısı yok? Neden evlenmiyor? Kadınlarımız bu adamı es geçmiş olamazlar, buna inanamıyorum. Bu çok kafamı kurcalıyor. Kendisine soracak yakınlığım henüz yok.

Bu adam bir sırtlan olabilir mi? Şu körpecik kardeşinize bir akıl verin, yoksa Nihal'i harcayacaklar matmazel. :cry:
Bahsettiğiniz hayatı yaşayan bi adamın bilgi, görgü ve tecrübesi ona ilişkilerin ve evliliğin çok da merkezde tutulmaması gereken, fazla abartılan kavramlar olduğunu öğretmiştir de o yüzden.

Umursamıyordur yani, beni her anlamda tatmin eden bi birlikteligim olsa güzel olur ama olmasa da olur diye düsünüyordur. Zira maddi manevi tatmin için bi partnere ihtiyacı yoktur, kendi kendine de dolu bi hayatı vardır. Ve tecrübe standartı yükseltir, yalnızlık bi hayatı olan insanlar icin kolay alısılan ve bi yandan sevilen bi durumdur. O nedenle gercekten degmedikce rahatını iliskiyle bozmak istemezsin. (Ki bi kadından cok baba olma duygusu bozar erkeklerde bu rahatı, o da bozarsa tabi. Yine de gen aktarma dürtüsünü es gecmemek lazım kadında da erkekte de)

Ki dip not olarak belirteyim bu tarz bi adamın hayatında biri varsa da onu sosyal medyadan ogrenemezsiniz zaten. Anlasılmaz yani kolay kolay. Bununla gösteris yapmaz, sevgilisi merkezli yasamadıgından her karede kadından bir iz bulamazsınız. Yani yanılıyo olma ihtimalinizi de es gecmeyin.

Sosyal medyayı aktif olarak kullansa da sevgilisiyle fotoğraf koymayan çok insan var. Bir de bu işler gerçekten kısmet yani çok iyi özellikleri de olsa karşısına biri çıkmamış olabilir.

Back
X