• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden hala bekar olabilir?

Standartlari yuksek ola bilir)))
O tarz erkekler cok zaman 35-40 yaşlarinda evleniyor.
Neden evlenmiyorsun diye sordugunda guzelim hayatimi neden mahvedeyim diyorlar)))
Yani bekar hayatlarindan memnunlar

31 yaş ne Ki.. belki evliliği düşündürecek biri çıkmadı karşısına yaş geldi evlenmem lazım olmaz o kişi çıkar karşına ve sen evliliği düşünürsün ..

Herkes cümle aleme duyurarak yaşamak zoru da değil ki... Bence doğrusu da göz önünde yaşamamak. Ya da belki aşık olduğu beklediği bir kadın var? Uzaktan gördüğünüze göre karar vermeyin bence.

Biraz da kişiliğinden bahsedecek olursam, saygılı, kibar, komik, anlayışlı... Ay daha fazla anlatamayacağım. Alın beni buradan, alın, alın.
Bazı uzuvları küçük olabilir?
Erken boşalıyo olabilir?
Aseksüel olabilir?
Ya da hayatında kadına eş olarak değil de sdce sevişmek için yer olabilir?

Hanımlar dert sayılmaz ama bir akıl verin. Sizin ferasetinize güveniyorum.

31 yaşında bir adam düşünün, kariyerinde nihayet istediği yere gelmiş, çok yakışıklı(bana göre), 20-30 arasını dolu dolu geçirmiş, gezmiş, eğlenmiş, farklı ülkelerde çalışmış, başarılı, çeşitli hobileri olan, farklı sporlarla uğraşmış, çevresi geniş... Güzel bir yaşam yani. Şimdi durağan bir hayat sürüyor. sosyal medyadan böyle görünüyor yani. Ancak anlamadığım bir durum var.

Bu adamın neden hayatında bir kadın yok? Neden kız arkadaşı, nişanlısı yok? Neden evlenmiyor? Kadınlarımız bu adamı es geçmiş olamazlar, buna inanamıyorum. Bu çok kafamı kurcalıyor. Kendisine soracak yakınlığım henüz yok.

Bu adam bir sırtlan olabilir mi? Şu körpecik kardeşinize bir akıl verin, yoksa Nihal'i harcayacaklar matmazel. :cry:
Belki de gaydir. Bunu asagilamak icin soylemiyorum. Kardesimin en yakin arkadasi da tam anlattiginiz kisi yaslarinda, cidden cok yakisikli, yurtdisinda okumus ve gelecegin ceo adaylarindan biri. Kendisi aciklamasa da, hicbir sekilde gay oldugu anlasilmiyor.

31 yaşında saydığınız özelliklerde bi adam niye evli olsun asıl :KK8: Şakası bi yana adamın illa bi falsosu var gibi düşünmeyin ciddi ilişki istemiyodur, sevgilisi vardır sosyal medyada afişe etmiyodur. Nihal bunları düşünmesin yani düşüne düşüne beşir gibi dertli olur mazallah😂

Hanımlar çok haklısınız, bence de 31 yaş artık ergenlikten çıkma yaşı cidden. Eğitimini tamamlamış, yurtdışına girmiş, gelmiş, bir kaç yıldır çalışmaya devam eden biri şu an.

Çevremdeki kadınlar çok cevval ve hep istediğini alan kadınlar. Ama nerede bu kadınlar? Acaba şansımı denesem pişman olur muyum şeklinde soru işaretleri vardı kafamda.

Ben 31 yaşında nasıl evlenilmiş olmaz demek istemedim. Affedin. :KK70: :KK31::KK31:

Hayatında biri var mı, o anlamadan nasıl öğrenirim bilmiyorum. Bekar çıksa bari. Çıkmazsa çok kötü olur. O kadar yüzyüze bakıyoruz (arada). 😅

Hanımlar çok haklısınız, bence de 31 yaş artık ergenlikten çıkma yaşı cidden. Eğitimini tamamlamış, yurtdışına girmiş, gelmiş, bir kaç yıldır çalışmaya devam eden biri şu an.

Çevremdeki kadınlar çok cevval ve hep istediğini alan kadınlar. Ama nerede bu kadınlar? Acaba şansımı denesem pişman olur muyum şeklinde soru işaretleri vardı kafamda.

Ben 31 yaşında nasıl evlenilmiş olmaz demek istemedim. Affedin. :KK70: :KK31::KK31:

Yani etrafındaki istediğini alan cevval kadınlar, nasıl oldu da bu cocugu kapıp nikah masasına oturtmadılar...Bi gariplik var mı diosun??

Belki oğlumuz cevval kadınlara bakmıyordur veya her cevval her istediğini elde edemiyodur ne dersin?
Ayrıca şansını dene bakalım kutudan ne çıkacak...Neden pişman olacaksın ki en fazla sevgilisi oldugunu ogrenirsin veya yuz vermez yani...
Hayatta her adımından once bu kadar ince dusunursen ohooo...

Noldu yarabbi kızlara böyle...Erkeklerin koşması gerekiyodu peşinizde...

Bu kadar hoş bir adamın yanında bir kadın göremeyince, kafamda boşlukları dolduruyorum açıkçası. Yoksa ben de fena değilimdir.

Benimle öyle bir diyalog kuruyor ki, beni beğendiği için mi, yoksa sadece kibarlığından mı gözlerimin içine bakarak tatlı bir şekilde gülüyor anlayamıyorum. Bu adam daha önce takıldığım yeni yetme yaşıtlarıma pek benzemiyor yani. Korkuyorum. :silah:
Bizim okula yeni gelen öğretmen de gözlerimin içine tatlı tatlı bakıyor, konuşurken gülümsüyor. Ancak ikimiz de evli ve ikişer çocukluyuz. Galiba flörtöz kendisi... iyice araştırmadan kapılma, bazıları böyle yapıyor yani. Yalnız anlattığın özelliklerde ben bırak 31i 36 yaşında erkekler tanıyorum kendileri doktor, avukat, diş hekimi, bankada uzman lakin bekarlar. Gözünde büyütmene değmez yani bekarsa bile

1. Belki hayatında biri vardır, sosyal medya her zaman gerçekleri yansıtmıyor.
2. Belki benim erkek arkadaşım gibi bir anne kuzusudur ve ölene kadar anacığının dizinin dibinde oturacaktır.
3. Belki eşcinseldir.
4. Belki de doğru insanı bulamamış, henüz evlenmeyi düşünmemiştir. (ki yaşı çok genç)
Aklıma gelen ihtimaller bunlardı :KK53:

Back
X