• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden hala bekar olabilir?

4. Derece akrabalarına kadar stalk yaptım ancak sevgilisi olduğuna dair bir iz bulamadım. Tek seçeneğim kaldı, o da doğrudan sormak. :oops:

Doğrudan nasıl sorulur ki bilemedim. Ortaokulda "çıktığın var mı" falan derlerdi :KK53:
Muhabbeti ilerletirseniz öğrenebilirsiniz ama iş ortamından tanışıyorsanız biraz zor. O yüzden bir önerim yok :(

Bu arada, 4 senelik ilişkim var, sosyal medya hesaplarımda buna dair hiçbir iz yok.
O yüzden direkt koşmayın, ağır ağır yürüyün bence.

Duymak istediğim cevap işte. :KK70::KK70:

İstiyorum ki bu beyaz atlı üzgün prens, köşesinde hep benim gibi birini beklemiş olsun. Ama gerçek hayat diyorum. Zor. :KK42:
Prens mı???
Sayın prenses hanım, prens taze bitti..:)
Siz adamı kafanızda idol kıvamına yükseltmişsiniz.Aşırı idealize etmişsiniz.
Geçmiş olsun.
Şu an sizin bu prensle (!) ilişkiniz olsa bile bu ilişki sizin icin sağlıksız olur.
Neden mı? Çünkü aşırı idealize edip kafanızda büyüttüğünüz bir kişiyi sağlıklı olarak tanıyamazsınız.
Önce; "O benim prensim olsa, olsa da cam pabucumu giydirse!." kafasından çıkmanız lazım prenses hanım.

Son düzenleme:
Hanımlar dert sayılmaz ama bir akıl verin. Sizin ferasetinize güveniyorum.

31 yaşında bir adam düşünün, kariyerinde nihayet istediği yere gelmiş, çok yakışıklı(bana göre), 20-30 arasını dolu dolu geçirmiş, gezmiş, eğlenmiş, farklı ülkelerde çalışmış, başarılı, çeşitli hobileri olan, farklı sporlarla uğraşmış, çevresi geniş... Güzel bir yaşam yani. Şimdi durağan bir hayat sürüyor. sosyal medyadan böyle görünüyor yani. Ancak anlamadığım bir durum var.

Bu adamın neden hayatında bir kadın yok? Neden kız arkadaşı, nişanlısı yok? Neden evlenmiyor? Kadınlarımız bu adamı es geçmiş olamazlar, buna inanamıyorum. Bu çok kafamı kurcalıyor. Kendisine soracak yakınlığım henüz yok.

Bu adam bir sırtlan olabilir mi? Şu körpecik kardeşinize bir akıl verin, yoksa Nihal'i harcayacaklar matmazel. :cry:
Canım valla kaynımı anlatmışsın 😂 kaynmda 30 yaşında konuştuğu Kişiler oluyo ama söylemiyo kimseye sorduğumda ciddi görüşmüyorum evlenilecek tipler değil hiçbiri de diyo bazen baskı kuruyoruz tanış biriyle artık cddi düşün evlen vs evlensem napıcam param var yiyip içip geziyorum gel diyon yok git diyen yok diyo böyle düşünüyor olabilir mi

hahahahaha :D ya çok güldüm kusura bakmayın ama :D bu biraz şeye döndü:D bir zamanlar bir manitam vardı kulakları çınlasın 7/24 konuşurduk facebook msn falan tüm sosyal ağlar da hep tek resimleri vardı felan :D sonra bir gün yanıma gelirken 1 erkek çocugu getirdi :D seni biriyle tanıştıracağım diye , ay bu sana çok benziyorrrr yeğenin mi cokkkk tatlıııı demiştim :D meğer adam evli ve çocukluymuş :D :D
yani o işler sizin sandığınız gibi olmayabilir çok şaapmayın :D :D

bu adil yıldırım da iyi prim yaptı bir ben mi ısınamadım şu sahte herife :işsiz:
adamın sağlam ayakkabı olup olmadığını tanımadan anlayamazsınız. her dışarıdan kibar görünen yağuşuklu da vaay bu nasıl kapılmamış olmuyor. kaldı ki ilişkisi vardır belki de. bilemedim valla ben olsam ilk aşamada sevgilisi var mı yok mu öğrenmeye çalışırdım laf arasında filan.

Belki bekar değildir emin misin bir tanıdığımın kocası vardı profil resimlerinde hep ikisi vardı eşi hiç şüphelenmezdi meğerse konuştuğu kızlara kardeşim dermiş bekar gibi tanıtıp kendini konuşurmuş

Bu kadar hoş bir adamın yanında bir kadın göremeyince, kafamda boşlukları dolduruyorum açıkçası. Yoksa ben de fena değilimdir.

Benimle öyle bir diyalog kuruyor ki, beni beğendiği için mi, yoksa sadece kibarlığından mı gözlerimin içine bakarak tatlı bir şekilde gülüyor anlayamıyorum. Bu adam daha önce takıldığım yeni yetme yaşıtlarıma pek benzemiyor yani. Korkuyorum. :silah:
Madem bu kadar tatlı şekilde sohbet ediyor sen de muhabbeti ilerlet. Tabi üslubunca. Telefonda veya sosyal medyada mesajlaş, konuş. Görüştüğü birisi var mı yok mu yüzyüze soramıyorsan bu şekilde sormayı dene. Yada ortak arkadaşlarınız varsa onlar aracılığıyla öğren. Bence sana karşı bir şeyler hissetseydi şimdiye çoktan adım atardı ama bilemedim. Sen yine de sor maksat merakın gitsin.

Sevgilisi olup olmadığını sosyal medyadan anlayamazsınız, belki özel hayatını deşifre etmeyi sevmiyordur. Belki yalnız kurt olmayı seviyordur ya da belki uzun ilişki insanı değildir, günü birlik ilişkiler yaşıyordur. Her insanın, belirli kalıplara göre yaşamasını bekleyemeyiz ya.

Nereden biliyorsunuz hayatında biri olmadığını ?

Ayrıca o bahsettiğin tarz erkekler 35 den önce evlenmiyor.

Siz nerden biliyorsunuz o tarz erkeklerin 35 yaşından önce evlenmediğini? O tarz erkeklere dair bütün istatistikler elinizde mi? Ya da o tarz erkeklerin hepsini tanıyor olacak haliniz yok :) 😂😂

Back
X