• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden hamile kalamıyorum ben 😔

Öyle yapsam iyi olacak bu ay sondu zaten psikolojik olarak belirtilerim bildiğin hamile ne kadar inandırmışsam kendimi

dr normal dedi bunun için hormon falan gitmedim hiç ama bi sonraki aya giderim valla gerçekten çok boş takılmak belirletiler falan da hikaye millet haberi olmadan kalıyor farkında bile değil
Bir sene olmadı o zaman deneyeli doktor bişey istemedyse öyle mi?

Ederim kuzum ama cok kafana takarsan stresten olmaz. Akışına bırak🥰🥰
Öyle yapsam iyi olacak bu ay sondu zaten psikolojik olarak belirtilerim bildiğin hamile ne kadar inandırmışsam kendimi
En önemli etken stres kesinlikle. Bizde de hiç bir sorun yok. Ama olmuyor. Bence diyolar ya hiç beklemediğim zaman oldu diye. Onu boşuna demiyorlar. Evet ayları boş geçmemek ovulasyon testi yok adet günü takip etme diye değerlendirmeye çalışıyoruz ama bunları yaparken ister istemez strese giriyoruz. Yapmamak lazım. Oluruna bırakın bi süre hiçbişey hesaplamayın tabi tüm hormon testlerini falan yaptırtysanız.
dr normal dedi bunun için hormon falan gitmedim hiç ama bi sonraki aya giderim valla gerçekten çok boş takılmak belirletiler falan da hikaye millet haberi olmadan kalıyor farkında
Bir sene olmadı o zaman deneyeli doktor bişey istemedyse öyle mi?
bu tam 1 sene oldu 😒

dr normal dedi bunun için hormon falan gitmedim hiç ama bi sonraki aya giderim valla gerçekten çok boş takılmak belirletiler falan da hikaye millet haberi olmadan kalıyor farkında

bu tam 1 sene oldu 😒
Bu ay la beraber tam 1 sene oldu 🤦🏻‍♀️

Bu ay la beraber tam 1 sene oldu 🤦🏻‍♀️
Olabilir canım. Rabbim daha fazla uğraştırmasın inşallah ama bir sene çok değil. Sana çok gelmiştir seni çok iyi anlıyorum. Daha hiç tedavi denememişsin. Bir seneden sonra başlıyor genelde doktorlar tedaviye. Bu ayıda geçir kafanı rahatlat sonra dilersen doktora gidersin. Hsg hormon falan baktırırsın. Sen dua etmeyi bırakma 🥰

Olabilir canım. Rabbim daha fazla uğraştırmasın inşallah ama bir sene çok değil. Sana çok gelmiştir seni çok iyi anlıyorum. Daha hiç tedavi denememişsin. Bir seneden sonra başlıyor genelde doktorlar tedaviye. Bu ayıda geçir kafanı rahatlat sonra dilersen doktora gidersin. Hsg hormon falan baktırırsın. Sen dua etmeyi bırakma 🥰
Çok saolun Allah razı olsun 🤲 hayırlısı bu dur ne diyelim

Ya kafayı yicem 12 aydır hiç korunmadan bebek olmak istiyorum buna rağmen her ay hüsran her ay üzüntü yaşıyorum neden yaaa bırakın günü geçmesini erken bile adet oluyorum her ay dr ye gidildi bende kocam da hiçbir sorun yok herşey normal denildi 12 ay oldu peki bu normal mı valla her gece dua etmeden uyumam her ay bir hayal kırıklığı kafayı yicem yardım edin nolur ben nerede hata yapıyorum 😔
Canım bak bişey dicem belki bazıları saçma bulabilir ama ben söyleyeceğim şey sayesinde hamile kaldım. Benimde 2 ay kalmıştı senemin dolmasına. Doktorlara gittim hiçbir sıkıntı yokmuş. Ama ben hamile kalamıyodum.köye gittim birileri hekime git dedi bende kalktım hekime gittim. Meğersem benim rahmim termiş. Oyüzden ben hamile kalamıyomuşum. Bunu doktorlar bilemez. Hekim rahmimi düzeltti kendi bitkisel yaptığı 3 fitil verdi bana bende kullandım mart ayında gitmiştim hekime. Nisan ayında hamile kalmıştım. Yani aslında herhangi bi sıkıntı yoksa hekime görünmek daha iyi oluyor. Onlar bazı şeyleri çok iyi biliyorlar.

dr normal dedi bunun için hormon falan gitmedim hiç ama bi sonraki aya giderim valla gerçekten çok boş takılmak belirletiler falan da hikaye millet haberi olmadan kalıyor farkında bile değil
Bendede belirti olmadı. Suanda 5+3 hâlâ belirtim de yok. Göğüslerim cok acıyor sadece

Ya kafayı yicem 12 aydır hiç korunmadan bebek olmak istiyorum buna rağmen her ay hüsran her ay üzüntü yaşıyorum neden yaaa bırakın günü geçmesini erken bile adet oluyorum her ay dr ye gidildi bende kocam da hiçbir sorun yok herşey normal denildi 12 ay oldu peki bu normal mı valla her gece dua etmeden uyumam her ay bir hayal kırıklığı kafayı yicem yardım edin nolur ben nerede hata yapıyorum 😔
Seni çok iyi anlıyorum canım. İsyan etme hayırlısı için dua et ❤️ Biz bir yıldır istiyoruz ve bu bir yılda 2 kez hamile kaldım ama ikisi de kimyasal gebelik oldu. Doktora gidemeden kanama oluyor ve embriyo tutunamıyor. Ben de çok yoruldum ama zamanı var demek ki. Bir sağlık sorununuz yoksa olur inşallah. Bizim tüm raporlarımız temiz, ona rağmen böyle oluyor. Bu mübarek Ramazan günlerinde hayırlısı ve sağlıklısı için dua ediyorum hep. Gebe kalmak işe yaramıyor, yani Allah sonrasını güzel nasip etsin. İki kez hevesim kursağımda kaldı.

Yok canım benim öyle şeylere gerek duymadı doktor ama 1 yıldan sonrası takip edilebilir dedi ben bu ay da olmazsa bakalım bayramdan sonraya yine giderim bi dr ye testler için
Canim doktorlae maleesef oyle illa 1 yil bekletiyorlar bence bastan bakilsa cabuk yol alinir. Hatta ilk 3 ay ovulasyon testi ile olmuyorsa butun kontroller yapilmali. Rahim filmi cok onemli tupler tikaliysa zaten olmaz.
hormon testleri amh ve esine sperm testi mutlaka yapilmali ben 4. Ayda rahim filmi cektirdim 3. Ayda hormonlarina baktirdim 7. Ayda esime test yaptirdik esimde morfoloji sıkıntısı çıktı 3 ay takviye kürlerle değerleri fırladı rabbime şükürler olsun şimdi 10. Ay aşılama yaptık bekliyoruz sonucu . Demem o ki ben de doktorlara uysaydım 1 yıl bekletecektim yine tedavidir odur budur zaman kaybı olacaktı bi o kadar daha.

Canım bak bişey dicem belki bazıları saçma bulabilir ama ben söyleyeceğim şey sayesinde hamile kaldım. Benimde 2 ay kalmıştı senemin dolmasına. Doktorlara gittim hiçbir sıkıntı yokmuş. Ama ben hamile kalamıyodum.köye gittim birileri hekime git dedi bende kalktım hekime gittim. Meğersem benim rahmim termiş. Oyüzden ben hamile kalamıyomuşum. Bunu doktorlar bilemez. Hekim rahmimi düzeltti kendi bitkisel yaptığı 3 fitil verdi bana bende kullandım mart ayında gitmiştim hekime. Nisan ayında hamile kalmıştım. Yani aslında herhangi bi sıkıntı yoksa hekime görünmek daha iyi oluyor. Onlar bazı şeyleri çok iyi biliyorlar.
Rahimle alakalı rahim genişliği var ama bu hamile kalmama engel degil demişti baştan ayağa bir kontrol şart oldu tabi haklısınız

Canim doktorlae maleesef oyle illa 1 yil bekletiyorlar bence bastan bakilsa cabuk yol alinir. Hatta ilk 3 ay ovulasyon testi ile olmuyorsa butun kontroller yapilmali. Rahim filmi cok onemli tupler tikaliysa zaten olmaz.
hormon testleri amh ve esine sperm testi mutlaka yapilmali ben 4. Ayda rahim filmi cektirdim 3. Ayda hormonlarina baktirdim 7. Ayda esime test yaptirdik esimde morfoloji sıkıntısı çıktı 3 ay takviye kürlerle değerleri fırladı rabbime şükürler olsun şimdi 10. Ay aşılama yaptık bekliyoruz sonucu . Demem o ki ben de doktorlara uysaydım 1 yıl bekletecektim yine tedavidir odur budur zaman kaybı olacaktı bi o kadar daha.
Sperm testi yapıldı benim çok üzüldüğümü bildiği için beraber gittik geçen aylarda değerleri normal çıktı şükür anlayışlı biri sağolsun üzülme Allah büyük demekten başka bir şey gelmiyor elinden ben 1 yıl beklemedim aslında dr ye gittik bana da onada bir sorun yok ama 1 yılı dolunca tekrar gel testler yaparız demişti gitmem şart oldu

Bendede belirti olmadı. Suanda 5+3 hâlâ belirtim de yok. Göğüslerim cok acıyor sadece
Öyle güzelim kalınca ruhun duymuyor resmen kalanlar şok oluyo görüyorum çevremde planlı programlı degil üstelik dediğim gibi öyle hamile olduğunu öğrenmeden belirtiler içine girmek oldukça saçma çok yoruyor insanı

Sperm testi yapıldı benim çok üzüldüğümü bildiği için beraber gittik geçen aylarda değerleri normal çıktı şükür anlayışlı biri sağolsun üzülme Allah büyük demekten başka bir şey gelmiyor elinden ben 1 yıl beklemedim aslında dr ye gittik bana da onada bir sorun yok ama 1 yılı dolunca tekrar gel testler yaparız demişti gitmem şart oldu
Ozaman mutlaka hormon testi yaptır ve rahim filmi..
en basit prolaktin hormonu diye bişey var o bile yüksekse hamile kalmana engel oluyor. Ve ilaçla 5-6 gunde düşüp hemen o ay hamile kalan 100 lerce mesaj var burda .

Ozaman mutlaka hormon testi yaptır ve rahim filmi..
en basit prolaktin hormonu diye bişey var o bile yüksekse hamile kalmana engel oluyor. Ve ilaçla 5-6 gunde düşüp hemen o ay hamile kalan 100 lerce mesaj var burda .
Rahim filmi dediğiniz ağrılı mı oluyo 🙄

ben bu 1 yıl bekleme muhabbetine çok karşıyım. ben de ilk doktora gittiğimde 1 yıl bekle dedi. 4-5 tane doktora gittim gayet sağlıklısın olur bu süreçte dendi. en son gittiğim doktorum amh değerimin düşük olduğunu ve hemen tüp bebek yaptırmam gerektiğini söyledi. beklemeseydim belki de şimdi evladım olacaktı. bence herkesin iyice araştırılması gerekiyor, tüpler, amh, hormonlar vb.

BEnde 8 aydır deniyorum kasım ayında kimyasal gebelik yasadim..Beta hcg 28 e çıktı ve yavas yavas düşmeye başldi.şubatta doktora gittim 31 yasında oldugum için testler istedi 1 sene bekleyelim demedi testleri yaptirdim herşey normal hatta 30 yaş üzerine göre değerlerim harika..alttan muayane oldum rahim içi duvarı felan cok güzel dedi.bu ay dene olmadı hızlandirmak için bişiler yapriz dedi..Allah büyük allah herkese nasip etsin.geciktiriyorsa güzelleştiriyodur..

Merhaba takviye kürler neler kullandınız acaba?

Back
X