• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden hamile kalamıyorum ben 😔

Rahimle alakalı rahim genişliği var ama bu hamile kalmama engel degil demişti baştan ayağa bir kontrol şart oldu tabi haklısınız
Dr sadece ultrason kontrolü ile hormonlara, kan değerlerinize bakmadan nasıl bir sıkıntı olmadığını söyledi anlamadım mutlaka muayenelerde hormonlara bakılmalı. Ben 5 aylık deneme sonrasında 2 ayrı doktora gittim ikiside sadece ultrasonla bakıp bir sıkıntı yok deyip gönderdi. Son gittiğim doktorum ise ultrasonla birlikte hemen hormon değerlerine bakmak istedi iyikide bakmış prolaktin yükseliğim olduğu için hamile kalamıyormuşum. 1 aylık ilaç kullanımı sonrası değerim düştü ve düşer düşmez hamile kaldım🤗 Bir an önce hormon tahlili yaptırmalısınız bence.

Ya kafayı yicem 12 aydır hiç korunmadan bebek olmak istiyorum buna rağmen her ay hüsran her ay üzüntü yaşıyorum neden yaaa bırakın günü geçmesini erken bile adet oluyorum her ay dr ye gidildi bende kocam da hiçbir sorun yok herşey normal denildi 12 ay oldu peki bu normal mı valla her gece dua etmeden uyumam her ay bir hayal kırıklığı kafayı yicem yardım edin nolur ben nerede hata yapıyorum 😔
2 yıldır evliyim. Uğraşıyorum. Dediğin gibi hiç bişeyimiz yok. Ama olmuyo. Neden bilmiyorum olmuyo....

Ya kafayı yicem 12 aydır hiç korunmadan bebek olmak istiyorum buna rağmen her ay hüsran her ay üzüntü yaşıyorum neden yaaa bırakın günü geçmesini erken bile adet oluyorum her ay dr ye gidildi bende kocam da hiçbir sorun yok herşey normal denildi 12 ay oldu peki bu normal mı valla her gece dua etmeden uyumam her ay bir hayal kırıklığı kafayı yicem yardım edin nolur ben nerede hata yapıyorum 😔
6 yıldır bende istiyorum keşke bilsek. Ama nasip işte

Vardır bir hayır hiç bir sağlık problemi olmamasına rağmen stres de çok büyük engel bi yerde okumuştum yumurtaların çatlamasını sağlayan hormon stres altında iken salgılanmıyormuş , salgılanmadığı için haliyle yumurta çatlamıyor , hamile kalınamıyormuş
Evet genelde hep silik çıkıyor yumurtlama gününü hesaplıyorum haydaaa o günde adet gördüm geçen ay resmen dalga geçiyor benimle 😣
Adet düzensizliği yaşadığınız için yumurtlama günlerini mi tutturamıyorsunuz acaba ? Ovülasyon testlerini denedim mi ?

Hayirrr bak boyle konuşma allahın gücüne gider biz bir sınav yaşıyoruzz benim 2 bucuk sene olmuyo hiçbirseyimiz yokken bana bile şaka gibi geliyo hernekadar düşünürsek kafamıza taksak dahada uzun sürüyo bende sen gibiydim keşke öyle strese girmeseydim diyorum bazen şimdi dahada uzadı iyice stres yapınca kafandan atmaya çalış allah uzatıyosa güzelleştiriyodur🙏🙏 kurban oldugum allahımm sen büyüksün🙏

Yok canım benim öyle şeylere gerek duymadı doktor ama 1 yıldan sonrası takip edilebilir dedi ben bu ay da olmazsa bakalım bayramdan sonraya yine giderim bi dr ye testler için

Böyle şeyleri bence ilk başta yapmalı doktorlar illa 1 sene bekliyorlar. Tüpler tıkalıysa, amh seviyesi çok düşükse o bekleme boşuna çünkü. İnşallah sorun yoktur ve en kısa zamanda hamile kalırsın canım. Stres yapma stres de etkiler hormonları

Böyle şeyleri bence ilk başta yapmalı doktorlar illa 1 sene bekliyorlar. Tüpler tıkalıysa, amh seviyesi çok düşükse o bekleme boşuna çünkü. İnşallah sorun yoktur ve en kısa zamanda hamile kalırsın canım. Stres yapma stres de etkiler hormonları
Amin canım benim inşallahhhhh çok saol ♥️

Back
X