neden hamile kalmıyorum ben yaaaa:(

Daha dur arkadaşım 4 ay dediğin ne ki, ben 2,5 sene bekledim. Genelde 1 sene beklemen lazım eğer hala olmuyosa o zaman doktora görün derim ama 4 ay çok erken acele etme, moralini bozma takıntı yapma aklından çıkar düşünme bile, bi anda bakmışsın pat diye oluverir :)

bu ay cok umıtlıydım doktorada kontrol oldum hıcbıseyın yok dıyo ama guvenmesemmı baskasına mı gıtsem acaba cok kafam karıştı:(bnm 4 aydır aklımda sadece bır yıllık evlıyım ben o yuzden cok takıyorum...:( :(

Belki yumurtlama tarihlerini kaçırıyorsunuzdur canım. Mesala bizde 7 aydır deniyoruz olmuyor.Bu ay Ovulasyon testine başladım ve ne göreyim adetim bitti teste bi başladım yumurtluyorum çok şaşırdım. Demek ki adetten sonra yumurtluyormuşum herkesin vücut tipi farklıdır. Çok kafaya takma ALLAH doğru zamanda hayırlı bir bebek nasip etsin inşallah.

Tuliptice 'nin dediği gibi yumurtlama tarihini kaçırmış olabilirsiniz. adetin bittikten sonra gün aşırı deneyin. Bizde hiçbir sorun yokken 2 yıl olmadı.
Gitmediğim doktor kalmadı. tam aşılama tüp bebeğe başlayalım mı derken sarı kelebeğim geldi. Her şeyin hayırlısı. İnşallah sen de hayırlı bir vakitte meleğine kavuşursun.

Bencede kesinlikle yumurtlama tarihleriyle alakalıdır. Bizde her seferinde adetin 12-14-16 günlerinde daha çok üstüne düşüyoduk ama meğersem benimde adetin 22. gününden itibarenmiş. Geç yumurtluyormuşum 2,5 sene uğraş uğraş olmadı, ovulasyon günlerini öğrendim öyle uyguladık ve 2. ayda hemen hamile kaldım.

kızlarr 4 aydır hamile kalamıyorum cok moralim bozuk:(

arkadaşlara katılıyorum.ümitsizliğe kapılma.bende senin gibi 1.yılım dolmuştu bebek istiyordum.zaten geç evlenmiştim(yaş 34 idi)birde sol yumurtalıkta kist.daha ne olsun sıkıntı üstüne sıkıntı :) ama şimdi meleğimi paşamı kucağıma alacağım günü sabırla bekliyorum.o şimdi tekmeliyor ve senin içinde dua ediyor.rabbim isteyen bebek isteyen kadınların kucağını boş bırakmasın yüzlerini hep güldürsün sağlıklı evlatlar nasip etsin :)
amin ....amin...amin.....

daha 4 aydır deniyormuşsun olur inş 1 yıla kadar normal korunmasız 1 sene denemeden lazım problem araman için ben 2 senenin sonunda hamile kalabildim yumurtlama takibi yaptır doktorda gerekirse çatlatma iğnesi de yaparlar ama stres büyük problem sakın kötü düşünme :34:

Bende tam ümitsizliği kapanmıştım ki beklenmedik bir anda hamile olduğumu anladım, 5 ay boyunca denedik bizde.
inşallah bir an önce sende bebeğine kavuşursun.

kızlarr 4 aydır hamile kalamıyorum cok moralim bozuk:(

bende 3 aydır deniyorum. bu ay çok planlı yaptık her şeyi. pazar günü adet olmam lazım. bakalım bu ay olacak mı inş. olur. sıkma canını. inşaallah zamanı gelince hepimizin olur. hamile kalmak için yöntemler var. onları uyguluyor musun?

eşinle beraber olduktan sonra ayaklarını havaya dik yani duvara daya belki etkili olabilir daha önce yakın çevremde böyle yapıp hamile kalan vaar

ya yapmayın Allah aşkına. ben 3 senedir bekliyorum hala bebeğim olmuyor. kalkmış 4 aydan bahsediyorsunuz. benim ve benim gibilerin yerinde olsanız acaba açacağınız başlık ne olurdu? biraz sabır yahu.

bende 3 aydır deniyorum. bu ay çok planlı yaptık her şeyi. pazar günü adet olmam lazım. bakalım bu ay olacak mı inş. olur. sıkma canını. inşaallah zamanı gelince hepimizin olur. hamile kalmak için yöntemler var. onları uyguluyor musun?

yöntemler derken:):):)pek bılmıorumkı anlatırmısın??

ya yapmayın Allah aşkına. ben 3 senedir bekliyorum hala bebeğim olmuyor. kalkmış 4 aydan bahsediyorsunuz. benim ve benim gibilerin yerinde olsanız acaba açacağınız başlık ne olurdu? biraz sabır yahu.

çok haklısın...bencillik etmek istememiştim:(

çok zor bir durum biliyorum .. inşallah daha fazla beklemezsiniz .
ben 6 senedir bekliyorum neler neler yaptık ama kısmet değilmiş
Rabbim verir inşallah
bize düşen sabır etmek ve hayırlısını sağlıklısını istemek :)

arkadaşlar yumurtlama testini nasıl yapıyorsunuz bilgi verebilirmisiniz. bende ilk çocuğuma aşılama ile hamile kaldım ama 2. bebeğime normal şartlarda kalmak için uğraşacağım biraz. Akne tedavisi gördüğüm için 6 ay daha bebek yasak bu arada bu testi yapıp bilgilenmek istiyorum..

4 ay dediğin nedir kii :9: bizim 5. senemizde oldu ama tabi Rabbim sizi o kadar bekletmesin inşallahh.... sen doktora gitmişsin eşin de gittimi doktora kontrolleri yapıldı mı? eğer gitmediyse beraber gidersiniz ama şimdi değil en 1 yıl denedikten sonra eğer yaşınız ileriyse 6 ay denedikten sonra diyor doktorlar... :40:

arkadaşlar yumurtlama testini nasıl yapıyorsunuz bilgi verebilirmisiniz. bende ilk çocuğuma aşılama ile hamile kaldım ama 2. bebeğime normal şartlarda kalmak için uğraşacağım biraz. Akne tedavisi gördüğüm için 6 ay daha bebek yasak bu arada bu testi yapıp bilgilenmek istiyorum..

aynı gebelik testi gibi idrarını koyup yapıyorsun

Back
X