- Konu Sahibi nnilxuxfern
.........................
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm arkdaşlar. bi sorum olucak daha dorusu fikirlerinize ihtiyacım var. evleneli 4ay oldu fakat korunmadımız halde hamile olamadım.heray ha oldu olucak die bekliyorum fakat yok. herhangi bi problemin oldunuda sanmıyorum adetlerim çok düzennli fakat sancılı oluyorum. neden acaba olmuyooo çok üzülüyorum:1no2:senağlama
Canım benim benimde 9 ay oldu bebegim gelmedi dr gittim polikistik overmişim. bunu öğrendikten sonra ümidim biraz daha azaldı. bu ay adet günüm tam 16 gün gecti test yaptım negatif çıktı... Yani senin en azından adetlerinin düzenli olduguna şükret saglığın yerinde inş. dr gittiğindede bşey cıkmaz ama en azından adetlerin düzenli benim her ay 15 gün felan aksıyo bazen olmadıgım ay bile oluyo(( ve bebeğim var zannediyorum ama yok
(
ne güzel işte sevinmelisinki düzenli adet oluyosun ben ilaç almadığım zaman adet olmaıyorum malesef ve bu şekilde bebek sahibi olmak daha zor her ay doktora gitmek çok sıkıcı
slm arkdaşlar. bi sorum olucak daha dorusu fikirlerinize ihtiyacım var. evleneli 4ay oldu fakat korunmadımız halde hamile olamadım.heray ha oldu olucak die bekliyorum fakat yok. herhangi bi problemin oldunuda sanmıyorum adetlerim çok düzennli fakat sancılı oluyorum. neden acaba olmuyooo çok üzülüyorum:1no2:senağlama
4 aydır korunmuyorsun değil mi?
PEKİ YUMURTLAMA GÜNÜNÜ FALAN HESAPLIYORMUSUN KABACA...BUNA BİRAZ DİKKAT ET.. 1 YIL OLMADAN DR LAR TEDAVİ İÇİN ERKEN DİYORLAR..
BEN 9 YILDIR KORUMASIZ İLİŞKİ YAŞIYORUM AMA HALA GEBE DEĞİLİM...senağlama
nikine bekar yazmışsın canım sanırım yanlışlıkla yazdın, Allah hakkında hayırlısını versin ve bebişin sağlıkla gelsin inşallah:1hug:
4 aydır korunmuyorsun değil mi?
PEKİ YUMURTLAMA GÜNÜNÜ FALAN HESAPLIYORMUSUN KABACA...BUNA BİRAZ DİKKAT ET.. 1 YIL OLMADAN DR LAR TEDAVİ İÇİN ERKEN DİYORLAR..
BEN 9 YILDIR KORUMASIZ İLİŞKİ YAŞIYORUM AMA HALA GEBE DEĞİLİM...senağlama
sen de biraz fazla beklemissin bence
doktora gitmedin mi hic 9 yıl cok uzun degil mi beklemek icin?
evet canım hesaplıyorum her ay hemen hemen aynı zaten yumurtlama dönemim ama olmadı korunmuyorusda.birazdaha bekleyip doktora gidicem.allah hayırlısını nasip etsin hepimiz için..