neden hamile olamıyorum

Canim Ben Yeni Uye Oldum Ve Ayni Dertteyim Ne Yazikki Ha Oldu Ha Olacak Diyorum Olmiyo Stres En Buyuk Etkenmis Stresliysen Olmiyomus Diyolar Ama Insanin Elinde Diil Stressiz Olmak Allah Hepimize Sabir Versin Bide Bebek Versin Insallah

canım benimm ben üye oldum zaman bekardım:) çalışıyodum ve sürekli giriyodum forma fakat evlenince pek takip edemez oldum bilgilerimide güncellememişim. aminn canım inş en kısa zamanda hamile kalırım.

Evet anladım ,ne güzel bişey, bu siteye ben bekarken hiç akıl etmedim bakmayı, ahh 3 yıldır çocuk olmayınca müptelası oldum çok bilgi öğreniyor insan,sen üzülme daha çok erken ,ben ölücem sanıyorum her ay beklerken ama insan yinede aynı umutla yaşıyor, üzülme canım olacak hepimizin bebişleri:1hug:İNŞALLAH

slm arkdaşlar. bi sorum olucak daha dorusu fikirlerinize ihtiyacım var. evleneli 4ay oldu fakat korunmadımız halde hamile olamadım.heray ha oldu olucak die bekliyorum fakat yok. herhangi bi problemin oldunuda sanmıyorum adetlerim çok düzennli fakat sancılı oluyorum. neden acaba olmuyooo çok üzülüyorum:1no2:senağlama

ya nerden başlasam bilmiyorum...kızsam mı kızmasammı sana...4 ay nedirki ben 24 aydır bekliyorum,sadece bebeğimi değil,bi türlü gelmeyen adetimi,doktor sırasını,rapor alma sırasını,çatlatma iğnelerinden sonraki 14 günü daha neler neler...canım daha çok erken,bu kadar stres yaparsan sorun yoksa bile hamiş kalamazsın..tevekkül et telaşlanmak için çoooooooook erken....

keske hicbirsey bilmeseydim. keske etrafimda hic hamile kalmasaydi' keske internet olmasaydi ve ben arastirma yapip hamilelelik hakkinda bu kadar sey ogrenmeseydim...

Eminim dogaclama hamile kalirdim. belirti aramalar yuzunden, yumurtlama gunleri yuzunden, yumurtlama belirtileri yuzunden, etrafimdaki yeni anneler ve anne adaylari yuzunden kahretsin ki cok sey biliyorum ve butun bu biuldiklerim beni strese sokuyor.

Hicbirsey bilmeden tesadufen hamile kalmayi isterdim.

ßende hamile kalamıyorum 18 yaşında evlendim 3-4 yıllık evliyiz benimle aynı zamanda evlenenler şimdi bebişlerini seviyolar :( bende çok istiyorum rabbim sağlıklısını hayırlısını versin cümlemize eşim askere gitmedi henüz tecilliydi 2011 ağustosta gidicek ve ben çok üzülüyorum o askerden gelince hamileliğimde yanımda olsun istiyorum oda öyle düşünüyor hiç korunmadık şimdie kadar sol yumurtalığımda ur çıkmıştı ilaçlar yardımıyla düşürdüm adetimde inanlımaz derecede düzensiz.Söz verdi bana askerden gelince doktora gidip ikimizde muane olucaz bebişimizin olması için 21 yaşındayım henüz erken biliyorum ama içgüdüsel herhalde istiyorum :57: eşim askere gidicek die çocuk konusunda henüz doktora gitmedik ama bişeylerin ters gittiği belli 4 yılda korunmadım halde olmadına göre.Benim kaygılandığım konu şu eğer bi hastalıkdan dolayı çocumuz olmuyorsa acaba zaman geçtikçe olması daha da zorlaşırmı.ßurda ßirkaç kişi dediki bu kadar sürede olmamasın normal değil böyle şeylerde zaman önemlimi bilmiyorum ama bi hastalık varsa gittikçe körelmesinden korkuyorum tabiki bunlar birer ihtimal:5::40:

Kızlar bu topic 2008 de açılmış ve anladığım kadarıyla bazıları gebe kalabilmişler, ne mutlu darısı bize bana gelince sol yumurtalığımda çikolata kisti var düzenli doktora gidiyorum gebeliğe engel değil dediysede 1,5 yıldır gebe kalamadım her ay moral bozukluğu stres çok üzülüyorum Allah isteyen herkese sağlıklı bir şekilde versin bebeklerini inşallah tabi banada :)):49:

Back
X