• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden hep Ben yaaa

Herseyeragmenumutvar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2020
130
34
28
Kızlar 36 haftalık hamileyim eşim yarın yurtdışına gidecek yanımda olmayacak ailesiyle o kadar içli dışlı ki ben yan odadayken gelecekle ilgili o kadar plan yapıyorlar ki arasında ben hiç yokum ya ben bunlarla napıyorum diyorum hadi onları geçtim ya eşim kaldıramıyorum ya zaten yanımda değildi kaç gündür bugün geldi sabah erkenden de gidecekmiş sağolsun napıcam bilmiyorum bi akıl versenize kızlar yaa

Neden gidiyor eşiniz?
Annesine fazla düşkün sanırım, bu tipler böyle oluyor. Benimki de mal edineceği zaman ilk annesine söylüyor, ben annesinden duyuyorum genelde.
Bayramda da eşimin annesi ben yüzümü yıkarken eşime “bu bayram iki kişi kaldık” dedi. 😂
Ben gülüp geçiyorum artık, siz de öyle yapın yoksa her şeyi takarsak anca bebeklerimizi üzüyoruz başka bir şey değil.

doğumda gelecek mi eşiniz?

Kızlar 36 haftalık hamileyim eşim yarın yurtdışına gidecek yanımda olmayacak ailesiyle o kadar içli dışlı ki ben yan odadayken gelecekle ilgili o kadar plan yapıyorlar ki arasında ben hiç yokum ya ben bunlarla napıyorum diyorum hadi onları geçtim ya eşim kaldıramıyorum ya zaten yanımda değildi kaç gündür bugün geldi sabah erkenden de gidecekmiş sağolsun napıcam bilmiyorum bi akıl versenize kızlar yaa
Eşiniz neden yanınızda degildi ?neden y.dışına gidiyor?
Gelecek derken kimin geleceği planlanıyor

Yani ne diyebiliriz ki. Eşinizde bitiyor durum. Koşa koşa annesine gitmesi ve son gecesini orada geçirmek istemesi çok tuhaf. Daha neler okuyacağız 😬

Neden gidiyor eşiniz?
Annesine fazla düşkün sanırım, bu tipler böyle oluyor. Benimki de mal edineceği zaman ilk annesine söylüyor, ben annesinden duyuyorum genelde.
Bayramda da eşimin annesi ben yüzümü yıkarken eşime “bu bayram iki kişi kaldık” dedi. 😂
Ben gülüp geçiyorum artık, siz de öyle yapın yoksa her şeyi takarsak anca bebeklerimizi üzüyoruz başka bir şey değil.

doğumda gelecek mi eşiniz?
Çalışmak için gidiyo canım yani ailesine çalışıyor bende annesinden duyuyorum çoğu şeyi Doğumda gelicrm diyo ama zaten iki hafta kalmış belki daha az ailesine karım hamile yanlız bırakamam diyememesi zoruma gidiyo zaten gidip gelmesi sıkıntı değil benim için ön planda değilim onun için ailesi ön planda zor olan bu zaten 🤕

Eşiniz neden yanınızda degildi ?neden y.dışına gidiyor?
Gelecek derken kimin geleceği planlanıyor
Ben ailesiyle kalıyorum oda orda burda işe gidiyordu işte bi gün gelip bi gün gelmiyordu dün gece geldi ve gideceğini söyledi onun da son anda haberi oldu yani ailesi alıyo onun kararlarını nereye gönderseler orda gelecek derken de şöyle yani şunu yapıcaz bunu yapıcaz buraya gideceksin paranı şuraya hrciycaksın falan filan sabahın 4ünde gitti bende yine ailesiyle yanlız kaldım zaten sevmiyorlar beni askerden geleli de buğun tam bi ay olmuştu

Düzenizi tam kurmadan , evliliğinizde ki belirsizlikler geçmeden hamile kalmasaymışınız iyi olurmuş..

Şimdi sizin şu düzeninize ne desek boş.. Yorumlarımız sizi kaldığınız aileye karşı iyice kinlendirecek ve üzecek..

Mümkün mertebe kendinizi üzmeyin, sizi düşünmeyen kocayı düşünmeyi bırakın. İyi beslenmeye çalışın, ağır iş yapmayın.

Kocaniz ailesinin isinde mi calisiyor dogru mu anladim? Onlar gonderiyor demissiniz.
Eger oyleyse herseye karar verme yetkisi bukurlar kendikerinde tabii.
Boyle ailelere madden bagimli.olmamak gerekiyor

Zaten evlendikten sonra hamile kaldım ne alaka
Siz ailesiyle yaşıyorsunuz, adam arada bir uğruyor ve bütün planlarını da ailesiyle yapıyor...hiç evli gibi değilsiniz, niye kendi düzeninizi kurmadan gerçekten evli gibi yaşamadan hamile kaldınız ki? Neyse güle güle büyütün çocuğunuzu

Back
X