Neden hep bizi seveni degilde sevmeyeni severiz ki :((

ezgi_canan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2012
918
14
68
Diğer
.............................................................................................................................................................................................

Son düzenleme:
Arkadaslar sizinle dertleşmek istedim.Ben birini cok sevdim olmadı ayrıldık 3 yıl onu unutamadım. Beni gerçekten seven ciddi düşünen birileriyle karsılasım hep ama ümit vermekten korktum reddettm çünkü hep onun yerine koymaya calıştım koyamadım.aradan uzun bir zaman geçti onun yanlış biri oldugunu gördüm bnmle ukala ukala dalga gecmiş evlenmeye niyetim yoktu dalgaydı hersey falan die laflar sölemiş hepsini duydum nefret ettm ondan sonra karsıma biri cıktı sevmeye calıştım onu ama tam hersey güzel giderken tekrar cıktı karsıma bni affet özür dilerm ama sninle ollmadı bn kimseyle evlenmeyi düşünmüorum hayatımı yasamak istiorum ddi affetmiorum ne halin varsa gör ddm. ama sonra kafama cok takıldı üzdüm mü onu kırdım mı die düşündüm konustugum kişiyede hiç yüz vermedim neden böle oluo hala seviomuyum yoksa geçmişin hatıralarından mı böle oluo ne yapmam lazım ?????

Sevmiyorsunuz...

Hırs yapıyorsunuz, emeklerinizin karşılığını alamadığınıza inanıyorsunuz, hiçbir mani olmamasına rağmen sevdiğiniz halde kavuşamamamış olmayı kendinize yediremiyorsunuz hepsi bu...

Bu sadece sizin sorununuz da değil aslında efendi, kadir kıymet bilen sakin adamlara "sünepe, mıymıntı" der işe yaramaz, ele avuca sığmaz, sorumluluk bilmez adamlara da "gizemli, çekici, playboy" deriz, herkes hayatının bir döneminde yapar bunu, olmazı oldurmaya çalışır olmayınca da berbat hisseder ama sizinki biraz uzun sürmüş... 3 yıl yahu, ömrünüzde "kaç 3 yıl" var ki birini de buna harcayasınız...

Hoş, kimisi ömrünü adar bu tiplere, inat eder, her ses vermesinde "bu kez olacak" der, dediğiyle kalır... Onlardan olmayın... O "kırdım mı, üzdüm mü onu" diye kendinizi yıprattığınız "Ben evlenmeyi düşünmüyorum, hayatımı yaşayacağım" diyen adam var ya, tüm bu maceralardan sıkılıp evlenecek bir gün... Hayat büyük lokmaları tüm anaçlığıyla yutturur insana...

O kişinin siz olmayacağını hatırlatmak isterim, sizinle dalga geçtiğini söylemiş, ardından tam da hayatınıza yeni birini almışken de pişman olduğunu... Şu tesadüfe bakın... Eminim yalnızlıktan öldü diye haberinizi alsa kılı kıpırdamayacaktı ama altın kural, yüzüstü bıraktığın kız düştüğü yerden kalkacak, yeniden sevecek olursa hemen git, af dile, aklını karıştır, sonra tekrar yüzüstü bırak, üstelik "Evlenmeyi düşünmüyorum" diyerek...

Bu ne demek? "Dalga geçtiğimi söylerken ciddiydim hala da evlenmeyi düşünmüyorum, sen şu ciddi düşünen adamı bırak, gel beraber takılalım" Siz de hala "Kırdım mı onu?" diyorsunuz... Onun niyeti sizin yerden topladığınız parçalarınızı tekrar yere atıp ezmek, görmüyor musunuz? :51:

tskler bni aydınlatıgın için :)

Sevmiyorsunuz...
Hırs yapıyorsunuz, emeklerinizin karşılığını alamadığınıza inanıyorsunuz, hiçbir mani olmamasına rağmen sevdiğiniz halde kavuşamamamış olmayı kendinize yediremiyorsunuz hepsi bu...
bu sözünde daha da haklısın her yazdıgın kelimelerin aklımı basıma getirdi bana gelmiş gibi yapıp tekrar giden ben onunla 3 yılın hatırı için ilerde tekrar beraber oluruz die düşünürken onu cok severken o hep baskalarını tercih etti ne zaman mutlu olsam hep araya girip mutlulugumu bozdu ona cok ah ediorum sevenin ahı tutarmıs inş bana yasattıklarını oda yasar en acı sekilde asla bida konusmam inanmam tskr ederm tekrar bni aydınlatıgın için :)

kavuşamazsam aşk olur,kavuşursan aşk ölür .. böyle bişey işte..geride kalan hep değerli olur..arkamıza bakmaktan önümüzdakiler göremiyoruz
sen karşına çıkanlara şans ver..bi yaştan sonra ilk görüşte aşk olmuyor..tanıdıkça seviyorsun...

Back
X