Bende böyle düsünüyordum oyüzden vazgecmistim ama ummadığım.anda tekrar yazdı ben konuyu acmadım o hal hatır sorup normal konustu birkac gün arayla sürdü böyle sonra yine ses kesildi ve ögrendimki bama en son yazdığının haftası nisanlanmıs buda ister istemez canımı yaktıSana yazmıyor çünkü yazdığı biri var, artık şunu öğrenelim sonra nişanlandı evlendi ne yapacağım demeyin, yapacağın önüne bakmak, değmeyen insanları kafaya takmamak
Ben kötü hic birsey yapmadimki ona tek kötü söz bile söylemedim...Adam sizin acı çekmesinizi istediği için ilgili davranmış işte.
Hemde nasıl ama şu gözyaşlarım dursun artıkBu kararsiz takilan tipler kainatin en tehlikeli tipleri. Bunu bilir, bunu soylerim.
Neyse, tecrube oldu size.
Yeni bir aşk bu yaşta kolay olmuyor..Belli ki evleneceği kişiyi bulana kadar sizinle vakit geçirmek istemiş. Bu kadar şeyin üstüne nasıl hâlâ numarasını silemiyorsunuz ve o şahıs için gözyaşı dökebiliyorsunuz şaşkınım. Değmeyecek insanın numarasını, kendini hafızanızdan silin, gerçekten size iyi gelecek yeni aşka yelken açın
Düsünmek istemiyorum ama istemeden yine ağlarken buluyorum kendimi böyle seyler yasayanlar olmustur mutlaka zamanla gecer degilmi hanimlar ?üzüldüm... ama zaten böyle bi adami basindan beri saglam pabuc görmeniz yanlis olmus. üstunde dusunmeyin cunku dusunecek bi sey kalmamis.
Hemde nasıl ama şu gözyaşlarım dursun artık
Siz bıraktınız diye aklınca intikam almak istemiş.Ben kötü hic birsey yapmadimki ona tek kötü söz bile söylemedim...
Bende neden hep böyle oluyo herdefasında beni üzenlerin yuva kuruşunu izliyorum
Dilinden dürüstlük Allah düsmeyen biriydi oyüzden güvenmistim kafasi karisik diye zamana birakmistim niye benimle oynadiki böyleNe karaktersiz adamlar var yahu. Nişanlacağı kız gökten zembille inmedi elbet!!
Bırak kızım engelle bu adam seni arar tekrardan ve der ki ‘hiç mutlu değilim aile zoruyla oldu’ sakın kanma adam gönlünü eğlendirecek birilerini arıyor.
insallah benim icimi yakti ya oda huzur bulmasin kesinlikle hakkimi helal etmiyorum !!Bir daha boyle bir adama sans vererek ayni hata tekrarlamamak adina akitin o gozyaslarini ama sundan da cok eminim ki bu adam akittigi her damla gozyasinin bedelini odeyecek.
Bukadar basit sanirim haklisinizSiz bıraktınız diye aklınca intikam almak istemiş.
Bikaç gün ağlayıp sonra ayağa kalkıp devam edin.Bukadar basit sanirim haklisiniz
Tamda bunu sormustum icimi okudunuz ,insallah gecer bikacgündeBikaç gün ağlayıp sonra ayağa kalkıp devam edin.
Ayrıca sakın aramayın(içinizdekileri dökmek için bile)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?