Neden hep böyle ?

Thyke06

Amin der susarım.. Dua'm belli Duyan belli...
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
192
91
98
Yine ben hanımlar sizden başka dertleşecek kimsem yok.
Daha önceki konularimda bahsetmiştim kararsızım,ne istediğimi bilmiyorum seni üzmekten korkuyorum diyip sonra kıskanıp hesap soran, canı istediğinde sevgilim diyip canı istediginde günlerce aramayan bir adama verdim aylarımı en sonunda böyle yapamayacağımı söyledim sizlerinde tavsiyesiyle.
Birsüre hic konusmadık sonra bir bahaneyle tekrar yazdi yine bana ilgili ve sıcak davrandı aradan birkacgün gecti yine yazdi sonra yine...
Bu bir hafta sürdü ve ben bana yazdiktan 1hafta kadar sonra ciddi seylere hazir olmayan adamin nisanlandığını öğrendim icimde hem tuhaf bir rahatlama hemde öfke var, bana akıl verin ben nasıl başedicem? Ağlamadan duramıyorum numarasını silmeye bile kıyamadım beni vazgecirin neolur

Adam sizin acı çekmesinizi istediği için ilgili davranmış işte.

Sana yazmıyor çünkü yazdığı biri var, artık şunu öğrenelim sonra nişanlandı evlendi ne yapacağım demeyin, yapacağın önüne bakmak, değmeyen insanları kafaya takmamak
Bende böyle düsünüyordum oyüzden vazgecmistim ama ummadığım.anda tekrar yazdı ben konuyu acmadım o hal hatır sorup normal konustu birkac gün arayla sürdü böyle sonra yine ses kesildi ve ögrendimki bama en son yazdığının haftası nisanlanmıs buda ister istemez canımı yaktı

Adam sizin acı çekmesinizi istediği için ilgili davranmış işte.
Ben kötü hic birsey yapmadimki ona tek kötü söz bile söylemedim...
Bende neden hep böyle oluyo herdefasında beni üzenlerin yuva kuruşunu izliyorum

Belli ki evleneceği kişiyi bulana kadar sizinle vakit geçirmek istemiş. Bu kadar şeyin üstüne nasıl hâlâ numarasını silemiyorsunuz ve o şahıs için gözyaşı dökebiliyorsunuz şaşkınım. Değmeyecek insanın numarasını, kendini hafızanızdan silin, gerçekten size iyi gelecek yeni aşka yelken açın

üzüldüm... ama zaten böyle bi adami basindan beri saglam pabuc görmeniz yanlis olmus. üstunde dusunmeyin cunku dusunecek bi sey kalmamis.

Yeni bir aşk bu yaşta kolay olmuyor..
uzun süredir kimse olmamıstı zaten belki oyüzden ona bukadar değer vermistim

Ne karaktersiz adamlar var yahu. Nişanlacağı kız gökten zembille inmedi elbet!!
Bırak kızım engelle bu adam seni arar tekrardan ve der ki ‘hiç mutlu değilim aile zoruyla oldu’ sakın kanma adam gönlünü eğlendirecek birilerini arıyor.

üzüldüm... ama zaten böyle bi adami basindan beri saglam pabuc görmeniz yanlis olmus. üstunde dusunmeyin cunku dusunecek bi sey kalmamis.
Düsünmek istemiyorum ama istemeden yine ağlarken buluyorum kendimi böyle seyler yasayanlar olmustur mutlaka zamanla gecer degilmi hanimlar ?
Yarin bigün dügün haberini alincada böyle olmam degilmi korkuyorum

Ben kötü hic birsey yapmadimki ona tek kötü söz bile söylemedim...
Bende neden hep böyle oluyo herdefasında beni üzenlerin yuva kuruşunu izliyorum
Siz bıraktınız diye aklınca intikam almak istemiş.

Dilinden dürüstlük Allah düsmeyen biriydi oyüzden güvenmistim kafasi karisik diye zamana birakmistim niye benimle oynadiki böyle

Sizce hesap sorayımmı yoksa sessizce gitmelimiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…