ilk öğrendiğimde tepki veremedim zaten sevinsemmi üzülsemmi bilemedim cünkü , ama sonra öyle bi hayal kırıklığı aldıki su yasimda ilkkez böyle oldum nefes alırken bile göğsümde koca bir ağırlık var sanki bu gecsin istiyorum..Şükredin böyle bir dengesizden kurtulmuşsunuz... yoksa içinde bulunduğunuz ikilem daha uzun vadeli olacaktı... belki de daha büyük acılar yaşayacaktınız... ne olduğunu baştan anlamışsınız bence birde bu yandan bakın... adamın karaktersiz olduğu o kadar belli ki nişanlanma arefesinde birde size yazıyor... allah nişanlandığı Kıza sabır versin...
Dilinde dürüstlük varsa kesin dürüst değildir zaten, seni inandırmaya çalışmış. Dürüst olan adam bunu karakterinde belli eder zaten. Ayy sinir oluyorum böyle tiplere ben.Dilinden dürüstlük Allah düsmeyen biriydi oyüzden güvenmistim kafasi karisik diye zamana birakmistim niye benimle oynadiki böyle
İnanın bana geçiyor geçecekte... sadece olay çok taze bu yüzden yaşadıklarınız çok normal... bu adamla devam etmiş olsaydınız daha çok üzülecektiniz... hep iyi şeyler olsun isteriz karşımızdaki de bizim gibi hissetsin ama ne yazık ki her zaman öyle olmuyor...ilk öğrendiğimde tepki veremedim zaten sevinsemmi üzülsemmi bilemedim cünkü , ama sonra öyle bi hayal kırıklığı aldıki su yasimda ilkkez böyle oldum nefes alırken bile göğsümde koca bir ağırlık var sanki bu gecsin istiyorum..
Başardıda zaten inandırmayı oyüzden böyle canım yandı..Dilinde dürüstlük varsa kesin dürüst değildir zaten, seni inandırmaya çalışmış. Dürüst olan adam bunu karakterinde belli eder zaten. Ayy sinir oluyorum böyle tiplere ben.
Evet malesef olmuyor...İnanın bana geçiyor geçecekte... sadece olay çok taze bu yüzden yaşadıklarınız çok normal... bu adamla devam etmiş olsaydınız daha çok üzülecektiniz... hep iyi şeyler olsun isteriz karşımızdaki de bizim gibi hissetsin ama ne yazık ki her zaman öyle olmuyor...
Ne kadar sürdü ilişkiniz?Başardıda zaten inandırmayı oyüzden böyle canım yandı..
Allah büyük bundanda almam gereken dersler var demekki , ama rahat nefes alabildiğim günleri özledim onu hic tanimamis olmayi dilerdim...
düzenli olarak cok görüsmedik ama toplam olarak 1sene diyebiliriz..Ne kadar sürdü ilişkiniz?
1 sene biri gündemde kaldıysa unutmak zaman alır. Siz bu arada kendinizi yeni insanlara kapatmayın, dışa dönük olmaya çalışın biraz.düzenli olarak cok görüsmedik ama toplam olarak 1sene diyebiliriz..
Günümüz erkek modeli böyle sanki tip insan ama içinden ne çıkacağını bilemiyoruz
Ahhh oda baska bir konu birileri gelse şans vericem ama olmuyorki kimse yok görünmezim sanki..1 sene biri gündemde kaldıysa unutmak zaman alır. Siz bu arada kendinizi yeni insanlara kapatmayın, dışa dönük olmaya çalışın biraz.
Yani aklıma geldikçe üzülüyorum tabiki geçmesi zaman alıcak inşallah unutturucak biri çıkar teşekkür ederim sizinde herşey gönlünüzce olur umarımAma hâlâ üzülüyorsunuz anladığım kadarıyla
İnsallah unutturacak biri cıkar sizinde karşınıza , konunuzu okuyacağım mutlaka
okudum konunuzu sizinki daha ağır geldi bana Allah sabir versin...Yani aklıma geldikçe üzülüyorum tabiki geçmesi zaman alıcak inşallah unutturucak biri çıkar teşekkür ederim sizinde herşey gönlünüzce olur umarım
Sosyal medyayı aktif kullanın :) ben erkek arkadaşımla sosyal medyada tanıştım.Ahhh oda baska bir konu birileri gelse şans vericem ama olmuyorki kimse yok görünmezim sanki..
Sosyal medya kullanmiyorum acmamda mümkün degil malesefSosyal medyayı aktif kullanın :) ben erkek arkadaşımla sosyal medyada tanıştım.
Haklisiniz yedekte tutulmusum ,Seni yedekte tutuyormus o yuzden dengesiz davranmis. Kurtulmussun iste bosver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?