- 28 Temmuz 2018
- 1.897
- 2.402
- 133
kötü olursun elbet ama gecer. hele sende gönlundekini bulursan daha da cabuk gecer mutlu olursubDüsünmek istemiyorum ama istemeden yine ağlarken buluyorum kendimi böyle seyler yasayanlar olmustur mutlaka zamanla gecer degilmi hanimlar ?
Yarin bigün dügün haberini alincada böyle olmam degilmi korkuyorum
ben kimsenin günahina giremem ki o kizin ne sucu var birde onu üzeyim telefondan silerimde su aklimdan nasil aticamkararsız erkek aradığında ulaşamaığın sorduğunda aptal saptal cevaplar veren erkeklerden uzak durmak lazım. engelleyin her yerden içiniz soğumazsa nişanlısına atın size yazdığı ettiği şeyleri
olmuyo iste... kimle olsam böyle üstüme basa basa gidip mutluluklarini izliyorum ben..hep yanlis yapiyorum yada yanlisimkötü olursun elbet ama gecer. hele sende gönlundekini bulursan daha da cabuk gecer mutlu olursub
Ağzı cok iyi laf yapar yine kandırır o kızı ikna eder eminim.. öyle yarı mutsuz evlenecegine böyle evlensin o kizcagizevleneden görsün bilsin ne iğrenç bi adam olduğunu ona rağmen devam etmek isterse etsin kendisi. akıllı mantıklı birisiyse iyilik yaptığınızı anlar diye düşünüyorum.
haklisiniz öyle yapicam..öyle diyoranız komple çıkarın hayatınızdan kırıldığınızı söylemeye bile çalışmayın ruhsuz pisliğe. hiç bir yerden ulaşamasın size siz de ona ulaşmayın düzgün birileri çıkar umarım günün birinde karşınıza
Bence o birdaha bana ulasmaz cünkü umrunda degilim öyle hissediyorum ama Allah'ta yukarda hakkim helal degil..Bunu yapan adamın numarasini silmemeye kiyamamak nedir ya? Şerefsiz pislik pisliginde geber diye mesaj yazıp engellerdim.
Birkaç güne arar aile zoruyla nisanlandim vs yalani ni da uydurur bilginize.
Aynı şeyi ben yaşadım benimle konuşurken ciddi olduğu biri varmış akrabası hatta onunla nişanlandı.Banada bi mesaj atar bi atmazdı aylar geçerdi atmazdı sonra yeniden konuşmak isterdi vs bi r sürü örnek var yani benimde başıma geldi bu yalnız değilsiniz herkes yaşayabilir böyle şeyler bende üzülüyorum ama geçicek bigün inşallahYine ben hanımlar sizden başka dertleşecek kimsem yok.
Daha önceki konularimda bahsetmiştim kararsızım,ne istediğimi bilmiyorum seni üzmekten korkuyorum diyip sonra kıskanıp hesap soran, canı istediğinde sevgilim diyip canı istediginde günlerce aramayan bir adama verdim aylarımı en sonunda böyle yapamayacağımı söyledim sizlerinde tavsiyesiyle.
Birsüre hic konusmadık sonra bir bahaneyle tekrar yazdi yine bana ilgili ve sıcak davrandı aradan birkacgün gecti yine yazdi sonra yine...
Bu bir hafta sürdü ve ben bana yazdiktan 1hafta kadar sonra ciddi seylere hazir olmayan adamin nisanlandığını öğrendim icimde hem tuhaf bir rahatlama hemde öfke var, bana akıl verin ben nasıl başedicem? Ağlamadan duramıyorum numarasını silmeye bile kıyamadım beni vazgecirin neolur
Sildim numarasini kizlar heryerden sildim , resimleri yazilari herseyi sildim.
Aklimdaki görüntüsü , yarattiğı hayal kırıklığıda, şu icimin acimasida
zamanla silinir değilmi ?
Allah bildiği gibi yapsın onlari ne diyim..Aynı şeyi ben yaşadım benimle konuşurken ciddi olduğu biri varmış akrabası hatta onunla nişanlandı.Banada bi mesaj atar bi atmazdı aylar geçerdi atmazdı sonra yeniden konuşmak isterdi vs bi r sürü örnek var yani benimde başıma geldi bu yalnız değilsiniz herkes yaşayabilir böyle şeyler bende üzülüyorum ama geçicek bigün inşallah
İnsallah, tesekkür ederim yanimda oldugunuz icin..Her sey gececek.
Eylülayında öğrendim nişanlandığını ama ilk günkü kadar üzülmüyorum burayada konu açtım hala sağolsun ablalarımız baya destek verdiAllah bildiği gibi yapsın onlari ne diyim..
Siz nezamandir böylesiniz ?
İnsallah, tesekkür ederim yanimda oldugunuz icin..
Ama hâlâ üzülüyorsunuz anladığım kadarıylaEylülayında öğrendim nişanlandığını ama ilk günkü kadar üzülmüyorum burayada konu açtım hala sağolsun ablalarımız baya destek verdi
Tamda bu yüzden buraya konu acıyorum cünkü deneyimli insanların doğru fikirler vereceğine inanıyorum, birde tek olmadığımı bilmek iyi geliyorBiz hep yaninizdayiz.
Unutmayin, benzer seyleri yasayan cok kisi var burada ve cogu da oyle guclu ki... Cunku edindikleri deneyimlerden, yaptiklari hatalardan gereken dersleri cikarmayi biliyorlar ve sonraki iliskilerinde cok daha saglam adimlar atabiliyorlar.
Ohoo, daha asik olacagiz yahu. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?