Neden hep böyle ?

kararsız erkek aradığında ulaşamaığın sorduğunda aptal saptal cevaplar veren erkeklerden uzak durmak lazım. engelleyin her yerden içiniz soğumazsa nişanlısına atın size yazdığı ettiği şeyleri

Düsünmek istemiyorum ama istemeden yine ağlarken buluyorum kendimi böyle seyler yasayanlar olmustur mutlaka zamanla gecer degilmi hanimlar ?
Yarin bigün dügün haberini alincada böyle olmam degilmi korkuyorum
kötü olursun elbet ama gecer. hele sende gönlundekini bulursan daha da cabuk gecer mutlu olursub

ben kimsenin günahina giremem ki o kizin ne sucu var birde onu üzeyim telefondan silerimde su aklimdan nasil aticam

evleneden görsün bilsin ne iğrenç bi adam olduğunu ona rağmen devam etmek isterse etsin kendisi. akıllı mantıklı birisiyse iyilik yaptığınızı anlar diye düşünüyorum.

kötü olursun elbet ama gecer. hele sende gönlundekini bulursan daha da cabuk gecer mutlu olursub
olmuyo iste... kimle olsam böyle üstüme basa basa gidip mutluluklarini izliyorum ben..hep yanlis yapiyorum yada yanlisim

evleneden görsün bilsin ne iğrenç bi adam olduğunu ona rağmen devam etmek isterse etsin kendisi. akıllı mantıklı birisiyse iyilik yaptığınızı anlar diye düşünüyorum.
Ağzı cok iyi laf yapar yine kandırır o kızı ikna eder eminim.. öyle yarı mutsuz evlenecegine böyle evlensin o kizcagiz
belki adam eder nediyim..

öyle diyoranız komple çıkarın hayatınızdan kırıldığınızı söylemeye bile çalışmayın ruhsuz pisliğe. hiç bir yerden ulaşamasın size siz de ona ulaşmayın düzgün birileri çıkar umarım günün birinde karşınıza

Bunu yapan adamın numarasini silmemeye kiyamamak nedir ya? Şerefsiz pislik pisliginde geber diye mesaj yazıp engellerdim.
Birkaç güne arar aile zoruyla nisanlandim vs yalani ni da uydurur bilginize.

haklisiniz öyle yapicam..
İnsallah Allah büyük.

Bunu yapan adamın numarasini silmemeye kiyamamak nedir ya? Şerefsiz pislik pisliginde geber diye mesaj yazıp engellerdim.
Birkaç güne arar aile zoruyla nisanlandim vs yalani ni da uydurur bilginize.
Bence o birdaha bana ulasmaz cünkü umrunda degilim öyle hissediyorum ama Allah'ta yukarda hakkim helal degil..
İlk aklima gelen oydu aslında ama sonra bende onun gibi umrumda degilmis gibi yapmaya karar verdim

Sildim numarasini kizlar heryerden sildim , resimleri yazilari herseyi sildim.
Aklimdaki görüntüsü , yarattiğı hayal kırıklığıda, şu icimin acimasida
zamanla silinir değilmi ?

Aynı şeyi ben yaşadım benimle konuşurken ciddi olduğu biri varmış akrabası hatta onunla nişanlandı.Banada bi mesaj atar bi atmazdı aylar geçerdi atmazdı sonra yeniden konuşmak isterdi vs bi r sürü örnek var yani benimde başıma geldi bu yalnız değilsiniz herkes yaşayabilir böyle şeyler bende üzülüyorum ama geçicek bigün inşallah

Allah bildiği gibi yapsın onlari ne diyim..
Siz nezamandir böylesiniz ?

İnsallah, tesekkür ederim yanimda oldugunuz icin..

Biz hep yaninizdayiz.

Unutmayin, benzer seyleri yasayan cok kisi var burada ve cogu da oyle guclu ki... Cunku edindikleri deneyimlerden, yaptiklari hatalardan gereken dersleri cikarmayi biliyorlar ve sonraki iliskilerinde cok daha saglam adimlar atabiliyorlar.

Ohoo, daha asik olacagiz yahu. :)

Şükredin böyle bir dengesizden kurtulmuşsunuz... yoksa içinde bulunduğunuz ikilem daha uzun vadeli olacaktı... belki de daha büyük acılar yaşayacaktınız... ne olduğunu baştan anlamışsınız bence birde bu yandan bakın... adamın karaktersiz olduğu o kadar belli ki nişanlanma arefesinde birde size yazıyor... allah nişanlandığı Kıza sabır versin...

Eylülayında öğrendim nişanlandığını ama ilk günkü kadar üzülmüyorum burayada konu açtım hala sağolsun ablalarımız baya destek verdi
Ama hâlâ üzülüyorsunuz anladığım kadarıyla
İnsallah unutturacak biri cıkar sizinde karşınıza , konunuzu okuyacağım mutlaka

Tamda bu yüzden buraya konu acıyorum cünkü deneyimli insanların doğru fikirler vereceğine inanıyorum, birde tek olmadığımı bilmek iyi geliyor
insallah doğru kisilerr aşık olur onlar tarafından seviliriz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…