Neden hep buyük konuştugun başına gelir ki

Yani evet zor bi süreç sonrasında bebeginiz olmuş öncelikle çok tebrik ederim :KK28:
Ama duyulmamasını istemeniz gayet normal. Yakın akraba dediklerimiz bazen cok uzaktakılerden de fena olabiliyor bunu biliyoruz. Ama annenizinde heyecanını mazur görün güzelce kaldirmasini isteyin, kalp kırmaya gerek yok.. ve bebişinizi düsünün kem gözlerden korunun:nazar:

Nazar olarak düsünmuyorum ama daha gcn gun yakin bir akrabamin agzindan duydugum seyler hiç hoş degildi. Yigeni boşandigi icin oh olsun mustahak ona dedi. O gunden beri gorusmuyorum hatta benimle de kavga etti sonrasinda ailecek kavgalilar

Yani su herseyi sosyal medyada duyurma meraki neden, daha kese görünmemis bile. Ben size hak verdim, ama annenizin kalbini kırmayın. Heves etmiş yazmis. Rica et kaldırsın. Gerçi artık herkes görmüştür de. İnsallah bebeginiz sağlıkla kucaga gelir inşallah

Bende ondan bahsediyorum. Simdi allah korusun bisey olsa nerde bikac kisiye durumu anlatmak nerde daha fazla kisiye durumu anlatmak... kirmayi dusunmuyorum ama kaldirmasini rica edicem.

Nerede kiskanirlar yazmışim ??? 5 sene cocugum olmadi diyorum vardan yoktan anliyorum diyorum ince düsunup olan var olmayan var diyorum. Ne psikolojisi bozuklugundan bahsediyorsunuz
Sakin olun lütfen ben kötü bir şey demedim . O paylaşmak istedi bu paylaşmak istedi izin vermedim demişsiniz ya, bende diyorum ki evham yapmayın Allaha güvenin bir şey olmaz inşallah.
Ama ben yaşadığınız olayı kimseye anlatamamanın bir psikolojik soruna yol açtığını düşünüyorum. insan içine attığı şeyler yüzünden zaten psikolojisini etkiliyor. Neyse ben daha bir şey yazmayayım . Sizi üzüp kırmak değil çünkü amacım.

Annenize birşey demeyin.. kadıncağız da anane olmayı beklemiş hep. Mutluluğunu paylaşmıs. Üzmeyin annemizi.. hem anneler günü daha 2 gün önceydi

Sakin olun lütfen ben kötü bir şey demedim . O paylaşmak istedi bu paylaşmak istedi izin vermedim demişsiniz ya, bende diyorum ki evham yapmayın Allaha güvenin bir şey olmaz inşallah.
Ama ben yaşadığınız olayı kimseye anlatamamanın bir psikolojik soruna yol açtığını düşünüyorum. insan içine attığı şeyler yüzünden zaten psikolojisini etkiliyor. Neyse ben daha bir şey yazmayayım . Sizi üzüp kırmak değil çünkü amacım.

Izin vermememin sebebi annemin neden paylasmasini istemememle ayni. Yani olan var olmayan var. Paylasmak isteyen arkadasimla ortak tanidigimiz daha yeni tup bebek yaptirdi onunki tutmadi benimki tuttu simdi paylassa uzulmeyecek mi ? Sizde yanlis anlamayin evet kucukken cok psikolojim bozulmustu bu duruma ama suan takmiyorum. sadece onlardan uzak durdukca bu konu aklima dahi gelmiyor

Izin vermememin sebebi annemin neden paylasmasini istemememle ayni. Yani olan var olmayan var. Paylasmak isteyen arkadasimla ortak tanidigimiz daha yeni tup bebek yaptirdi onunki tutmadi benimki tuttu simdi paylassa uzulmeyecek mi ? Sizde yanlis anlamayin evet kucukken cok psikolojim bozulmustu bu duruma ama suan takmiyorum. sadece onlardan uzak durdukca bu konu aklima dahi gelmiyor
Anlıyorum sizi hem de çok iyi anlıyorum. İnanın ben yorum yaparken sadece sizi düşünerek yaptım.
Allah o pisliği kahretsin ... inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Valla benim tam tersi , rehberimde 2000 kisi var , sosyal medyada 300 -400 kisi
Neyse anladim simdi ama annenize de soyleseydiniz keske bastan , kadin tahmin edememistir , bu kadar sinirlenmeyin bence

Benim rehberimde 35 kisi var 😂 annemde orta yaşli bir kadin oldugundan en fazla 50 kisi var. Husumetlilerin numarasi bile olmadigindan gormeleri mumkun degil 😂
Sosyal medyada husumetli husumetsiz benim tanidigim tanimadigim bir cok insan ekli annemde. Düsünün o kadar etkili ki hakkaride ki kuzenimin kuzeninden tutun , annemin dayisinin karisinin yigeni arayip tebrik ediyor 😏😂 anlatabildim umarim.

Benim rehberimde 35 kisi var 😂 annemde orta yaşli bir kadin oldugundan en fazla 50 kisi var. Husumetlilerin numarasi bile olmadigindan gormeleri mumkun degil 😂
Sosyal medyada husumetli husumetsiz benim tanidigim tanimadigim bir cok insan ekli annemde. Düsünün o kadar etkili ki hakkaride ki kuzenimin kuzeninden tutun , annemin dayisinin karisinin yigeni arayip tebrik ediyor 😏😂 anlatabildim umarim.
Anladim sizi , bence sinirlenmeden , kibarca rica edin annenizden , hic olmadi nazar deger diyin o daha etkili olur

Ben sizi anliyorum cunku ayni akrabalar biz de var.
Felaket basimiza gelse sevinirler.
Keske annenize o zaman biraz zaman gecsin oyle paylasalim zor kaldim korkuyorum deseydiniz sizi anlardi.

Siz çok acele etmişsiniz soylemek için
Bende 7.senede tup bebek ile hamile kaldim

Kalp atisini duyancaya kadar kimseye söylemedik eşimle

Kalp atisindan sonra annemle ablama söyledik
(Ev işlerinde gelip yardimci olmalari icin oda )

Kv,görumce akrabalara felanda 4.ay bitince söylemiştik

Herkesin bilmesine gerek yok diye düşündük.

Ben sizi anliyorum cunku ayni akrabalar biz de var.
Felaket basimiza gelse sevinirler.
Keske annenize o zaman biraz zaman gecsin oyle paylasalim zor kaldim korkuyorum deseydiniz sizi anlardi.

Konumun basinda da soyledim paranoyak oldugumu dusuneceksiniz ama diyerek devam ettim. Ama bu insanlar gerçekten var ben bunlarla yasadim konuştum yani inanilmasi cok güc. Kadin bosanmis ve bosanmis oldugu icin hiçbir evliyi çekemiyor. Kendi kizkardesine gozumuzun onunde boşan kocandan dedi birsey gordugunden degil gercekten çekemiyor. Benle onceden cok iyilerdi bunlar bir ailede 3-4 kız... gelir giderlerdi gayet iyiydik nişanimda olay cikardilar. Ceyizimde kinamda ve dugunumde de. Ne laflar dolandi ortada. Pink bosanir zaten ne ev dizmişler ki hahaha diye konusmalar. Hayir kucukte degiller 35 yas ustu insanlar. Cok cirkefler cokkk...

Ara ara konularından biliyorum uzun süredir hamile kalmak istediğini bence bu guzel haberin tadını çıkar ve böyle meselelerin canını sıkmasına izin verme :) Nickini gorunce, hamile oldugunu okuyunca cok sevindim tebrik ederim canim. Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏

Siz çok acele etmişsiniz soylemek için
Bende 7.senede tup bebek ile hamile kaldim

Kalp atisini duyancaya kadar kimseye söylemedik eşimle

Kalp atisindan sonra annemle ablama söyledik
(Ev işlerinde gelip yardimci olmalari icin oda )

Kv,görumce akrabalara felanda 4.ay bitince söylemiştik

Herkesin bilmesine gerek yok diye düşündük.

Cnm bende ayni sekilde düsunuyorum tabiki ve emin ol keske oyle bir firsatim olsaydi sadece aileler biliyordu gercekten önünü alamadim yani nasil boyle oldu hic bilmiyorum hala şoktayim. Yani suan olaylarin buraya geldigini gordkce sinirleniyorum nasil dusuncesizler diye...!! Keske elimden bisey gelse ve ben zamani geriye alsam. Sulalemin nasil oldugunu bile bile neyse daha cok sinirleniyorum 😂

Back
X