Utuyu seven tek saf ben miyim yahu?Ayyy ütüyü bende sevmem, arada esime ütülerim ama yoksa hep kendi yapar yazik
Niye ona yazik? Sana yazik degil mi?Ayyy ütüyü bende sevmem, arada esime ütülerim ama yoksa hep kendi yapar yazik
Utu yapmayi seven kadin gormedim daha hic. Yemek yapmayi seven var, temizlikten sadistce zevk alan var(Turk kadinlarinin buyuk kismi bu gruba dahilAyyy ütüyü bende sevmem, arada esime ütülerim ama yoksa hep kendi yapar yazik
Vallah hic sevmedigimden dolaptan hep ütülenmesi gerekmeyen seyleri secerim giymek icin, esimde ütü yapcam dimi der, yooo benimkine ütü gerekmiyor derim busefer kendikini ütülemek zorunda kalirUtuyu tek seven saf ben miyim yahu?
Utu yapmayi seven kadin gormedim daha hic. Yemek yapmayi seven var, temizlikten sadistce zevk alan var(Turk kadinlarinin buyuk kismi bu gruba dahil), bulasik yikamayi terapi olarak goren de taniyorum. Ama utu yapmayi seveni gormedim henuz. Bulursam madalya takicam.
Degil ben yapmiyom ki zatenNiye ona yazik? Sana yazik degil mi?
Ben eskiden severdim artik sevmiyorum. Pantolon ve kravat utulemek eglenceli sayilabilir, ama gomlek cııks.Utuyu seven tek saf ben miyim yahu?
Ben eskiden severdim artik sevmiyorum. Pantolon ve kravat utulemek eglenceli sayilabilir, ama gomlek cııks.Corap ve kulot utulemeye bayiliyorum bak, cok eglenceli.
Her seyi saatlerce utuluyebilirim, ic camasiri, havlu, yastik kilifi, pantolon, gomlek, her ne haltsa, ben bu ise mi girsem ya?Ben eskiden severdim artik sevmiyorum. Pantolon ve kravat utulemek eglenceli sayilabilir, ama gomlek cııks.Corap ve kulot utulemeye bayiliyorum bak, cok eglenceli.
Hahaha, eyvallahEvet sap hem de
Mikroplari olduruyormus. Bir de utulemek o kadar eglenceli ki. Boyle dumduz oluyorlar. Sonra onlari ic camasiri cekmecesine yerlestirmek o kadar keyifli oluyor ki.Kulot niye utuluyon gı
Sana çok yanlış öğretmişler her şeyi yavrum. Neden ikinci sınıf muamelesi yaptın ki kadınlara? Kim öğretti bunları sana?Merhaba bayanlar oncelikle nasilsiniz?
Sorum yine evlilikle alakali, burada bir cok konuda bayanlarin sikayet ettigi ama bir cozumu olmayan bir durum, olmayan diyorum cunku cogu bayanin bu durumdan vazgecmedigini veya vazgecemedigini dusunuyorum.
Soruma gelince; Neden evlenince bayan her ise kosmak zorunda? Mesela hem erkek hem kadin calisiyor, ikiside ayni miktarda mesai yapiyor diyelim, yine bu evlilikte her isi neden bayan yapiyor? Eve gelince yemek yapmak, kocasina hizmet etmek, temizlik vb kadinin gorevi. Her aciyi kadinlar cekiyor nedense bu hayatta ya, bazen cok uzuluyorum cinsiyetimin bu olmasina, evlilikten bile korkar oldum, ben anneme babama bile bu kadar hizmet etmezken usengeclikten, evlenince kocama nasil bu kadar hizmet ederim? Niye edeyim? Beni annem dogurmus ailem buyutmus, onlara olan borcum odenmez, ama koca deyince bana yabanci geliyor... Sanki kadin olmanin hic guzel yani yok gibi geliyor bana...
Tabiki esine hizmet etmeyi seven bayanlari tenzih ediyorum! Ama bunu bir zorunluluk bir gorev oldugu icin yapmak bana cok ters geliyor, sanirim evde kalacagim. Bana bu olayi guzelce ve mantikli bir bicimde anlatirmisiniz, evlilik dryince aklima bunlar geliyor... (Cok ozur dilerim sanirim uzun oldu)
Aslinda her erkek oyle degil hatta ben yenis nesilin oyle olmadigini dusunuyorum cunku ablamin eside her isi yapar hadi ablam calisiyo diyelim benim esinde her isi yapar ama ben calismiyorum sut sagip yattigim geceleri bilirim o kalkip bakmistir ogluma. Yani hepsi ayni degil tabi biraz sans isi sonucta kimin ne cikacagi belli olmuyoMerhaba bayanlar oncelikle nasilsiniz?
Sorum yine evlilikle alakali, burada bir cok konuda bayanlarin sikayet ettigi ama bir cozumu olmayan bir durum, olmayan diyorum cunku cogu bayanin bu durumdan vazgecmedigini veya vazgecemedigini dusunuyorum.
Soruma gelince; Neden evlenince bayan her ise kosmak zorunda? Mesela hem erkek hem kadin calisiyor, ikiside ayni miktarda mesai yapiyor diyelim, yine bu evlilikte her isi neden bayan yapiyor? Eve gelince yemek yapmak, kocasina hizmet etmek, temizlik vb kadinin gorevi. Her aciyi kadinlar cekiyor nedense bu hayatta ya, bazen cok uzuluyorum cinsiyetimin bu olmasina, evlilikten bile korkar oldum, ben anneme babama bile bu kadar hizmet etmezken usengeclikten, evlenince kocama nasil bu kadar hizmet ederim? Niye edeyim? Beni annem dogurmus ailem buyutmus, onlara olan borcum odenmez, ama koca deyince bana yabanci geliyor... Sanki kadin olmanin hic guzel yani yok gibi geliyor bana...
Tabiki esine hizmet etmeyi seven bayanlari tenzih ediyorum! Ama bunu bir zorunluluk bir gorev oldugu icin yapmak bana cok ters geliyor, sanirim evde kalacagim. Bana bu olayi guzelce ve mantikli bir bicimde anlatirmisiniz, evlilik dryince aklima bunlar geliyor... (Cok ozur dilerim sanirim uzun oldu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?