Neden hep kadınlar?

Bayanlar sagolun gercekten biraz olsun rahatladim, etrafimda bu durumun o kadar ornegi var ki, basta annem! Artik isyan edecek duruma geldim.

Ayyy ütüyü bende sevmem, arada esime ütülerim ama yoksa hep kendi yapar yazik
Utu yapmayi seven kadin gormedim daha hic. Yemek yapmayi seven var, temizlikten sadistce zevk alan var(Turk kadinlarinin buyuk kismi bu gruba dahil), bulasik yikamayi terapi olarak goren de taniyorum. Ama utu yapmayi seveni gormedim henuz. Bulursam madalya takicam.

heexee ya takcaz o zaman Madalyayi

Bu erkeğin yetiştiriliş tarzına ve kadına bakış açısına bağlı tamamen geleneksel ataerkil bir yapıyla yetiştirilmiş biriyse karşındaki malesef her işi kadın yapıyor o evlilikte ama babası da annesine yardım eden, küçüklüğünden beri belirli sorumluluklar yüklenen ve biraz da merhamet vicdan sahibiyse eşi orda didinip dururken o adam yan gelip yatmaz.

Bahsiniz seçeceğiniz eşin anlayış ölçütüyle alakalı.
Eşim sofraya da yardım eder, temizliğe de yardım eder (çok şükür).
Üstelik ben yeni yerleştiğimiz bu şehirde çalışmıyorum.
Mantık şu: Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
İki kişi tüm işleri daha çabuk halledip birlikte oturacak, muhabbet edecek daha çok vakte sahip oluyoruz.

Elhamdulillah bizim bana gore normal olan ama cevremdeki insanlara gore ileri demokrasinin hukum surdugu bir yasama bicimi var. Saka bi yana da genelleme yapmayin hakikaten. Evlilikten korkmayin. Evet olumsuzluklar var evet is yuku fazla evet genelde kadin eziliyor ama biseylerde bizim elimizde. Herseti bilmeyelim herseyden anlamayalim. Ben evlenir evlenmez faturalardan cektim elimi etegimi. Hayatim copu dokermisin ben aksam korkuyorum. Off tek basima market alisverisi yapamam tasiyamiyorum. Aa senin yaptigin daha lezzetli olmus. Sen nasil daha iyi yapabiliyorsun. Gercibunlar sadece ilk sene ise yariyor. Sonra gaz oldugunu anladi sevgili kocacim ama is isten gecti bazi seyler aliskanlik olmustu bile p anlayana kadar. Onun icin herseyi ustlenmeyin. Biraz geri planda durun. Sen daha iyi bilirsin ama bence boyle daha mantikli prensibini mutlaka kullanin. Bunlar ve buna benzer seyler yasarken ogrendiklerim

Sana çok yanlış öğretmişler her şeyi yavrum. Neden ikinci sınıf muamelesi yaptın ki kadınlara? Kim öğretti bunları sana?

bu algı 1900 lü yıllarda kalmadı mı ?
2000 li yıllarda kadının daha güçlü daha aktif daha üretken olduğu bir devirde bu anlayışın modası çoktan geçti.

Aslinda her erkek oyle degil hatta ben yenis nesilin oyle olmadigini dusunuyorum cunku ablamin eside her isi yapar hadi ablam calisiyo diyelim benim esinde her isi yapar ama ben calismiyorum sut sagip yattigim geceleri bilirim o kalkip bakmistir ogluma. Yani hepsi ayni degil tabi biraz sans isi sonucta kimin ne cikacagi belli olmuyo

Amannn oğluşum yorulmasın diye 10 yaşındaki oğluna çay, su bilimum hizmette kusur etmeyen annelerin eseri bu durum.
Bazen hayat şartları kadına ağır yükler verse de geneli yetiştirmeden kaynaklanıyor
Benim eşim haftada 4 gün mesaiye kalıyor gece 2 ye kadar, benden fazla çalışıyor yani, o yüzden çok yüklenmiyorum ama fırsatı varsa elinden gelen işi yapar, market alış verişi, salata yapmak, sofra kurmak vs... Bir tek duştan sonra şımarır havlularını oraya buraya atar ona da ben ses etmem, keyif alıyor çünkü:) Evin yükü üzerimde de olsa bu zamana kadar hiç kölesi gibi hissetmedim kendimi ama dedikleriniz yanlış değil, anlattığınız gibi evliliklere hepimiz şahit olmuşuzdur çevremizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…