Neden hep kadınlar?

benim eşimde biraz öyleydi..ilk zamanlar..ben çalışıyordum..kendisi çalışmıyordu..öğlen yemeğini kendi yapar..akşamı beni beklerdi geç saatlere kadar..bende yorgun uykusuz..bir kaç kere yaptım ..baktım olmuyor..işten çıktım artık kendin çalış dedim..daha sonra eğittim...her şey yapmaya başladı..fakat ben çalışamadım..anneler ayaklarına getiriyor herşeyi..evlenincede aynısını istiyorlar..

ben ev isleri i kadin yurutmeli diye dusunuyorum. ancak erkegin de merhamet sahibi bir insan olarak yardimci olmasi hos olurdu. kadin eger imkani varsa yardim alabilir. ben calisiyorum. esim cok daha yogun calisiyor ama bana evde oldugu muddetce hep yardim eder cocuklarla cok ilgilenir. ve ayrica da eve yardimci olan biri de var. kisacasi sartlar yerindeyse kadin cok da yipranmiyor. peygamber efendi.iz esine destekmis.

Benimki benden guzel utu yapiyor valla. Ama yalniziz is dolayisiyla. keske donse de butun utuleri ben yapcam diye soz verdim :)

Ben çalışan olsam eşitlik isterdim ama çalışmadığım için onun iş saatleri kadar evde iş yapıyorum :) o gelince işim bitmiş oluyo yada dokunmuyorum kendi de istemiyo zaten onunla oturuyorum yada boş takılıyorum elişi vs.yapıyorum kendimce. Çalışıyo olsam eve girince birimiz süpürür birimiz siler birimiz yemek pişirir birimiz bulaşık dizerdi heralde yada yapmadığı için tartışırdık. Bende eve para getirsem yan gelip yatmak isterim haliyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…