• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden hep kötüler mutlu?

biliyor muydunuz başkası ile çıktığını
Hayır bilsem kesinlikle uzak dururdum
Bu da yetmezmiş gibi arkadaş grubunda benim hakkımda konuşup adımi cikardi. Hiç tanımadığım insanlar bile bana düşman oldu
Instagramda canlı yayında dalga geçti benimle

Bu da yetmezmiş gibi arkadaş grubunda benim hakkımda konuşup adımi cikardi. Hiç tanımadığım insanlar bile bana düşman oldu
Aşağılık birinden kurtulmuşsun yani bu demek oluyor ki gerçek yüzünü sevgili olmadan görmüşsün şanslısın arkadaşım.

Daha ilk mesajlarinizda adi cikmis insanlara kotu diyordunuz simdi benim adimi cikardi diyorsunuz
Sizcede soyledikleriniz cok tutarsiz degil mi
Cifte standart yapiyorsunuz o zaman
Baskalarinin adi cikinca a pis pu kaka
Sizin adiniz cikinca iftira
Belki onlara da iftira atildi?

Ben de mutluyum çok şükür ama kötü bir insan olduğumu düşünmüyorum. Yaptığınız genelleme yanlış. Tek bir şeyi mutluluk kaynağı olarak görüyorsunuz anladığım kadarıyla, sevgiliniz olmasa da mutlu olabilirsiniz. Herkesin sevgilisi ve benim yok psikolojisinden kurtulun önce.

Küfürleri çirkin olduğundan değil onları reddettiğin için seni özgüvenini küfür ederek kırmaya çalışıyorlar.Seni begeniyorlar ki geliyorlar. Üniversiteye başladığına göre çok gençsin .Asıl hayat bundan sonra başlayacak, en güzeli olsun senin için..

Askta özellikle. Bakıyorum kötüler hep mutlu. Beni üzen insanlar da mutlular ama ben mutsuzum. Bu sene üniye başladım ama bir türlü hayatımı monotonluktan kurtaramiyorum. Aşk konusunda zaten umudumu kestim. Karsima bi erkek cikiyor istemiyorum tipini s... diye kufrederek engelliyorlar. Ben bu kadar çirkin miyim? Neden aşkta yüzüm gülmüyor?
İstemiyorum tipini...diyecek erkekleri istemeyin. Hiçbirşey için de acele etmeyin

Ben de mutluyum çok şükür ama kötü bir insan olduğumu düşünmüyorum. Yaptığınız genelleme yanlış. Tek bir şeyi mutluluk kaynağı olarak görüyorsunuz anladığım kadarıyla, sevgiliniz olmasa da mutlu olabilirsiniz. Herkesin sevgilisi ve benim yok psikolojisinden kurtulun önce.

Sevgili olmasa da olur ama aşkta hep platonigim. Ben bir sevgili istemiyorum ben aşk istiyorum. Ama ne yazık ki kimi sevsem uzuluyorum

Daha ilk mesajlarinizda adi cikmis insanlara kotu diyordunuz simdi benim adimi cikardi diyorsunuz
Sizcede soyledikleriniz cok tutarsiz degil mi
Cifte standart yapiyorsunuz o zaman
Baskalarinin adi cikinca a pis pu kaka
Sizin adiniz cikinca iftira
Belki onlara da iftira atildi?
İftira falan değil gerçek. Sevgilisi oldugu halde başka kızların adını sayiklayan bi pislikti kendisi. Ben de ilk başta inanmadım ama sevgilisi varken bana umut verince anladım ne mal oldugunu
O sevgilisi olduğu halde bana umut verdi. Ben bilmiyordum sevgilisi olduğunu. Arkadaşları da beni sucladilar. Ve arkadaş grubunda benim dedikodumu yaptılar. Instagramda foto çekinip altına tehdit içerikli söz yazdılar. Ertesi gün arkadaşı bana oldurecekmis gibi bakıyordu. Üstelik ben o çocuğa hiçbir şey yapmadığım halde. Demek ki birilerini bana karşı doldurmuslar

Kötü bir genelleme olmuş. Belki de algıda seçicilik yapıyorsunuz, mutsuzluğunuz sadece kötüler gününü gün ediyoru görmenize sebep oluyor. Mutluluğu bulmak istiyorsanız, doğru yolda değilsiniz bir kere. Kendinizi başkalarının mutluluğu ya da mutsuzluğuyla kıyaslamayın, hiçbiri göründüğü gibi olmayabilir, göründükleri gibilerse de bunları düşünmenin size bir artısı yok. Yeryüzünde mutlu bir hayat sürmenin bir sürü yolu var, hepsi aşktan geçmiyor. Önce bireysel olarak mutlu bir insan olmaya çalışın. Mutlu insanların, mutlu bir aşk yaşama ihtimallerinin çok daha fazla olduğunu düşünüyorum. Size tipini s... diye küfür edebilen bir moloz yüzünden mi sorguluyorsunuz kendinizi? Sorgulayacaksanız şöyle sorgulayın; ben böyle bir beyinsizi ciddiye alacak kadar neden özgüvensizim? Güzellik, çirkinliğe bu kadar takılmayın. Göreceli meseleler çünkü. Mutlu bir aşk yaşamak için dünya güzeli olmanıza değil, sizin güzelliklerinizi görebilen, güzel kalpli biriyle karşılaşmanız gerekiyor. Henüz onunla karşılaşmamışsınız, o kadar.

Sevgili olmasa da olur ama aşkta hep platonigim. Ben bir sevgili istemiyorum ben aşk istiyorum. Ama ne yazık ki kimi sevsem uzuluyorum
Yaşınız daha çok genç. Okulunuza ve kariyerinize yoğunlaşın. Fikirleriniz, hayata bakış açınız daha çok değişecek. O zaman sevdinizi sandığınız insanlar için ben bunun için mi üzülmüşüm diye düşüneceksiniz.

Kötüler istedikleri şeyi elde etmek için, her şeyi yapmaktan çekinmezler.
Hesap verecekleri vicdanları olmadığında, yöntemleri daha geniştir.
O sebeple de daha çok şey elde edebilirler ama söz konusu mutluluksa daha tartışmaya açık bir kavram bence.

Back
X