neden hep şikayet ediyoruz biz kızlar yaaa

angelbaby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2007
79
0
86
Muğla
hadi bu sayfaya sewgilinizle yada kocanızla geçirdiğiniz güzel anılarınızı anlatın mesela ben başlayım aşkımla oturcağımız ew bitti artık fethiyede hawuzlu dublex site içinde bi ew yaptırdık yakında beraber görmeye gidicez we yüzük takmaya karar werdik zaten wermiştikte biraz bekleyelim dedik şimdi kesin kararlıyız takıcaz hem bugünlerde çok kötü günler geçiriyoruz bunlar moral oldu walla darısı sizin başınza öpüldünüzzzz::dance:

yüzük dedin de aşkımla bizim yüzük taktığımız gün geldi aklıma o kadar romatikti ki..2. aymızda taktık biz yüzük o kadar emindik doğru insanı bulduğumuza 3 yıldır hiç çıkarmıyoruz yüzüklerimi.. onu çok özledim yaa bak duygulandım genesenağlama

Özelimi sevgilimi falan size anlatamam:mymeka:
Benden ümidinizi kesinizlaelaelaelaelae
+ 30 falan olması lazım site genelinin dinlemesi için dermişim:dance:

Madem çok ısrar ettiniz anlatimsengözlerimebaksanab
Beni arayıp sürekli ilgisizliğimden şikayet etsede, sen rujmu sürdün deyip dudağımı peceteyle kontrol etsede, neden parfüm sıkıyorsun sen bakim, neden bu kadar kıyafet alıp neden böyle güzel giyiniyorsun bidaa kıyafet almayacaksın bu son desede bi yerde oturunca sağa bakma sola bakma, biri bana baksa bu kim nan yoksa sanamı asılıyor deyip kıskançlıklarıyla bana daral getirtip cinnet geçirtsede İnsanın hayatında birinin olması çok güzel birşey kafamçokkarıştı
İnanın bu sadece özet anlatsam kırılırsınız gülmekten:icecream:
Bi keresinde kuaföre gittim saçımı boyatmaya param çıkmadı 20 ytl eksik çıktı sürekli gittiğim yer olduğundan adam sonra bırakırsın sorun değil dedi.
Bende kim oraya bidaha gidecek deyip ertesi gün benim danaya o parayı verdim sen ordan servisle geçiyosun bırakırmısın dedim aldı parayı götürdü.
Adam parayı kim gönderdi demiş buda hani sarı saçlı bi kız sürekli size geliyor kuaför'de -haa tamam hatırladım sen Arzu'yu diyorsun demiş.
Oradan bir hışımla çıkmış aradı O adam seni ne kadar tanıyor ki taa ismini bile biliyor üstelikte seni veresiye tıraş ediyor lan ben şee şee bi dakka dememe kalmadı telefon suratıma kapanmıştı bile
Bende aradım dedim ki ben çocukluğumdan beri ailecek o kuaföre gideriz ismimi bilmesi normal bu birrlülülülülülü
ikincisi ise o adam beni traş etmedi saçımı boyadılaelaelaelaelae
Herif kıskançlık krizindeyken ne konuştuğunu bile bilmiyor vesellam ben yanmışımtatlicadiarzu

biz bi gun evdeyken canımız sıkıldı atladık arabaya kaynaşlıya kebap yemeye gittik, yolda eğlendik, bi gunde ağvaya gittik çadır kurduk o mangal yaptı ben salata, gecede kumlarda yuruduk,:asigim: ilk defaymış gibi dondurma yedik,Şeniz çekirdek alıp deniz fenerinin dibine oturduk kah sevgili gibi kah kanka gibi, çok eğleniştik.... güzel gunlerdi bi daha kimle yaşarım kimle senağlama

Üzülme canım seviyorsa zaten sana dönecektiryerimseniben

yok arzucum dönmesin kızcasın konusunuda yenmiyek yaw, bi gun dedim ki ben sewmem ya gerçek pırlanta isterim dedim tmam dedi sonra carfordaki bi mağazaya baktık iğne başı kadar taş 700 800 lira ama bunun bi bakışı var demez mi adama büyüteçte veriyonus mu bide eğilmiş vitrine bakmaya çalışıyo ben bunu hiç tanımıyorum tabi gel ben sana pasta aliim dedim ona :1rolleyes:

hehe harika ya inanmıorm bnde pırlantayı sewmiorm benimki tutturdu pırlanta alıcam tak die alla alla ya istemiorm aaaaaaaaaa

ee nie az insan yazıyo yazmayanlar kel mi(diğer taraftan bakın olaya) arzuş hayatımda kıskanç bi insan hiç olmadı olaydıda bu kadar olaydı keşke nasıl bi duygu acep ki???

benimkide egolarını tatmin etmek için kıskançlık yapanlardan diildir bna dio bnden daha ii birini bul sz kndi ellerimle ewlendiricm seni biliorm ki bulamıcam ama blöf olsun die senden çok war fln diorm alla alla dio gülüşüorz fln

ee nie az insan yazıyo yazmayanlar kel mi(diğer taraftan bakın olaya) arzuş hayatımda kıskanç bi insan hiç olmadı olaydıda bu kadar olaydı keşke nasıl bi duygu acep ki???

Umarım en kısa zamanda seni de bu kadar seven kıskançlıklarıyla delirten biri çıkar karşına herşeyin hayırlısı bitanemŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…