neden hep şikayet ediyoruz biz kızlar yaaa

ben halimden memnununm şekerim çok sewdiğine eminim ama kıskançlık zamanları oluyo tabide herzaman byle olursa sıkılır insan tabi herkesin kndi hayatı

Bu ne lem cadu:1shok:sanırsam türk filmi isliyom
biri beni cimciklesin:Roflol:,
neden evde kaldıgın anlaşılıyor cadu koptum ya:Roflol::Roflol::Roflol:

Valla bende de sendenkinin başka bi cinsinden var caducum:Roflol: sorma kıskançlık boyutlarını bazen aşıyorlar...
Bi haftasonu yemekteyiz , yer çok modern garsonlarıda görseniz yani epeycede hoşlardı
Yemek sipariş ettik ahmet garson yakışıklı ya ilgili diye şefe dediki başka garson gelsinsengözlerimebaksanab
ama her defasında gelen garson tesadüfmüdür bilinmez bir öncekine göre daha yakışıklıydı:Roflol::Roflol:...
Bizim ki garsonlar bana gereken ilgiyi gösterdikçe delirdisırnaşık şey çıkarken en son yönetime dediki; müdür bey burası resturant mı yoksa mankenlik ajansımı? aile var burda ahlakı bozluacak gençlerin:Roflol::Roflol:
kendi sanki çok büyük adam ne dicegini bilemedi ya :Roflol:

azemcim istanbuldasın rest. adını alabilir miyim:) (isteyipte soramayanlara inat....:)))))
cadıcım ben 30 um valla sen yaz sadece 30 lar okur
siteye +30 koysak ne yapsak

rica ederim ne demek kızlar yalnız farkındamısınız sadece 3 ümüz varız ya pardon 4 kimse yazmıooooooo

yok yaw yoldan geçeni dalga konusu yapın, oluyo işte ne etcen kör olması lazım allah korsun...
ben benımkini 3 yılda bi kere belki kıskandırmışımdır-mışlı konuşuyorum ya hakkaten yok artık:,(- o da kalktı yanıma geldi sen nerdesin die çok mu guven aşıladım ne sonra ben kıskandım hep, ben merak ettim adam benı kangren etti... en mutlu olduğumuz zamanlar başbaşa kaldığımızda oluyodu hep film izlerdik cips bira arabyla sahile gider arkadaş gibi dertleşir eve gelir unuturduk of off

ahh ahhh

hangi birini anlatayım len size tatlicadiarzu

benim sevgilim öyle çok romantik değildir ama bazen romatik olacağı tutuyo..geçen sene yılbaşından 1 -2 gün önce öyle bi kavga ettik ki sormayın telefonda ettik yan yana olsak kesin boğazlardık birbirimizi..neyse ben yurtta kalıyodum aşağı inermisin dedi kavgalıyız normalde hiiç konuşmamaız lazımben de sandım bu hırsını alamadı yanına çağırıyo pataklıcak:mymeka:

aşağı indim elinde kocaman bi paket bi de kırmızı gül :asigim: bana hediye almış yeni yıl hediyesi ya bu da acayip ya insan kavgalıyken sevgilisine çok kızgın olur mümkünse bi kaşık suda boğmak ister bu gene gitti bana gül ve ne zamandır istediğim paltoyu aldı :asigim:

he bi de o 40 yılda bi olan romantikliliklerinden birisi de..bu sene eve çıktım ben çok fena hastaydım sınav zamanı da ölüyodum hastalıktan pek görüşemiyoduk neyse biz yine kavgalıydık bu arada tatlicadiarzu(adam özellikle kavgalıken süpriz yapıyo ya:)neyse gel beni al sıkıldım evin yakınında pizzacı var yemek yeriz dedim tamam dedi..ama baya gecikti ben mesaj attım hemen iyiki bi gel dedik gelmeseydin vazgeçtim ben hiç boşuna zahmet etme gelmicem diye..baya bi cadıyımdır ayıptır söylermesitatlicadiarzuneyse bu sallamadı beni hiç cevap yazmadı ben iyice fıttırdım neyse kapı çaldı baktım elinde yine kocaman bi paket süslemiş bide onu kağıtlarla tüllerle aç dedi açtım içi ağzına kadar abur cuburla dolu hastasın kıyamadım canın ister diye aldım dedi ama görcektiniz ya yok yoktu içinde tabi benim yelkenler anında suya :asigim:

seviyom yaa ben eşşek kafalı sevgilimi hem de çoook seviyom:asigim:

bende bi tane anlatıyım bari aklıma geldi bi gün nişanlım bise gelmişti daha yeniyiz ama ben buna hoşgeldin demedim elini bile sıkmadım babama ayıp olmasın diye buda fena içerlemiş nişan olalı 10 ay oldu her canı sıkıldığında bana hoşgeldin aşkım der artık bisimkilerde öğrendi arada bi babamda nişanlımın yanında hoşgeldin kkısım der aramızda bi espiri oldu valla arkadaşlarımız bile bilir onlarda arasıra dalga geçerler ama çok güsel oluyo heh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…