neden hep şikayet ediyoruz biz kızlar yaaa

ay bennimde duygularım kabardı valla kocişimle yüzük taktığımız gün hayatımın en güzel günüydü bide ailelerimizi ikna etme çabamız var zordu ama çok güzel günlerdi aklıma geldi yazıyım dedim bacılarıma

biraz da güzel şeyler okuyalım yaw:))

biz tanışalı uzun zaman oldu o kadar çok şey yaşadık ki hangi birini anlatsam bilmiyorum...mesela hiç unutamadığım bir gün var.yeni tanıştığımız zamanlardı o zaman mağlum ilişkinin başları birbirimizi tanımaya çalışıyoruz ikimiz de sivri tipleriz bu yüzden çok didişirdik..yine böyle bir gün atışmışız ben evde bezgin bezgin oturuyorum saç baş bi yerde.aradı beni pat diye yarım saat sonraya randevu verdi bizim eve yakın bir yere.ben tamam dedim ama napcam???berbat durumdayım...hemen kalktım yarım saat içinde saçımı yıkadım şekil verdim makyaj yaptım koştura koştura oraya gittim...bizimki de planlı gelmiş beni işletecek aklı sıra yok böyle olmuyor biz anlaşamıyoruz falan demeye başladı.ben nasıl üzüldüm ama gözlerim doldu anında tabi belli etmemeye çalışıyorum da.sonra elimi tutmuştu zaten ilk o an elimi tuttu tabi bütün vücudumda bir elektriklenme...aman yarabbiii:)çok güzel bir gündü heyecan doluydu gerçekten..

canım sevgilim benim
:asigim:

ilk tanıştığımız gün çok güzeldi bizim de.. çok sevdiğim bi arkadaşım bizi tanıştırmıştı. ikimizin yalnız başına buluştuığu ilk gün tam 9.30 saat beraber oturmuştuk :) konuşacak o kadar konu vardı ki :) ama o gün sevgiliymişiz gibi bir muhabbete girmemiştik hiç. 3 gün sonra tekrar buluştuk bu sefer elimi tuttu artık ilk gün sayılmaz diyee :) ayy canım benimm.. 1 yılı geçti şimdi arada ufak tefek sorunlar yaşasak bile o kadar çok seviyorum ki ben bitanemii... :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…